ausriukas_ka, 22 Lie 2009 - 18:13, parašė:
ausriukas_ka, 22 Lie 2009 - 18:13, parašė: ![]()
Vat tos slaugutės tai tikrai kažkokios nelabai normalios...
Arba trenkia durim, arba jų neuždaro...

o man jos visai nieko

Rusmenė, 22 Lie 2009 - 10:32, parašė:
Rusmenė, 22 Lie 2009 - 10:32, parašė: ![]()
Ir dar kalasnikova reikia pasiimti, kad slaugutes, kur grindis plauna ir maista nesioja nusaut uz trankymasi.
Ir dar kalasnikova reikia pasiimti, kad slaugutes, kur grindis plauna ir maista nesioja nusaut uz trankymasi.

jo jo!!! toks jausmas kad duris jos su kojom praspirdavo,.. o kas dar uzkniso, kai viena valytoja tai skalbim o miltelius, tai dantu pastas , valiklius visokius reklamuodavo atejus,.. blyn taip miego noredavosi, o ji kisdavo siulit avo prekes,...

jotvirge, 24 Lie 2009 - 10:53, parašė:
jotvirge, 24 Lie 2009 - 10:53, parašė: ![]()
Magreco, Sedziniauskas man yra dares cezari. Super gydytojas
Labai rupestingas
Manau,dabar vel su juo kalbesiu del antro gimdymo. Tik gaila,kad jis priklauso ne akuseriniam, o ginekologiniam skyriui

Tas neturi įtakos

Papildyta:
jotvirge, 24 Lie 2009 - 10:53, parašė:
jotvirge, 24 Lie 2009 - 10:53, parašė: ![]()
Super gydytojas
Labai rupestingas
Manau,dabar vel su juo kalbesiu del antro gimdymo.

Labai lauksiu iš taves žinių, kaip seksis susitarti ir kaip viskas klostysis

Tomulyte, 24 Lie 2009 - 09:56, parašė:
Tomulyte, 24 Lie 2009 - 09:56, parašė: ![]()
Tas neturi įtakos
mano gyd irgi ginekologiniam priklauso,bet sėkmingai pagimdžiau pirmąjį ir gimdysiu antrąjį. Tik tiek,kad tuomet jau būtinai reik mokėt į kasą

O tai jeigu gydytojas priklauso akuseriniam skyriui tada nereik i kasa moket tariantis?
Giedroote, 24 Lie 2009 - 12:15, parašė:
Giedroote, 24 Lie 2009 - 12:15, parašė: ![]()
O tai jeigu gydytojas priklauso akuseriniam skyriui tada nereik i kasa moket tariantis?
Jeigu nesitari su gydytoju,tai aišku,kad nereikia

Tomulyte, 24 Lie 2009 - 19:22, parašė:
Tomulyte, 24 Lie 2009 - 19:22, parašė: ![]()
Jeigu nesitari su gydytoju,tai aišku,kad nereikia
Arba jeigu tariesi,bet pataikai jo budėjimo metu - taipogi nereikia.Bet jeigu jau išsikvieti gyd ne jo darbo metu,tada teks susimokėt beveik 600lt

Bet jei gydytojas gudrus, tai ir ne jo darbo metu iškvietus ji, gali ''sumakliuot'', kad į kasą nereikės moket, o tuos 600lt jis pasidalins ir su anesteziologu ir su akušere...

ausriukas_ka, 25 Lie 2009 - 12:48, parašė:
ausriukas_ka, 25 Lie 2009 - 12:48, parašė: ![]()
Bet jei gydytojas gudrus, tai ir ne jo darbo metu iškvietus ji, gali ''sumakliuot'', kad į kasą nereikės moket, o tuos 600lt jis pasidalins ir su anesteziologu ir su akušere...
(Tomulyte, kiek žinau tu pas tą daktarą ir gimdysi...)

Viena ir pagrindinė priežastis,kodėl aš norėčiau mokėti į kasą,tai oficialus gimdymas.Noriu,kad daktaras formintusi "ant" savęs. Nes jeigu kokios bėdos (tfu tfu tfu),tai neatknistum niekada galų