Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Pika0000 @ 2009 10 24, 13:52)
Man tai buvo geriausia prausimosi priemonė kalio permaganatas apie 4lt. Nusipirkau mineralinio butelį su to dozatoriumi įsilašinau kalio užsipyliau vandens ir prausdavausi vietoj higieninio muilo, ir gydo jei yra kokių susiuvimų ir geriau gyją.

As su pirmaja irgi taip dariau, tikrai visoms patariu. Su antraja neplysau tai neprisireike tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pagaliau buvau ligonineje ir apsiziurejau kas ten ir kaip. Likau suzaveta, apziurejau visas gimdyklas, visos suremontuotos, jaukios. Pataikiau, kad nevyko jokie gumdymai, tai visur taip ramu tylu. Net uzsimaniau jau gimdyt biggrin.gif
Palatos taip pat labai mielos, siltos. Tik va tose nemokamose pasirode l.mazai vietos... ir dar neatkreipiau demesio ar yra saldytuvas. O mokamose tai tai is vis super, ir vietos nemazai, saldytuvas, mikrobangine, televizorius, vos ne viesbucio kambarys smile.gif
Tik kazkaip del epiduro as ten nelabai supratau, reiks dar karteli pasiklaust. Siaip epidura apmoka ligoniu kasos, o man sake, kad kainuoja 150 lt... Kazkaip keistai, na, bet gal ligoniu kasos jiems apmoka tik kelis komplektus...
Su gydytoju susitariau, bet manau, kad drasiai galima vaziuot ir nesitarus, nes kiek girdejau visi gydytojai saunus.
Tikiuos, kad mano ispudziai ir po gimdymo isliks patys teigiamiausi smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as kuo greiciau buti jusu vietoje.Nors ir buvo ziauroka,svelniai tariant,bet db prisimenu kaip grazu sapna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 26, 14:59)
Sveikutes smile.gif pagaliau buvau ligonineje ir apsiziurejau kas ten ir kaip. Likau suzaveta, apziurejau visas gimdyklas, visos suremontuotos, jaukios. Pataikiau, kad nevyko jokie gumdymai, tai visur taip ramu tylu. Net uzsimaniau jau gimdyt  biggrin.gif
Palatos taip pat labai mielos, siltos. Tik va tose nemokamose pasirode l.mazai vietos... ir dar neatkreipiau demesio ar yra saldytuvas. O mokamose tai tai is vis super, ir vietos nemazai, saldytuvas, mikrobangine, televizorius, vos ne viesbucio kambarys smile.gif
Tik kazkaip del epiduro as ten nelabai supratau, reiks dar karteli pasiklaust. Siaip epidura apmoka ligoniu kasos, o man sake, kad kainuoja 150 lt... Kazkaip keistai, na, bet gal ligoniu kasos jiems apmoka tik kelis komplektus...
Su gydytoju susitariau, bet manau, kad drasiai galima vaziuot ir nesitarus, nes kiek girdejau visi gydytojai saunus.

Saldytuvas yra kalidoriuje, netoli tualetu. Bet man jo neprireike nors gulejau 6d.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 10 26, 17:27)
Saldytuvas yra kalidoriuje, netoli tualetu. Bet man jo neprireike nors gulejau 6d.

Nemažai kurios deda kopūstą į tą šaldytuvą,kai su papuliais problemos prasideda. Kai aš gimdžiau,tai beveik visas šaldytuvas kopūstų buvo pridėtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 26, 19:30)
Nemažai kurios deda kopūstą į tą šaldytuvą,kai su papuliais problemos prasideda. Kai aš gimdžiau,tai beveik visas šaldytuvas kopūstų buvo pridėtas biggrin.gif

Aga,kopustu saldytuvas biggrin.gif Kiek dar ju [palieka,kai isvaziuoja moterys,ant ju palatu nr surasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
O tie kopustai padeda? Nejau visoms taip blogai buna? As naiviai tikiuos, kad kaip nors prasisuksiu ir viskas bus gerai ax.gif , neprireiks man jokiu kopustu..
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 27, 13:16)
O tie kopustai padeda? Nejau visoms taip blogai buna? As naiviai tikiuos, kad kaip nors prasisuksiu ir viskas bus gerai ax.gif , neprireiks man jokiu kopustu..

tikekis mirksiukas.gif schmoll.gif Kaip dabar atsimenu, kai MB leke kopusto pirkt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 26, 14:59)
Sveikutes smile.gif pagaliau buvau ligonineje ir apsiziurejau kas ten ir kaip. Likau suzaveta, apziurejau visas gimdyklas, visos suremontuotos, jaukios. Pataikiau, kad nevyko jokie gumdymai, tai visur taip ramu tylu. Net uzsimaniau jau gimdyt  biggrin.gif

dar ir tokių jie turi palatų? bigsmile.gif net nežinojau. Reiks trečią gimdyt, kad pasicekavyt hihihi.gif
Atsakyti
o tai kiek kainuoja tos palatos su visais navarotais, telikais. ir t.t. aciu
gal kartais kas nors zinote?
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2009 10 27, 18:06)
o tai kiek kainuoja tos palatos su visais navarotais, telikais. ir t.t. aciu
gal kartais kas nors zinote?

Para 100lt
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 26, 18:30)

As kai gimdziau tai saldymo kameroj buvo pilna prezervatyvu su vandeniu uzsaldytu as po CP tai kai vyras atnese parodyt galvojau pilvas plys kiek prisijuokem. Del epiduro kas klause tai mes irgi mokejom 150lt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 27, 13:16)

Man nereikejo nei kopustu nieko viskas buvo ciki ir siandien dar maitinu.
Atsakyti