Pasiulymas nestukem
Turiu abonenta i mazylio baseina, nusipirkau ir jau nebespejau panaudoti. Abonementas taip kainuoja 200 lt. Parduosiu uz 150 lt. Jei ka sudomino rasykit i az
QUOTE(Esha @ 2009 11 12, 22:18)
O ar tareisi?
Tariausi abu kartus, kad ramiau ir saugiau butu
Šiuo metu kaip tik esu vienoje iš palatų su savo princese. Gimdžiau nesitarus, viskas tiesiog
Kolektyvas puikus, sąlygos geros. Na, o apie lovas tai čia moterys tiesą rašo... Jei turit, pasiimkit savo paklodės, mamkos, bet tokias, kurios "aqpsikabina" čiužinį - su gumomis, nes čiužiniai "ceratiniai", o paklodės nuo jų čiuožia kaip pasamdytos specialiai tam darbui
Jei turėsit kokių klausimų kuri, rašykit drąsiai į až, mielai atskysiu, kai tik atsiras laisva minutė
Kolektyvas puikus, sąlygos geros. Na, o apie lovas tai čia moterys tiesą rašo... Jei turit, pasiimkit savo paklodės, mamkos, bet tokias, kurios "aqpsikabina" čiužinį - su gumomis, nes čiužiniai "ceratiniai", o paklodės nuo jų čiuožia kaip pasamdytos specialiai tam darbui
Jei turėsit kokių klausimų kuri, rašykit drąsiai į až, mielai atskysiu, kai tik atsiras laisva minutė
QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 12:01)
Dar jūs man paaiškinkit vieną dalyką dėl daiktų. Ko reikės gimdykloje minėjote ir tą suprantu. Į liginonę važiuojam su daugiau daiktų, o į gimdyklą paimame vis kelis. Tai kur tuo tarpu kiti daiktai būna?
Va kokių man klausimų kyla
Mes ėmėm viską į gimdyklą O iš gimdyklos tiesiai su visais daiktais keliavom į palatą
Galima mašinoj palikt,bet kadangi aš bailė,o ir gyd perspėjo,kad nemažai vagysčių įvyksta iš auto,tai nepalikčiau nė už ką
QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 12:01)
Dar jūs man paaiškinkit vieną dalyką dėl daiktų. Ko reikės gimdykloje minėjote ir tą suprantu. Į liginonę važiuojam su daugiau daiktų, o į gimdyklą paimame vis kelis. Tai kur tuo tarpu kiti daiktai būna?
pirmą kartą viską kartu ėmėm, o antrą kartą vyras paliko bagažinėj ir ėjom su mažu maišiuku.
QUOTE(++++ @ 2009 11 13, 10:29)
Pasiulymas nestukem
Turiu abonenta i mazylio baseina, nusipirkau ir jau nebespejau panaudoti. Abonementas taip kainuoja 200 lt. Parduosiu uz 150 lt. Jei ka sudomino rasykit i az
Labai geras pasiūlymas
O dėl daiktų, tai jei įmanoma neškitės su savim. Mano vyro striukė dingo pakabinta kažkokioj akušerės nurodytoj spintelėj prie gimdyklos... Aišku, kad ji ten kabo prisiminėm tik išeidami jau iš ligoninės (t.y. po 6 parų ), tai negaliu tiksliai pasakyti ar po valandos kokios ji prapuolė ar po kokių 5 dienų kažkas pasiiėmė kaip pamirštą daiktą Bet reziumė, kad daiktus geriau prižiūrėkit
QUOTE(Haiku333 @ 2009 11 16, 14:41)
O sakykit, kai pagimdai ar palieka maziuka porai valandu su mamyte gimdykloje? Ar isnesa apziurai vaikeli?
Man paliko Vaiko nebuvo iš vis niekur išnešę Ir numaudė bei aprengė prie mano akių
QUOTE(Haiku333 @ 2009 11 16, 14:41)
O sakykit, kai pagimdai ar palieka maziuka porai valandu su mamyte gimdykloje? Ar isnesa apziurai vaikeli?
Man pvz abu kartus buvo skirtingai. Pirmą kartą iškart padėjo ant krūtinės, perkėlė į lovą ir paliko 2val susipažinti.
Antrą kartą apgimdžius padėjo ant krūtinės kokiai 15min, tada vaiką apvalė, susuko į kokoną ir davė maitint
Pirmą kartą, kai gimdžiau, tai nuo 2.20 buvom iki 6val gimdykloj.
Antrą kartą pagimdžiau 9.37 ir 12val jau buvome palatoj.
Na man kadangi gavosi trys tases,tai i gimdykla emiau tik butinus daiktus,o kitus palikom masinoj.Beje is ligonines isvaziavom su kokiom 5 terbom
QUOTE(Giedr@ @ 2009 11 16, 14:51)
Na man kadangi gavosi trys tases,tai i gimdykla emiau tik butinus daiktus,o kitus palikom masinoj.Beje is ligonines isvaziavom su kokiom 5 terbom
vajetau, ką taip vežėtės?