O tai kokius daiktus reikia pasiimti į gimdyklą? ir ką į palatą?
Vis dar reikia paklodės ir stalinės lempos?
Aš pasiėmiau į gimdyklą:
1. guminės šlepetės;
2. rankšluostis;
3. įklotas po gimdymo + tinklinės kelnaitės + pampersas;
4. rūbeliai kūdikiui + vilnonės kojinės;
5. vandens 1,5 l.
(dar dokumentai aišku kartu).
Na o į palatą tai sarašas platus, įdėtas šioje temoje.
Stalinės lempos ir paklodės neimsiu. Jei tikrai reikės, paprašysiu, kad atvežtų.
1. guminės šlepetės;
2. rankšluostis;
3. įklotas po gimdymo + tinklinės kelnaitės + pampersas;
4. rūbeliai kūdikiui + vilnonės kojinės;
5. vandens 1,5 l.
(dar dokumentai aišku kartu).
Na o į palatą tai sarašas platus, įdėtas šioje temoje.
Stalinės lempos ir paklodės neimsiu. Jei tikrai reikės, paprašysiu, kad atvežtų.
A tai panašiai ir galvojau
QUOTE(Auksuole @ 2009 12 16, 21:53)
Atvažiavus į ligoninę dar kartą pasako akušerytės ko reikės gimdykloje Bent jau taip buvo porai mano draugių
QUOTE(Majita @ 2009 12 17, 09:51)
Atvažiavus į ligoninę dar kartą pasako akušerytės ko reikės gimdykloje Bent jau taip buvo porai mano draugių
Bet geriausiai kaip nors iš karto atskirai susidėti, nei paskui po visą tašę kuistis
QUOTE(Auksuole @ 2009 12 17, 09:05)
Bet geriausiai kaip nors iš karto atskirai susidėti, nei paskui po visą tašę kuistis
QUOTE(Auksuole @ 2009 12 16, 23:53)
Lempute mums labai praverte Turejom tokia mazyte, apvalia, kur ja paspaudus uzsidega.. Kai rytais ateidavo anksti matuoti temperatura, tai tik ja ijungdavom, kad mazylio neprizadinti, o ir pampersa su ja keitem, kad leliukas visai neprabustu nakti. Taciau yra keli daktarai, ypac Kalvinskas, ar vakare, ar ryte ateidamas ijungia visas sviesas Net apspangsti is pradziu.. Sesutes taip ne karto nesielge
man sesutes nepasake ko reikes gimdykloj,viskas buvo bendram lagamine.tai i gimdykla pasiemiau visa lagamina+vyra jis ir kuites ten,ieskodamas ko reik o as vadovavau,mazdaug kur ieskot.o lempute tikrai butu pravertus,nes teko dengt dienine lempa su pala,kad pupai nespigintu
QUOTE(Esha @ 2009 12 17, 21:35)
Aš dabar paklausiu kvailo klausimo
Rūbelius kūdikiui supirkau spalvotus. Ar tik gimusiam kūdikiui tinka spalvoti rūbeliai ar būtini balti?
Rūbelius kūdikiui supirkau spalvotus. Ar tik gimusiam kūdikiui tinka spalvoti rūbeliai ar būtini balti?
o koks skirtumas
QUOTE(Skorpe @ 2009 12 17, 22:38)
o koks skirtumas
Taip ir pamaniau, kad kvailas klausimas
QUOTE(Esha @ 2009 12 17, 23:35)
Aš dabar paklausiu kvailo klausimo
Zinoma tinka, man net graziau