Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 27, 14:16)
O tie kopustai padeda? Nejau visoms taip blogai buna? As naiviai tikiuos, kad kaip nors prasisuksiu ir viskas bus gerai ax.gif , neprireiks man jokiu kopustu..

Su dukryte man ju prireike, o jie ir labai padejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O si karta neprireke schmoll.gif Tad negali zinoti ar bus tau blogai, ar ne ax.gif
Atsakyti
Bet čia gi tema apie II ligoninę ir atsiliepimus bei nuomones apie ją 4u.gif Apie visus kopūstus, kompresiukus ir kitas pagalbas yra atskiros temelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malėja @ 2009 10 29, 11:28)
Bet čia gi tema apie II ligoninę ir atsiliepimus bei nuomones apie ją  4u.gif  Apie visus kopūstus, kompresiukus ir kitas pagalbas yra atskiros temelės  4u.gif

tai ir tie kopustai juk II ligoniens saldytuve, o ne namuose;) lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif as pvz pirma karta enzinojau nieko apie tuos kopustus ir pan...dabar jau zinau ir tikrai randu naudingos info apie sia ligonine;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 29, 11:33)
tai ir tie kopustai juk II ligoniens saldytuve, o ne namuose;)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif    as pvz pirma karta enzinojau nieko apie tuos kopustus ir pan...dabar jau zinau ir tikrai randu naudingos info apie sia ligonine;)

Be abejonės viskas susję, tik , kad labai išplėtotos tos pašalinės temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 17, 10:02)
O ar daro 2 ligoninėj klizmą? Jei ne, tai jei pasiprašyčiau, padarytų?
Man jau geriau ši procedūra nei paskui kęst gėdos jausmą...

manęs net neklausė, padarė priėmime.MB sesuo irgi neseniai gimdė, sakė darė.

QUOTE(9kristina @ 2009 10 17, 15:00)
o cia kiek gimdziusiu buvo, likot patenkytos personalu ir gydytojomis ? nes gavau viena zinute kad tipo cia tik pinigu kisimas y sias ligonines isskyrus krikscioniskos, kaip istiesu yra ? gal kokiu blogu pletku girdeja

Pirmą gimdžiau krikščioniškuose, dabar II-oje.Tai galiu palyginti ir drąsiai teigti, kad čia nepalyginamai geriau

QUOTE(++++ @ 2009 10 24, 17:44)
Super daktare, as pas ja gimdziau,tai likau visu 100 proc. patenkinta. Sekmes  nestuke.gif gimdant

drinks_cheers.gif aš irgi gimdžiau pas Leščiovą.Nesitarus.Tikrai super daktarė.Patys geriausi atsiliepimai apie ją

QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 27, 13:16)
O tie kopustai padeda? Nejau visoms taip blogai buna? As naiviai tikiuos, kad kaip nors prasisuksiu ir viskas bus gerai ax.gif , neprireiks man jokiu kopustu..

man nei po pirmo gimdymo, nei po šio neprireikė schmoll.gif
Atsakyti
Na ka,db jau galiu parasyti ir as savo nuomone is patirites apie sia ligonine biggrin.gif viskas tikrai gerai kas liecia gydytoja,akuseres,palatos seseles ar kaip jos ten vadinasi,tik man nelabai patiko naujagymiu personalas.Uz epidura mokejom 150.50 pats epiduras ir 100 anestizeologei(be jo buciau mirus turbut biggrin.gif ) nors paciam gale veikimas jau buvo nustojes,bet nors kol kaklelis atsidarinejo pailset galejau...
Atsakyti
Kopustai tikrai artima tema drinks_cheers.gif Pilnas saldytuvas ten ju, kad net maisto nevisad yra kur det lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 31, 15:58)
Na ka,db jau galiu parasyti ir as savo nuomone is patirites apie sia ligonine  biggrin.gif viskas tikrai gerai kas liecia gydytoja,akuseres,palatos seseles ar kaip jos ten vadinasi,tik man nelabai patiko naujagymiu personalas.Uz epidura mokejom 150.50 pats epiduras ir 100 anestizeologei(be jo buciau mirus turbut  biggrin.gif ) nors paciam gale veikimas jau buvo nustojes,bet nors kol kaklelis atsidarinejo pailset galejau...

O jus taretes su konkrecia gydytoja, ar tiesiog pas ka papuolet pas ta ir gimdet?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2009 10 29, 13:17)
manęs net neklausė, padarė priėmime.MB sesuo irgi neseniai gimdė, sakė darė.
Pirmą gimdžiau krikščioniškuose, dabar II-oje.Tai galiu palyginti ir drąsiai teigti, kad čia nepalyginamai geriau
drinks_cheers.gif aš irgi gimdžiau pas Leščiovą.Nesitarus.Tikrai super daktarė.Patys geriausi atsiliepimai apie ją
man nei po pirmo gimdymo, nei po šio neprireikė schmoll.gif

Ir as gimdziau pas Lesciova ir vel pas ja gimdyciau. Super daktare. Nesitariau
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes ,as cia naujoke ir gimdymas kaip ir ant nosies gruodzio vidury,jau kaip ir apsisprendziau kad gimdysiu kauno 2 ligoninej,bet tik nezinau ar reik is anksto uzsirasyt ten ar jau kaip ateina laikas vaziuoji ten,turiu omeny i ligonine uzsirasyt ne pas gyditoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2009 11 03, 09:33)
Sveikos esamos ir busimos mamytes ,as cia naujoke ir gimdymas kaip ir ant nosies gruodzio vidury,jau kaip ir apsisprendziau kad gimdysiu kauno 2 ligoninej,bet tik nezinau ar reik is anksto uzsirasyt ten ar jau kaip ateina laikas vaziuoji ten,turiu omeny i ligonine uzsirasyt ne pas gyditoja ax.gif

Nereikia, juk čia valstybinė įstaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2009 11 03, 08:33)

Registruotis gimdymui tikrai nereikia tongue.gif O apsisprendimas gimdyti IIoje sveikitinas 4u.gif As abi ten gimdziau labai viskuo likau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti