Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Haiku333 @ 2009 11 16, 14:41)
O sakykit, kai pagimdai ar palieka maziuka porai valandu su mamyte gimdykloje? Ar isnesa apziurai vaikeli?

Man darė CP, tai kol mane siuvo lelytė su tėčiu naujagimių skyriui buvo, o kai pervežė į palatą tai kartu su tėčiu iš naujagimių skyriaus atkeliavo pas mane į palatą.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 11 16, 15:52)
vajetau, ką taip vežėtės?  bigsmile.gif

viską, ko reikia visiems gyvenimo atvejams...aš irgi mėgstu paimti daugiau, negu paskui varinėti vyrą---jam ir taip būna ką veikti...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 12:01)
Dar jūs man paaiškinkit vieną dalyką dėl daiktų. Ko reikės gimdykloje minėjote ir tą suprantu. Į liginonę važiuojam su daugiau daiktų, o į gimdyklą paimame vis kelis. Tai kur tuo tarpu kiti daiktai būna?
Va kokių man klausimų kyla  ax.gif

Aš į gimdyklą tik tašę į gimdymą suruoštą pasiėmiau, o kai pagimdžiau vyras atnešė kitas į palatą iš mašinos 4u.gif
QUOTE(Haiku333 @ 2009 11 16, 14:41)
O sakykit, kai pagimdai ar palieka maziuka porai valandu su mamyte gimdykloje? Ar isnesa apziurai vaikeli?

Jei viskas praeis gerai, visos apžiūros bus tik prie tavęs, ir tas dvi valandas kol būsi gimdykloj, leliukas bus su jumis, ir dar pati galėsi parsistūmt į palatą biggrin.gif Nors man akušerė parvežė jį, o aš paskui paršliaužiau tongue.gif
Atsakyti
Taip, jei gimdymas gerai praeina, vaikutis ir mamyte jauciasi puikiai, tada vaikuti palieka su mamyte pora val. gimdykloje, o poto nuveza i palata. smile.gif
o gimdykloje uztenka tureti atsigerti vandenuko, vaikuciui gimus aprengti rubelius,pampersiuka, sau pogimdybinius triusikelius,tapkutes sau ir vyrui, taip pat neuzmirsti chalatuko, telefona ir geros nuotaikos. sekmes. smile.gif kiti daiktai kuriu gali prireikti ligonineje pas mus buvo palikti masinoje, veliau vyras viska atnese i palata.
Atsakyti
gal galit parsyt ko konkreciai reik butent i ta ligonine veztis ,nes kiek girdejau kitose duoda viska kol buni ligoninej ir tik reik drabuzeliu vaikeliui kai vaziuoji namo,taip pat mamai gimdykloj ko reik? kas jau gimdet ten gal zinot? nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2009 11 17, 15:46)
gal galit parsyt ko konkreciai reik butent i ta ligonine veztis ,nes kiek girdejau kitose duoda viska kol buni ligoninej ir tik reik drabuzeliu vaikeliui kai vaziuoji namo,taip pat mamai gimdykloj ko reik? kas jau gimdet ten gal zinot? nestuke.gif  blush2.gif

Šiaip tai siūlau pradžiai šią temą paskaitinėt mirksiukas.gif rasi daug atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2009 11 17, 17:49)
Šiaip tai siūlau pradžiai šią temą paskaitinėt mirksiukas.gif rasi daug atsakymų 4u.gif

Aciu ir uz tiek verysad.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif norejau paklaust gal yra gimdziusiu pas Vaicekauskaite ? kokia jsuu nuomone apie ja?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Norejau jusu paklausti. Ka reik westis i ligonine. ? Nes klausiau pas viena pazystama tai sake i 2 ligonine nieko nereik westis vaikeliui viska sake duoda. O kaip yra istikruju? Laukiu jusu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuted @ 2009 11 18, 12:48)
Sveikos mamytes. Norejau jusu paklausti. Ka reik westis i ligonine. ? Nes klausiau pas viena pazystama tai sake i 2 ligonine nieko nereik westis vaikeliui viska sake duoda.  O kaip yra istikruju? Laukiu jusu patarimu smile.gif

Bet tikrai būtų daug lengviau pasiskaitinėti šią temą (kur atsakymą į pateiktą klausimą tikrai rasite) nei laukti ir tikėtis, atsakys ar neatsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2009 11 17, 15:46)
gal galit parsyt ko konkreciai reik butent i ta ligonine veztis ,nes kiek girdejau kitose duoda viska kol buni ligoninej ir tik reik drabuzeliu vaikeliui kai vaziuoji namo,taip pat mamai gimdykloj ko reik? kas jau gimdet ten gal zinot? nestuke.gif  blush2.gif

QUOTE(daiwuted @ 2009 11 18, 11:48)
Sveikos mamytes. Norejau jusu paklausti. Ka reik westis i ligonine. ? Nes klausiau pas viena pazystama tai sake i 2 ligonine nieko nereik westis vaikeliui viska sake duoda.  O kaip yra istikruju? Laukiu jusu patarimu smile.gif

viskas tikrai yra šioj temoj. Nepatingėkit, paskaitykit, pažiūrėkit. O jei trumpai drūtai..
Į gimdyklą reikia: negazuoto mineralinio, paketo po gimdymo, tinklinių triusikėlių, telefono fotoaparato, 1 komplekto rūbelių vaikui (šliaužtai, marškinukai, kepurytė, pirštinytės, vilnonės kojinytės, pampersas), šlepetes sau ir vyrui.

Į ligoninę: 2 komplektų vaikui, pampersų (nors būna, bet įsidėt verta), rankšluosčio sau ir vaikui, muilo, šlepečių, chalato, pogimdiminių paketų, tinklinių kelnaičių, šukos, dantų šepetukas, pasta. Visa kita pagal save matysit - valgyt, gerti, žurnalai, knygos - priklausys nuo savijautos ir vaiko. geriau neapsikraut, juk lankys.
Atsakyti
PRELIMINARUS DAIKTŲ, REIKALINGŲ VEŽTIS Į LIGONINĘ, SĄRAŠAS

1. Dokumentai: pasas, SoDros pažymėjimas, nėščiosios kortelė,
2. Higienos reikmenys: šampūnas, dantų šepetėlis bei pasta, tual. popierius, muilas.
3. Rankšluostis (2 vnt., didelis ir mažas).
4. Mikroklizma MICROLAX, 2 vnt. (pagal galimybes procedūrą atlikti namie), epidūro rinkinys.
5. Šlepetės: guminės (į dušą ir gimdymui) ir medžiaginės.
6. Šlepetės tėtukui, masažinis "ežiukas" (kai pirštai pavargs).
7. Kojinės (1 vnt.) - pagal sezoną; puskojinės (2-3 vnt.).
8. Negazuotas vanduo, užkandžiai.
9. Kosmetikos priemonės pagal poreikį (prausikliai, veido kremas, plaukų šepetys, gumelės).
10. Įklotai po gimdymo, paketai, patiesaliukai, tinklinės kelnaitės po gimdymo savo nuožiūra.
11. Drėgnos servetėlės intymiai higienai (labai gerai po susiuvimo).
12. Naktinukai su atsegamu priekiu ir/ar pižama pagal sezoną ir chalatas.
13. Liemenėlės maitinimui (2 vnt.) ir įklotukai.
14. Spenelių tepalas, kompresiukai, pientraukis (pagal poreikį).
15. Popieriniai rankšluosčiai (1 rulonas), stalo įrankiai (???).
16. Fotoaparatas, mobiliakas + pakrovėjas.
17. Sauskelnių pakas (newborn), vystyklai, vatytė.
18. Vilnonės kojinytės leliukui.
19. Kepurytės išvirkščiomis siūlėmis: plona ir storesnė.
20. Šliaužtinukai (3 vnt.), marškinėliai su pirštinytėm (3 vnt.), siaustinukai, bodžiukai.
21. Drabužėliai parsivežimui.
22. Antklodė, kombinezonas arba vokelis parsivežimui.
23. Autokėdutė.
24. Žurnalai, knyga (jei bus noro ir laiko skaityti).
25. Pasiruošti namuose drabužių apsirengti pačiai sugrįžimui namo, kuriuos vyras atvežtų.
Atsakyti