O man dar įdomu, ar jus po gimdymo palatose visą laiką buvot apsirengę naktiniais ir chalatu? gal reikia įsimesti ir kokias treningines kelnes? Kokia apranga ten patogiausia?
QUOTE(Herrera @ 2009 12 08, 22:32)
O man dar įdomu, ar jus po gimdymo palatose visą laiką buvot apsirengę naktiniais ir chalatu? gal reikia įsimesti ir kokias treningines kelnes? Kokia apranga ten patogiausia?
as chalata su naktiniais tik vakare ir nakti devejau o dienomis treningines kelnes su maike
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 22:08)
O kiek tiksliai prireikė komplektukų mažyliui ligoninėje?
Mes gulejom savaite, tai prireike nemazai.. Kas ryta vis nauji rubeliai, o jei netycia ivyktu "avarija", turejom ir atsargini
QUOTE(Herrera @ 2009 12 09, 00:32)
Pirma para - taip. O sekancias buvom su pizama maitinanciai mamytei - panasia i treninga, ar treninginemis su maikute
QUOTE(Esha @ 2009 12 09, 10:35)
Naujas galvos skausmas- maikutė maitinančiai Ją spec kokią pirkt reikia? Jei taip- tai kur pitkot, ar ant petnešėlių kokią?
oi as tai su paprasta buvau;) pasikeldavau ir pamaitindavau;)
QUOTE(Esha @ 2009 12 09, 11:35)
Naujas galvos skausmas- maikutė maitinančiai Ją spec kokią pirkt reikia? Jei taip- tai kur pitkot, ar ant petnešėlių kokią?
Na... manau čia nebūtina persistengt tiesiog paprasčiausią atsisegamą maikutę susieškot, ar su užtrauktuku Nors aš šį kartą net ir tiek neieškojau paprasčiausiai turiu treningą ligoninei (nes nekenčiu būti dieną su tais pačiais drabužiais su kuriais miegu), o po juo paprasčiausią maikutę ilgom rankovėm, net nesusegamą, man su pirmu buvo lengviau pasikelt, nei kiekvieną kartą seginėtis bet čia tik mano nuomonė, daug kam taip nepatogu
nors iš kitos pusės, svarbiausia, kad rūbas nebūtų labai aptemptas - prisitaikysit
Esha Paskelbta Vakar, 21:08
na aš pirmą kartą gulėjau 5 dienas, bet turėjau tik 3 komplektukus, man pritrūko, gal patirties trūko pampersiuką uždedant, bet buvo porą nelaimingų atsitikimų teko po to išsiskalbt (kadangi ne tam mieste kur gimdžiau gyvenau, nebuvo galimybės greit atsivežt).
šį kart užtai net per daug jaučiu prisikroviau net negaliu tiksliai pasakyt, tiesiog įsidėjau kelis, po to dar, o po to dar kai ką
QUOTE(Esha @ 2009 12 09, 10:35)
Pas mane maikutės ar naktinukai ne jokie spec.,bet paprasčiausiai su sagutėmis viršuj ir prasisagsto.Man buvo nepatogu šiaip kilnot.Tai arba visiškai nuoga maitinau,arba prasisagsčiusi sagutes
Turejau si komplektuka, labai
QUOTE(Esha @ 2009 12 10, 19:23)
O į pačią gimdyklą rankšluosčio ar reikia?
Taip
Bent jau man akusere is karto pasake pasiimti
QUOTE(Esha @ 2009 12 10, 17:23)
O į pačią gimdyklą rankšluosčio ar reikia?
Man nereikėjo