Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

As pas ja patekau netiketai. Na ka galiu pasakyti nepatiko ji ma is pradziu, o kai gavo i kisene pasikeite poziuris. Svarbu viskas gerai baigesi.
wink.gifp+2009 11 18, 11:45-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 11 18, 11:45)
sveikutes smile.gif norejau paklaust gal yra gimdziusiu pas Vaicekauskaite ? kokia jsuu nuomone apie ja?

Atsakyti
Aciu visom uz patarimus db jau tikrai zinosiu ko reik ir ko ne smile.gif didelis aciu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif norejau paklaust gal yra gimdziusiu pas Vaicekauskaite ? kokia jsuu nuomone apie ja?

4u.gif Gimdžiau, buvau nesitarus su niekuo, buvau pasidarius sąrašą pas ką gerai papult pas ką ne, pagal SM merginų atsiliepimus, tai ji papuolė į tą sąrašą, kur geriau nepapult, o gavosi taip, kad nebuvo laiko pagalvot apie tai, ir patekau pas ją. Na ir ką, man ji iš tikro labai patiko, labai maloni ir labai rami visą gimdymą buvo, streso jokio nekėlė. Man tai ji normali gydytoja. Čia gal kaip kam ko reikia, gal kitai reikia, kad glostytų ir kartu dejuotų, o ji labai į viską ramiai, o man kaip tik to ir reikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2009 11 18, 18:39)
4u.gif Gimdžiau, buvau nesitarus su niekuo, buvau pasidarius sąrašą pas ką gerai papult pas ką ne, pagal SM merginų atsiliepimus, tai ji papuolė į tą sąrašą, kur geriau nepapult, o gavosi taip, kad nebuvo laiko pagalvot apie tai, ir patekau pas ją. Na ir ką, man ji iš tikro labai patiko, labai maloni ir labai rami visą gimdymą buvo, streso jokio nekėlė. Man tai ji normali gydytoja. Čia gal kaip kam ko reikia, gal kitai reikia, kad glostytų ir kartu dejuotų, o ji labai į viską ramiai, o man kaip tik to ir reikėjo 4u.gif

Gal galit pasidalint sarasiuku i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 11 18, 16:18)
As pas ja patekau netiketai. Na ka galiu pasakyti nepatiko ji ma is pradziu, o kai gavo i kisene pasikeite poziuris. Svarbu viskas gerai baigesi.

As pas ja lankausi... tai man ji viena karta patinka.. kita nelabai..
Labiausiai izeide, kai prasiau padaryt echo, ji nesutiko( nors sakiau, kad man neramu del vaikelio ) tai ji pasake : "Cia as nervuojuos, kai mano tevas reanimacijoj guli " Atsiprasau, bet asmeninio gyvenimo i darba kist nereikia.. be to, jois tevas jau garbaus amziaus, o mano kudikelis dar net negimes.. tada man lb skaudu ir pikta pasidare..

Atsakyti
wink.gifp+2009 11 18, 21:23-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 11 18, 21:23)
As pas ja lankausi... tai man ji viena karta patinka.. kita nelabai..
Labiausiai izeide, kai prasiau padaryt echo, ji nesutiko( nors sakiau, kad man neramu del vaikelio ) tai ji pasake : "Cia as nervuojuos, kai mano tevas reanimacijoj guli "  Atsiprasau, bet asmeninio gyvenimo i darba kist nereikia.. be to, jois tevas jau garbaus amziaus, o mano kudikelis dar net negimes.. tada man lb skaudu ir pikta pasidare..

Oj nu tikrai... Suprantama, kad jai stresas, bet aiškint, kad nedarys echo ir skatint neliųdėt, nes mat ji turi ir asmeninių bėdų blink.gif
Suabejočiau iškart jos kompetencija...
Atsakyti
O jūs man pasakykit ax.gif Jeigu gydytojas nemielas ir jums ne prie dūšios,tai kam pas jį lankotės?Gi prievartos tai nėr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2009 11 18, 22:08)
O jūs man pasakykit ax.gif Jeigu gydytojas nemielas ir jums ne prie dūšios,tai kam pas jį lankotės?Gi prievartos tai nėr ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif va butent del sios priezasties, kad gydytoja nepatiko perejau visai i kita klinika, kur gydytoja superine buvo, ir gimdziau pas ja thumbup.gif
Atsakyti

Aš pas ją į palatą po gimdymo papuolus buvau. Tai man ji maloni pasirodė. Aš gimdžiau pas gydytoją, kuris šiuo metu nedirba akušeriniam, tai po gimdymo guliausi pas tą kuris palatoj turėjo laisvų vietų. Tai gydytoja buvo mandagi, gera (iš tų paglostančiųjų ir paguodžančiųjų tipo) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2009 10 27, 13:13)
tikekis  mirksiukas.gif  schmoll.gif Kaip dabar atsimenu, kai MB leke kopusto pirkt.  lotuliukas.gif

oj kopustai geras daiktas thumbup.gif thumbup.gif kai nesiau savo i saldytuva, tai vos radau vietos kur idet biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms būsimoms ir esamoms mamytėms smile.gif

Šiandien buvau 2 ligoninėje ir tokią nekokią naujieną išgirdau, kad dabar sėdžiu ir stresuoju... sad.gif net miegas neima...

Nuo šiandien ligoninėje karantinas ir pagal tai ką girdėjau (o girdėjau kaip kalbėjosi gydytojos) karantino metu jokie pašaliniai nebus įleidžiami į ligoninę, tame tarpe ir vyrai į gimdyklas su gimdančiom žmonom... Nespėjau normaliai apie tai su savo gydytoja pasikalbėt, o tik skambint dėl tokio reikalo kažkaip nerimta

Žinau, kad už mane niekas nepagimdys ir iš esmės pačio gimdymo nebijau, bet norėtųsi turėti artimą žmogų šalia, bent jau pirmą kartą MB buvimas šalia labai padėjo...
O gimdymas pas mane vis artėja ir pagal visą situaciją kitą savaitę gal ir gimdysiu smile.gif

galbūt kas nors ką nors jau girdėjot tikslesnio? smile.gif ar žinot daugiau?

Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2009 11 21, 01:51)
Labutis visoms būsimoms ir esamoms mamytėms smile.gif

Šiandien  buvau 2 ligoninėje ir tokią nekokią naujieną išgirdau, kad dabar sėdžiu ir stresuoju... sad.gif  net miegas neima...

Na aš tikslios info ir neturiu, bet kiek apie girdėjau, tai sakė vyrus įleis, kad nedarys taip kaip tarybiniais laikais, kad leliukus vyrai tik pro langą galės pamatyt. Ta prasme, kad neįleis visų kitų pašalinių žmonių, bet vyras galės būti...
Atsakyti