Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

O jus naktinuku i gimdykla neimate? Nes kazkaip is gimdyklos iki palatos reiks pareit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 12 18, 16:33)
O jus naktinuku i gimdykla neimate? Nes kazkaip is gimdyklos iki palatos reiks pareit  unsure.gif

Aš su valdiškais grįžau rolleyes.gif
Atsakyti
O po gimdymo kada ejote i dusa nusimaudyti? Grizus i palata, ar tam jegu nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 12 18, 17:20)
O po gimdymo kada ejote i dusa nusimaudyti? Grizus i palata, ar tam jegu nebuna?

Kadangi man siūnant leido epidūrą nuo skausmo,tai dar grįžus į palatą po poros valandų nejaučiau kojų.Berods dar po geros valandos liepė eiti praustis į dušą kas tris valandas.Tai taip ir laksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Na aš pati kita vertus greičiausiai su visais daiktais į gimdyklą keliausiu, tik tuos daiktus, kurių reikės pačioje gimdykloje susipoakavau poatogiai vienoj vietoj, kad iškart raščiau.
Na o jei reikės dar ko- pasikuisiu ir rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 20, 18:47)
Na aš pati kita vertus greičiausiai su visais daiktais į gimdyklą keliausiu, tik tuos daiktus, kurių reikės pačioje gimdykloje susipoakavau poatogiai vienoj vietoj, kad iškart raščiau.
Na o jei reikės dar ko- pasikuisiu ir rasiu.

aš irgi gimdykloj buvau su visais daiktais....vyras traukė, ką reikėjo....nes aš ant stalo voliojaus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
na va, gavau siuntima del planinio cp i 2 ligonine unsure.gif dabar esu visiskai pasimetusi- tartis ar ne g.gif nors iki siol ne neplanavau tartis schmoll.gif .. o gal kuri zinote ir stavkes ? unsure.gif o jei nesitari tai imi ir vaziuoji nurodyta diena? na vsiai pasimetusi esu, net enzinau ne ka ir daryti g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 12 21, 13:41)
na va, gavau siuntima del planinio cp i 2 ligonine  unsure.gif  dabar esu visiskai pasimetusi- tartis ar ne  g.gif  nors iki siol ne neplanavau tartis  schmoll.gif  ..  o gal kuri zinote ir stavkes ?  unsure.gif  o jei nesitari tai imi ir vaziuoji nurodyta diena? na vsiai pasimetusi esu, net enzinau ne ka ir daryti  g.gif  unsure.gif

pasiskambinkit i akuserijos skyriu ir paklauskit ka daryti, ir kada atvaziuoti turint siuntima cp?
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 12 18, 18:20)

jei gimdysi pati,gali prasyt gimdyklos su dusu.ir saremiu metu padeda kastos sroves,ir veliau patogu.as po gimdimo pagulejau kol man pupa ant krutines buvo,gal kokia valanda .na ir kol ten viskas susitvarke(ta prasme kraujuot apstojau)tada daktare sako,lipk nuo to gimdimo stalo ir i dusa blink.gif .cia pat,gimdykloj.tai kol man pupa aprenge as nusiprausiau,persirengiau(nes tuos valdiskus naktinius prie mano akiu ismete smile.gif ),ir tada visi kartu jau isejom i palata biggrin.gif .man tai labai patiko,kad paskui nereikejo eit praustis,nes buciau bijojus pupa palikt blush2.gif
vaipe,o kam tau liepe i ta dusa kas 3 val?na jei del siuvimo,taigi yra bide,labai patogu ir greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2009 12 21, 13:58)

vaipe,o kam tau liepe i ta dusa kas 3 val?na jei del siuvimo,taigi yra bide,labai patogu ir greiciau blush2.gif

Na galima ir bide naudotis biggrin.gif bet aš kadangi apie tai tuo metu nepagalvojau,tai man labai dušas tiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 12 21, 13:41)
na va, gavau siuntima del planinio cp i 2 ligonine  unsure.gif  dabar esu visiskai pasimetusi- tartis ar ne  g.gif  nors iki siol ne neplanavau tartis  schmoll.gif  ..  o gal kuri zinote ir stavkes ?  unsure.gif  o jei nesitari tai imi ir vaziuoji nurodyta diena? na vsiai pasimetusi esu, net enzinau ne ka ir daryti  g.gif  unsure.gif

Mano nuomonė ir patarimas būtų nuvažiuoti anksčiau, pasikalbėti su personalu, pažiūrėti, kokie gydytojai tavo datai dirbs ir tada spręsti dėl tarimosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2009 12 21, 18:34)
Mano nuomonė ir patarimas būtų nuvažiuoti anksčiau, pasikalbėti su personalu, pažiūrėti, kokie gydytojai tavo datai dirbs ir tada spręsti dėl tarimosi  4u.gif

na va kaip tik sita zingsny nesenai padariau smile.gif tiksliau pasiskambinau i priemaji ir issiklausinejau, tai dirbs gyd. Kalvinskas o sekancia gyd. Zebrauskiene..
dabar belieka tik galutinai apsispresti ... kiek skaitau geri atsiliepimai apie abu gyd. ... g.gif
Atsakyti