QUOTE(Busiukas @ 2009 07 17, 07:52)
Kai pasakiau ko atvaziavusi,ji labai nustebusi paklause ,-o ko jus atavziavot jei nera veiklos,juk galima laukti savaite tai tikrai.Jei norit galim nebent i ligonine paguldyti ir stebeti,bet nepatariu.
O paklausus ar nepamatuotu vaikelio sirdeles toniuku ir neapziuretu,nes kai pirma karta besilaukiant visdelto yra nerimas.Tai ji pasake kad mes neapziurinejam.
Zodziu isejau is ten kaip kvailele
.
kaip keista
mes su MB viena sestadieno ryta tik 2 judesius pajutom, tai mikliai prisistatem i 2KL. Nusiunte i patologini skyriu. Niekas akiu nedraske ir nesistebejo (buvo 37 savaite). labai maloniai prieme ir paklause toniuku. Maze po baliuko saldziai miegojo......
Taip, kad jei ka - tiesiai i 3 auksta.
Akusere Vilma sake, kad nesukat visiskai galvos kas ka pasakys, nes kudikis daug svarbiau ir jei kokios tik maziausios abejones kyla del judesiu - is karto prasom pas mus.
Jos praktikoje yra buvusi nelaime - atvaziavo pora del judesiu sumazejimo, o kudikis...... na supratot....
QUOTE(neone @ 2009 07 18, 20:00)
Netgi kai jau po viskam mane isuvo ir akusere paprase gydytoja kad palaikytu pletimo irankius ar kaip ten jie vadinasi (nes plyso man makstis ir teko kirpti mane), gydytojas pasake, kad nepasiekia, nors prie pat stovejo ir apsisukes isejo. nezina ar tokie gydytojai turi dirbti
Eina na........
QUOTE(++++ @ 2009 07 19, 14:40)
KAS GIMDETE NESENIAI, GAL GALITE PASAKYTI KIEK JUMS PRIREIKE ''IKLOTU'', ZINAU, KAD REIKIA NUSIPIRKTI KELIU DYDZIU, BET GALVOJU KIEK. Daug kur raso, kad uztenka po 3 vnt. Suprantu, kad kiekvienai skirtingai kraujuoja po gimdymo
Man uzteko 7 tena irpuses pakelio always night. Dar keletas liko.
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 20, 18:37)
o kokius patiesaliukus pirkai ar pirksi?kur slapimui nelaikantiesms tie skirti?
As asmeniskai nepanaudojau nei vieno atsivezto. Viska dave ir man, ir dukrelei.
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 22, 08:11)
Galiu patart vieną dalyką
Paprašykit,kad guldytų palatoje kuo arčiau tuoleto/dušo
Nes kitos gan tolokai ir tikrai nepatogu blūdint būtų per visą koridorių. (
Po CP duoda palatą su WC).
Pasiimkit mažą stalinę lempą,nes šviesa junginėjasi koridoriuje i9r yra gan ryški (nktį erzina net jei įsijungtum)
Dar ką prisiminsiu,tai parašysiu
Po CP ne visada duoda palata su WC.
ne visada.......
Maza staline lempa - tikrai lux.
Ir dar kalasnikova reikia pasiimti, kad slaugutes, kur grindis plauna ir maista nesioja nusaut uz trankymasi.