Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(*Ievka* @ 2009 11 21, 01:51)
Labutis visoms būsimoms ir esamoms mamytėms smile.gif

Šiandien  buvau 2 ligoninėje ir tokią nekokią naujieną išgirdau, kad dabar sėdžiu ir stresuoju... sad.gif  net miegas neima...

Nuo šiandien ligoninėje karantinas ir pagal tai ką girdėjau (o girdėjau kaip kalbėjosi gydytojos) karantino metu jokie pašaliniai nebus įleidžiami į ligoninę, tame tarpe ir vyrai į gimdyklas su gimdančiom žmonom... Nespėjau normaliai apie tai su savo gydytoja pasikalbėt, o tik skambint dėl tokio reikalo kažkaip nerimta

Žinau, kad už mane niekas nepagimdys ir iš esmės pačio gimdymo nebijau, bet norėtųsi turėti artimą žmogų šalia, bent jau pirmą kartą MB buvimas šalia labai padėjo...
O gimdymas pas mane vis artėja ir pagal visą situaciją kitą savaitę gal ir gimdysiu  smile.gif

galbūt kas nors ką nors jau girdėjot tikslesnio? smile.gif  ar žinot daugiau?

tu geriau pasiskambink savo gydytojai...čia visai ne niekas...tu gi stresuoji...paskambinsi ir tau viską paaiškins.
o dėl karantino-manau jis visose ligoninėse bus....
Atsakyti
Mano draugės draugė šiandien gimdė. Tai sakė vyrą į gimdyklą įleido. Tik kai pagimdė išprašė namo. Neleido pasilikti palatoje.
Atsakyti
pasiimkit gydytojo pažymą kad sveikas vyras 4u.gif kas kelias dieneles vis. kad turėtumėt ne seną pažymą. tada tikrai turėtų įleisti. mano irgi pamenu net plaučius liepė persišviesti prieš gimdymą kad į operacinę įleistų.
supraskit kad tai vardan leliuko - juk bijo naujagimiui vos gimusiam baisinį virusą įnešti. todėl kam artėja terminas nuolat grūskit vyrą pas gydytoją pažymėlės pasiimti. o jei vyras ima ne kaip jaustis, pačios būkit atsakingos. juk naujagimiai gležnučiai ir visai nepageidauja nuo tėtuko pačią pirmą gyvenimo parą kiaulių gripu apsikrėsti.
sėkmės visoms besiruošiančioms gimdymui 4u.gif
Atsakyti
Aš tai sakyčiau,kad kaip tik nelogiška lakstyt kas kelias dienas į polikliniką 4u.gif Kadangi virusą pasigauti ten didžiausia tikimybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2009 11 21, 00:51)
galbūt kas nors ką nors jau girdėjot tikslesnio? smile.gif  ar žinot daugiau?

Pasiskambinkit savo gydytojai pas kurią gimdysit. Manau, tiksliai atsakys, kas ir kaip mirksiukas.gif Nebereiks stresuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2009 11 21, 17:02)
tu geriau pasiskambink savo gydytojai...čia visai ne niekas...tu gi stresuoji...paskambinsi ir tau viską paaiškins.
o dėl karantino-manau jis visose ligoninėse bus....

Viotinola  Paskelbta Šiandien, 15:21

Pasiskambinkit savo gydytojai pas kurią gimdysit. Manau, tiksliai atsakys, kas ir kaip mirksiukas.gif Nebereiks stresuoti mirksiukas.gif

aš su pačia gydytoja tą pačią dieną kalbejau, bet kiek suprantu ji pacientų daug turėjo, nebuvo tame susirinkime, kuris vėliau man stresą sukėlė blush2.gif klausiau tiesiog, kokia situacija būna per karantinus, tuo metu ji paaiškino, kad paprastai vyrus į gimdyklą įleidžia, net ir karantino metu, tik, jei mato, kad vyras kažkoks ne toks (pvz. sloguojantis) apmūturiuoja kaukėm. Bet visa ta situaciją, kur nugirdau pokalbį buvo šiek tiek vėliau (kažkaip nepatogu dar kartą klausinėt gydytojos iškart buvo...) vėliau tik pasiklausiau akušerės vienos, kuri užrašinėjo mano vaiko tonus, tai kaip ji aiškino, dar tokių griežtų nurodymų niekad nėra buvę, nors ramino, kad priklausomai nuo situacijos, kas budės ir kaip gali keistis viskas, bet šiaip nebuvo tikra niekuo. Todėl ir labai kažkaip stresavau, galvojau, gal atsiras čia tokių kas per tas dienas, kol vėl važiuosiu pas gydytoją ir tiksliau išsiklausinėsiu, daugiau žinos smile.gif
Šiuo metu kažkaip ramiau reaguoju, pradžiai kažkaip labai viskas liūdnai atrodė smile.gif
supraskit kad tai vardan leliuko - juk bijo naujagimiui vos gimusiam baisinį virusą įnešti. todėl kam artėja terminas nuolat grūskit vyrą pas gydytoją pažymėlės pasiimti. o jei vyras ima ne kaip jaustis, pačios būkit atsakingos. juk naujagimiai gležnučiai ir visai nepageidauja nuo tėtuko pačią pirmą gyvenimo parą kiaulių gripu apsikrėsti.

Na... dėl pažymos abejočiau vien dėl to, kad poliklinikose vien pasėdėjus galima gripą pasigaut, o ir šiaip nemanau, kad ji ką nors reikš, jei bus vienareikšmiškai nuspręsta nieko neleist, o dėl dėl nekaip besijaučiančio vyro, tai pritariu 100 proc., jei tik pajausčiau nors menkiausia jo negalavimą, pati neįleisčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 10 15, 17:01)
Kiek zinau tai tik viena palata yra. Kokia tikimybe? laimes dalykas  biggrin.gif , nebent tiksliai zinotum kokia diena gimdai ir tada tariesi.

2 vip palatos yra kainuoja 100lt parai
Atsakyti
Gal kartais atsiras mamyčių neseniai gimdžiusių šioje ligoninėje - ar leidžia vyrui dalyvauti gimdyme dėl gripo karantino? g.gif lankyt, kaip suprantu, tikrai neleidžia g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes, gal galite pasidalinti info, kur Kaune galima pasidaryti streptokoko B tyrima. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 12 01, 16:01)
Sveikos busimos mamytes, gal galite pasidalinti info, kur Kaune galima pasidaryti streptokoko B tyrima. Aciu

sveika,seip tai daktare turetu duot siuntima sitam tyrimui,bet tikriausei galima ir be siuntimo,kaip tik man dave siuntima issitirti tai, nestuke.gif adresas K.Petrausko 24 nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 12 01, 15:01)

Ausros 44, Nacionalinej laboratorijoj 4u.gif Kaina: 15,80 Lt
Atsakyti
QUOTE(kopuste @ 2009 12 01, 16:53)
Ausros 44, Nacionalinej laboratorijoj  4u.gif Kaina: 15,80 Lt

Aciu uz info, o ta K.Petrausko ir Ausros g. ten skirtingos istaigos? As lyg ir radau, kad yra kazkoks visuomenes sveikatos centras (ar kazkas panasaus), bet adresas lyg ir K.Petrausko ax.gif Bet aciu, reiks ten uzsukti, nes Vilniuje tai kainuoja 60 Lt, o Kaune daznai lankaus, tai prie to pacio pasidarysiu.

Beje, ka tik kalbejau su savo ginium, tai II ligonineje i gimdykla ileidzia vyrus, tik jei jie nesloguoja ir nekosti thumbup.gif
Atsakyti