Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(++++ @ 2009 10 21, 12:08)
As kai gimdziau buvau paprastoje palatoje, kai norejau i WC tai eidavau kai maziukas miegodavo, arba kai vyras atvaziuodavo, tiesiog uzrakindavau duris ir iseidavau. Kadangi po gimdymo labai prakaitavau, o palatoje budavo labai karsta, tai praustis eidavau daznai,kai vaikas miegodavo. Dusai ir tualetai labai tvarkingi, tik nepamirskite pasiimti keliu ruloneliu tualetinio popieriaus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As gal i 1d. beveik viena ir sunaudodavau, kadangi kraujuoji tai jo prireikia tualete nemazai.Beja ten yra ir biude.
Papildyta:

Beja mokejome uz lova 15 lt.
Papildyta:
Beja noriu pasakyti, kad man prireike kelnaiciu po gimdymo,(ne vienkartiniu, o tu kur nesciom skirta po gimdymo), kad greiciau pilvas susitrauktu, as jau jas buvau gal kokia antra ar trecia diena uzsidejusi ir daktaras sake, labai gerai,kad spaudziu pilva. Siaip parduotuveje jos brangios, gal apie 70 lt. kainuoja tai radau internete 24 lt. uzsisakiau ir pristate i namus siandien,tai labai dziaugiuosi, nes kur turejau savo anas tai sitos geresnes nes dengia auksciau bambos ir geriau apspaudzia. kam idomu internetinis puslapis karolis.lt ten ir radau.

Jei ne paslaptis kokioj internetinej parduotuvej uzsisaket?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 17, 10:02)
O ar daro 2 ligoninėj klizmą? Jei ne, tai jei pasiprašyčiau, padarytų?
Man jau geriau ši procedūra nei paskui kęst gėdos jausmą...

man nedarė 4u.gif

ačiū už nuotraukas 4u.gif o aš pamiršau kurioj gimdžiau doh.gif bet ten dušo nebuvo. nes padarė epidūrą, liepė gulėt, vaikščiot neleido, dušo nereikėjo...
o aptarnavimas thumbup.gif
palučių man nereikėjo, davė...nemažai sunaudojau, nes vandenys bėgo upeliu....
valgyt gimdykloj jau nenorėjau, kas kitka rūpėjo...
o va vandens tai prireikė, nes pabaigoj labai džiuvo lūpos, tai vyras vilgė lūpas ir duodavo gurkšnį....
pampių leliui irgi daug reikia, nes daro daug....

taigi rašė: KAROLIS.LT...tik mažosiomis rašyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalora: 24 spalio 2009 - 11:55
Daro klizmas,tik sake kad pasiprasyti reik,ir tik sake gydytoja paciom namie nesidaryti,nes tik blogiau buna jei noras yra tai ligonineje tikrai padarys.
O dar norejau paklaust kada i dusa jau galima eit,ta prasme duso reikmenis detis daiktu i gimdykla ar prie palatos daiktu biggrin.gif ?Ir dar ka naudojot intymiai higienai is kart po gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 24, 13:28)
Daro klizmas,tik sake kad pasiprasyti reik,ir tik sake gydytoja paciom namie nesidaryti,nes tik blogiau buna jei noras yra tai ligonineje tikrai padarys.
O dar norejau paklaust kada i dusa jau galima eit,ta prasme duso reikmenis detis daiktu i gimdykla ar prie palatos daiktu  biggrin.gif ?Ir dar ka naudojot intymiai higienai is kart po gimdymo?

as dejausi ir pirma karta, ir dabar duso reikmenis i tase, kur i palta nesiuosi smile.gif , nes gimdykloje tik perrenge, paketa vietoj palu isidejau, kelnaites tinklines ir viskas..o paskui jau kai i palata atejome, aiku buvo naktis, tai praustsi nejau, bet kita ryta, kol dar MB buvo salia nuvariau ir nusiprausiau, aisku, jei diena bus, eisiu ta pacia diena dar i dusa...o prausiklio ligonineje nenaudojau, uzteko danzia po vandenku praustis, o jau namie naudojau kazkoki vaistineje pirkta, nepamenu pavadinimo g.gif
Atsakyti
Man tai buvo geriausia prausimosi priemonė kalio permaganatas apie 4lt. Nusipirkau mineralinio butelį su to dozatoriumi įsilašinau kalio užsipyliau vandens ir prausdavausi vietoj higieninio muilo, ir gydo jei yra kokių susiuvimų ir geriau gyją.
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 24, 14:00)
as dejausi ir pirma karta, ir dabar duso reikmenis i tase, kur i palta nesiuosi smile.gif , nes gimdykloje tik perrenge, paketa vietoj palu isidejau, kelnaites tinklines ir viskas..o paskui jau kai i palata atejome, aiku buvo naktis, tai praustsi nejau, bet kita ryta, kol dar MB buvo salia nuvariau ir nusiprausiau, aisku, jei diena bus, eisiu ta pacia diena dar i dusa...o prausiklio ligonineje nenaudojau, uzteko danzia po vandenku praustis, o jau namie naudojau kazkoki vaistineje pirkta, nepamenu pavadinimo g.gif

Matau,kad ir tu jau kaip sakoma tiksinti bomba biggrin.gif ar kankina kokie paruosiamieji?Gal vaikstai ligonineje pas kazkokia savo gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 24, 15:04)
Matau,kad ir tu jau kaip sakoma tiksinti bomba  biggrin.gif  ar kankina kokie paruosiamieji?Gal vaikstai ligonineje pas kazkokia savo gydytoja?

neiznau zinok ar kankina tie paruosiamieji:) gimda vis traukiasi, ale be jokiu didesniu skausmu, tik tos lengvas maudimas, kaip diena pries mmm butu, pykina baisiai antra diena...atrodo isivemciau ir geriau butu, ale ne pro kur....o lankausi pas gyd. Lesciova 4u.gif o kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 24, 15:08)
neiznau zinok ar kankina tie paruosiamieji:) gimda vis traukiasi, ale be jokiu didesniu skausmu, tik tos lengvas maudimas, kaip diena pries mmm butu, pykina baisiai antra diena...atrodo isivemciau ir geriau butu, ale ne pro kur....o lankausi pas gyd. Lesciova 4u.gif o kaip tu?

Man tai visiskai niekas nevyksta doh.gif toks jausmas kad dar iki kaledu vaiksciosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 24, 15:55)
Man tai visiskai niekas nevyksta  doh.gif  toks jausmas kad dar iki kaledu vaiksciosiu  biggrin.gif

as irgi panasiai jauciuosi verysad.gif o tu pas ka lankaisi ligonineje?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 24, 15:57)
as irgi panasiai jauciuosi verysad.gif o tu pas ka lankaisi ligonineje?

Parasiau tau i az nes turiu kelis klausimus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 24, 15:08)

Super daktare, as pas ja gimdziau,tai likau visu 100 proc. patenkinta. Sekmes nestuke.gif gimdant
Atsakyti
Klizmutes daro.Kai atvaziavau gimdyti,sako einam,padarysim klizmute blink.gif Pasakiau,kad pati namie pries atvazuodama pasidariau,tai pagyre ax.gif O ir man nereikejo nemaloniai jaustis.O kazko,ko truks ligoninej,artimieji gi nupirks 4u.gif Sekmes,mergytes,jums mirksiukas.gif
Atsakyti