Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

O tai kokius daiktus reikia pasiimti į gimdyklą? ir ką į palatą?

Vis dar reikia paklodės ir stalinės lempos? smile.gif
Atsakyti
Aš pasiėmiau į gimdyklą:
1. guminės šlepetės;
2. rankšluostis;
3. įklotas po gimdymo + tinklinės kelnaitės + pampersas;
4. rūbeliai kūdikiui + vilnonės kojinės;
5. vandens 1,5 l.
(dar dokumentai aišku kartu).

Na o į palatą tai sarašas platus, įdėtas šioje temoje.

Stalinės lempos ir paklodės neimsiu. Jei tikrai reikės, paprašysiu, kad atvežtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 16 gruodžio 2009 - 22:08
A tai panašiai ir galvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 12 16, 21:53)

Atvažiavus į ligoninę dar kartą pasako akušerytės ko reikės gimdykloje 4u.gif Bent jau taip buvo porai mano draugių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2009 12 17, 09:51)
Atvažiavus į ligoninę dar kartą pasako akušerytės ko reikės gimdykloje  4u.gif  Bent jau taip buvo porai mano draugių  4u.gif

Bet geriausiai kaip nors iš karto atskirai susidėti, nei paskui po visą tašę kuistis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 12 17, 09:05)
Bet geriausiai kaip nors iš karto atskirai susidėti, nei paskui po visą tašę kuistis hihihi.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 12 16, 23:53)

Lempute mums labai praverte thumbup.gif Turejom tokia mazyte, apvalia, kur ja paspaudus uzsidega.. Kai rytais ateidavo anksti matuoti temperatura, tai tik ja ijungdavom, kad mazylio neprizadinti, o ir pampersa su ja keitem, kad leliukas visai neprabustu nakti. Taciau yra keli daktarai, ypac Kalvinskas, ar vakare, ar ryte ateidamas ijungia visas sviesas doh.gif Net apspangsti is pradziu.. Sesutes taip ne karto nesielge thumbup.gif
Atsakyti
man sesutes nepasake ko reikes gimdykloj,viskas buvo bendram lagamine.tai i gimdykla pasiemiau visa lagamina+vyra lotuliukas.gif jis ir kuites ten,ieskodamas ko reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as vadovavau,mazdaug kur ieskot.o lempute tikrai butu pravertus,nes teko dengt dienine lempa su pala,kad pupai nespigintu blush2.gif
Atsakyti
Aš dabar paklausiu kvailo klausimo ax.gif
Rūbelius kūdikiui supirkau spalvotus. Ar tik gimusiam kūdikiui tinka spalvoti rūbeliai ar būtini balti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 17, 21:35)
Aš dabar paklausiu kvailo klausimo  ax.gif
Rūbelius kūdikiui supirkau spalvotus. Ar tik gimusiam kūdikiui tinka spalvoti rūbeliai ar būtini balti?  blush2.gif

o koks skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 12 17, 22:38)
o koks skirtumas g.gif

Taip ir pamaniau, kad kvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 17, 23:35)
Aš dabar paklausiu kvailo klausimo  ax.gif
Rūbelius kūdikiui supirkau spalvotus. Ar tik gimusiam kūdikiui tinka spalvoti rūbeliai ar būtini balti?  blush2.gif

Zinoma tinka, man net graziau thumbup.gif
Atsakyti