Sveikos mamytes, cia buvo parasyta ne koks atsiliepimas apie akusere Raimonda, as pati prie jos gimdziau pries savaite ir tikrai jokiu nusiskundimu neturiu, siltas ir malonus zmogus .
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 07 22, 18:13)
Vat tos slaugutės tai tikrai kažkokios nelabai normalios... Arba trenkia durim, arba jų neuždaro...
o man jos visai nieko su valytoja susidraugavom, nes gulejau savaite laiko, tai kasdien paplepedavom, pasipasakodavao ji man savo bedas
QUOTE(Rusmenė @ 2009 07 22, 10:32)
Ir dar kalasnikova reikia pasiimti, kad slaugutes, kur grindis plauna ir maista nesioja nusaut uz trankymasi.
jo jo!!! toks jausmas kad duris jos su kojom praspirdavo,.. o kas dar uzkniso, kai viena valytoja tai skalbim o miltelius, tai dantu pastas , valiklius visokius reklamuodavo atejus,.. blyn taip miego noredavosi, o ji kisdavo siulit avo prekes,...
Merginos, gal kuriai teko gimdyti pas II lig. gyd. Vidmantą Sedziniauską? Kaip jis kaip gydytojas? Labai noriu susirasti kuo daugiu informacijos apie jį, o žiūriu SM forume apie jį nieko nėra... Ačiū
QUOTE(jotvirge @ 2009 07 24, 10:53)
Magreco, Sedziniauskas man yra dares cezari. Super gydytojas Labai rupestingas Manau,dabar vel su juo kalbesiu del antro gimdymo. Tik gaila,kad jis priklauso ne akuseriniam, o ginekologiniam skyriui
Tas neturi įtakos mano gyd irgi ginekologiniam priklauso,bet sėkmingai pagimdžiau pirmąjį ir gimdysiu antrąjį. Tik tiek,kad tuomet jau būtinai reik mokėt į kasą
Ačiū, merginos, Tai kaip supratau, jokių problemų nebus su juo susitarti dėl gimdymo Tik esu girdėjusi, kad jis ne kaunietis, o gyvena 100 km už Kauno, tai galvoju, ar atvažiuos, jei gimdymas prasidės, o jam bus ne pamaina
Papildyta:
Labai lauksiu iš taves žinių, kaip seksis susitarti ir kaip viskas klostysis Iš pirmų lūpų išgirsti viską būtų labai faina Kaip supratau, tau jau nebedaug liko savo stebuklėlio laukti Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(jotvirge @ 2009 07 24, 10:53)
Super gydytojas Labai rupestingas Manau,dabar vel su juo kalbesiu del antro gimdymo.
Labai lauksiu iš taves žinių, kaip seksis susitarti ir kaip viskas klostysis Iš pirmų lūpų išgirsti viską būtų labai faina Kaip supratau, tau jau nebedaug liko savo stebuklėlio laukti Sėkmės!
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 24, 09:56)
Tas neturi įtakos mano gyd irgi ginekologiniam priklauso,bet sėkmingai pagimdžiau pirmąjį ir gimdysiu antrąjį. Tik tiek,kad tuomet jau būtinai reik mokėt į kasą
O tai jeigu gydytojas priklauso akuseriniam skyriui tada nereik i kasa moket tariantis?
QUOTE(Giedroote @ 2009 07 24, 12:15)
O tai jeigu gydytojas priklauso akuseriniam skyriui tada nereik i kasa moket tariantis?
Jeigu nesitari su gydytoju,tai aišku,kad nereikia Arba jeigu tariesi,bet pataikai jo budėjimo metu - taipogi nereikia.Bet jeigu jau išsikvieti gyd ne jo darbo metu,tada teks susimokėt beveik 600lt
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 24, 19:22)
Jeigu nesitari su gydytoju,tai aišku,kad nereikia Arba jeigu tariesi,bet pataikai jo budėjimo metu - taipogi nereikia.Bet jeigu jau išsikvieti gyd ne jo darbo metu,tada teks susimokėt beveik 600lt
Bet jei gydytojas gudrus, tai ir ne jo darbo metu iškvietus ji, gali ''sumakliuot'', kad į kasą nereikės moket, o tuos 600lt jis pasidalins ir su anesteziologu ir su akušere... (Tomulyte, kiek žinau tu pas tą daktarą ir gimdysi...)
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 07 25, 12:48)
Bet jei gydytojas gudrus, tai ir ne jo darbo metu iškvietus ji, gali ''sumakliuot'', kad į kasą nereikės moket, o tuos 600lt jis pasidalins ir su anesteziologu ir su akušere... (Tomulyte, kiek žinau tu pas tą daktarą ir gimdysi...)
Viena ir pagrindinė priežastis,kodėl aš norėčiau mokėti į kasą,tai oficialus gimdymas.Noriu,kad daktaras formintusi "ant" savęs. Nes jeigu kokios bėdos (tfu tfu tfu),tai neatknistum niekada galų