Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(LoveIs @ 2009 12 11, 10:32)
Taip  mirksiukas.gif
Bent jau man akusere is karto pasake pasiimti  ax.gif

O kam jo ten reikia? Jei eini į dušą ar vonią sąrėmių metu, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2009 12 11, 13:35)

Manau, kad taip, nes juk yra gimdyklos su dusu ar vonia, nezinia i kuria papulsi. Man sesele is karto sake pasiimti, tik neteko pasinaudoti (i operacine isvaziavau). Na nebent is anksto zinosi kurioje gimdykloje gimdysi.. Skaiciau kai kuriu mamu postus, tai kai kurios is karto ir apsiprausia..
Atsakyti
As svajoju patekti į gimdyklą su vonia ax.gif
Tai rankšluostį tada į gimdymo grepšį įsimesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 22:08)
O kiek tiksliai prireikė komplektukų mažyliui ligoninėje?

Mamos rase,kad prisikraus daaug rubeliu.Kai pati pirma karta vaziavau gimdyti,veziausi 2 maisiukus,apie 6 komplektus,jei neklystu.Bet tik nervino bardakas,nes rubai mazi,susikuicia maisuos.Man butu uzteke 4 komplektu.Su vienu bunu,kitus 2 atsargoj turejau,o kiti dziudavo.Issiskalbus kuo puikiausiai isdziudavo.Neverta apsikraut nesuliais.Mano nuomone 4u.gif O kai pamaciau,kad manoji daug atpylineja,uzdejau seilinuka ir tvarka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teiserskiene: 11 gruodžio 2009 - 14:52
QUOTE(teiserskiene @ 2009 12 11, 15:51)
Mamos rase,kad prisikraus daaug rubeliu.Kai pati pirma karta vaziavau gimdyti,veziausi 2 maisiukus,apie 6 komplektus,jei neklystu.Bet tik nervino bardakas,nes rubai mazi,susikuicia maisuos.Man butu uzteke 4 komplektu.Su vienu bunu,kitus 2 atsargoj turejau,o kiti dziudavo.Issiskalbus kuo puikiausiai isdziudavo.Neverta apsikraut nesuliais.Mano nuomone 4u.gif O kai pamaciau,kad manoji daug atpylineja,uzdejau seilinuka ir tvarka biggrin.gif

Na aš pasiimsiu 4 ligoninej ir vienus parsivežimui. Tikiuosi užteks.
O seilinuką ligoninėje jau naudojot? Net nepagalvojau apie jį g.gif
Atsakyti
Aš tai kadangi esu tinginė ir nenusiteikus skalbti ligoninėj blush2.gif tai geriau įsimesiu daugiau drabužėlių rolleyes.gif
Atsakyti
Vaikui rūbelių turėjau nedaug. Vyras atvažiuodamas atvešdavo švarių, o nešvarius parvešdavo namo.Tai nieko neskalbiau, tik į maišus kroviau biggrin.gif Labai nesinorėjo apsikrauti , nes ir krauti nelabai buvo kur.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2009 12 11, 09:32)
Taip  mirksiukas.gif
Bent jau man akusere is karto pasake pasiimti  ax.gif

Žiūrint kurioj gimdykloj pasiseks gimdyt, jei tose, kur yra dušas ar vonia, tai gal ir reikės, jei naudosies mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2009 12 11, 15:06)
O seilinuką ligoninėje jau naudojot? Net nepagalvojau apie jį  g.gif

O kam?Juk leliukai dar nesiseilėja...Merliukus kelis paprastus įsimeskit, ir to kažin ar prireiks
Papildyta:
QUOTE(teiserskiene @ 2009 12 11, 14:51)

Na aš tai tikrai nebūčiau užsiėmus skalbimais ligoninėj, nes norisi pailsėt laisvą minutę, be to nėra ten tos tiek sveikatos, kad užsiimt buitimi, grįšit namo tarnaitė (sk. mašina) išskalbs mirksiukas.gif 3 komplektų būtinai reikia, net ir 4 gerai
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 11, 17:06)
Na aš pasiimsiu 4 ligoninej ir vienus parsivežimui. Tikiuosi užteks.
O seilinuką ligoninėje jau naudojot? Net nepagalvojau apie jį  g.gif

Nu as buvai isidejus ir man praverte,nes atpylinejo tikrai daug,su merliuku neprigaudziau nuvalinet,kad rubeliu nesuteptu.Cia kaip yra noro,kito nesideda,o man praverte ax.gif

QUOTE(Furtado @ 2009 12 12, 20:41)
Na aš tai tikrai nebūčiau užsiėmus skalbimais ligoninėj, nes norisi pailsėt laisvą minutę, be to nėra ten tos tiek sveikatos, kad užsiimt buitimi, grįšit namo tarnaitė (sk. mašina) išskalbs mirksiukas.gif 3 komplektų būtinai reikia, net ir 4 gerai

O jau kokie cia uzsiemimai baisus-po vandeniu pakisti ir praplauti,cia gi ne savo megztini mazgoti,kiek to rubelio...Nors pati po cp buvau,man tas nesukele jokiu sunkumu,nes vaikas pavalges miega,tikrai nesinori vien lovoj gulet,bent mano atveju,kai 6 paras gulejau,nesinorejo vien lovoj gulet.Bet cia velgi-dalinuosi savo patirtim,gal kitom patogiau atiduot vyrui kad nunestu namucio,man tiek rubu kiek prisikroviau,neprisireike. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 07, 14:37)
Tai vyrui į gimdyklą reik tik savo šlepetes turėti? Ir viskas?

Mano vyras ejo ir su dzinsais ir su batais.Nors buvau idejus slepetes ir treningines kelnes bet gydytoja pasake kad gerai ir taip.gal delto kad greit pagimdziau ir ilgai gimdykloje neuzsibuvome 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(jusred @ 2009 12 16, 21:00)
Mano vyras ejo ir su dzinsais ir su batais.Nors buvau idejus slepetes ir treningines kelnes bet gydytoja pasake kad gerai ir taip.gal delto kad greit pagimdziau ir ilgai gimdykloje neuzsibuvome 4u.gif .

Įmečiau aš jam tapkes ir maikutę dėl visa ko. Neprireiks tai neprireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2009 12 11, 12:35)

manau dar nedidelio ranksluoscio reikia toms kurios gimdo naturaliai prakaitui nuvalyt.
Atsakyti