Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(renatuxxx @ 2009 10 27, 18:23)
As kai gimdziau tai saldymo kameroj buvo pilna prezervatyvu su vandeniu uzsaldytu as po CP tai kai vyras atnese parodyt galvojau pilvas plys kiek prisijuokem. Del epiduro kas klause tai mes irgi mokejom 150lt g.gif

O mes mokejom 50lt. uz epidura... Oficialiai cekuti dave. Nezinau kodel cia taip skirtingai raso... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedroote @ 2009 10 28, 10:21)
O mes mokejom 50lt. uz epidura... Oficialiai cekuti dave. Nezinau kodel cia taip skirtingai raso...  g.gif

o mes neoficialiai turbut nes vakare viskas vyko velai tiesiog paklause ar noresim ir pasake kad iki ryto turim sumoket unsure.gif i 150lt
Atsakyti
o nuo ko tie kopustai padeda ? esu skaiscius kad jie mazina pieno gamyba
Atsakyti
QUOTE(renatuxxx @ 2009 10 27, 18:23)
As kai gimdziau tai saldymo kameroj buvo pilna prezervatyvu su vandeniu

Aha bigsmile.gif Bet man tai jie gėris buvo biggrin.gif Prašiau 1 dieną, kad tik neštų ir neštų man juos thumbup.gif
Atsakyti
Na su tuo epiduru tai tikrai kazkokie tai stebuklai, man sake, kad nemokamai daro tik jei mato, kad visai gimdyvei ne kas, tai tada, o jei pati paprasai, tai 150 Lt.
Nors apskritai tai ligoniu kasos apmoka ir turetu but nemokama, na nebent gali pasakyt, kad isnaudojo sio menesio limita... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 28, 15:08)
Na su tuo epiduru tai tikrai kazkokie tai stebuklai, man sake, kad nemokamai daro tik jei mato, kad visai gimdyvei ne kas, tai tada, o jei pati paprasai, tai 150 Lt.
Nors apskritai tai ligoniu kasos apmoka ir turetu but nemokama, na nebent gali pasakyt, kad isnaudojo sio menesio limita... g.gif

As uz epidura taip pat mokejau 136lt.Labai buvau patenkinta ligonine ir visa prieziura,jei kada turesiu antra tik ten vaziuosiu.o nuo ko priklauso epiduro kaina net nezinau,gal vis tiktai nuo trukmes.
Atsakyti
mes tai dakarui i kisene davem, tai man kaip ir nieko nekainavo, tik liepe is vaistines nusipirkti epidura.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 10 28, 17:19)
mes tai dakarui i kisene davem, tai man kaip ir nieko nekainavo, tik liepe is vaistines nusipirkti epidura.

kiek davete? ir kiek tas rinkinys?
Atsakyti
Aš tai optimistė biggrin.gif Labai tikiuos,kad šį kartą epidūro neprireiks,nes labai greit pagimdysiu hihihi.gif Reik taupyt pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 28, 17:39)
Aš tai optimistė biggrin.gif Labai tikiuos,kad šį kartą epidūro neprireiks,nes labai greit pagimdysiu hihihi.gif Reik taupyt pinigus biggrin.gif

as irgi tokia buvau,a le kai jau svaiate virs termino tai optimizmu visai netrykstu:(
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 28, 17:41)
as irgi tokia buvau,a le kai jau svaiate virs termino tai optimizmu visai netrykstu:(

Na taip,suprantu 4u.gif Man pirmas gimdymas taip ir neprasidėjo pats doh.gif
Užtat dabar tikiuos,kad prasidės ax.gif

Sėkmės tau mirksiukas.gif Ir linkiu,kad neprireiktų tau nei skatinamųjų,nei epidūro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 28, 17:46)
Na taip,suprantu 4u.gif Man pirmas gimdymas taip ir neprasidėjo pats doh.gif
Užtat dabar tikiuos,kad prasidės ax.gif

Sėkmės tau mirksiukas.gif Ir linkiu,kad neprireiktų tau nei skatinamųjų,nei epidūro mirksiukas.gif  4u.gif

man pirmas irgi neprasidejo savaime, tikejaus si bus kitoks, ale be skatinimo jau manau neisisuksiu..ryt pas gine einu, tai kazin kazin kuo viskas baigsis doh.gif
Atsakyti