Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Skorpe @ 2009 10 17, 22:30)
tikrai smagu girdeti toki issamu pasakojima apie sia ligonine..nors mano ir anytras gimdymas sioje ligonineje, o su pirmu dar ir pora saviciu praleidau patologinima skyriuje, taciau kiekviena informacija labai naudinga...snd buvau pas gine, tai skyrius visas uzimtas, visos 22 palatos, plius dar dvi gimdykloje buvo, tai sake kazkam ikels po antra moterele, ale sako mes jau atrpartome, akd po dvi butu, ir moterism ir mums sako patogiau po viena, tai kaip supratau, labai ekstra atvejais guldo po dvi...jei gimdyve gerai jauciasi, ir po gimdymo jau pora paru praeje, praso, akd atlaisvintu palata ax.gif aisku nieka snevaro is ligonines, cia abipusiu susitarimu iseina thumbup.gif

Gydytoja sakė, kad esant bumui pačias sveikiausias guldo po 2 į palatą, tai jei pagymdysit pačios be jokių plyšimų ir lelius gaus gerą įvertinimą, tai didelė tikimybė (jei bus atplūdis), kad sulauksite kolegės į palatą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 10 17, 23:10)
Gydytoja sakė, kad esant bumui pačias sveikiausias guldo po 2 į palatą, tai jei pagymdysit pačios be jokių plyšimų ir lelius gaus gerą įvertinimą, tai didelė tikimybė (jei bus atplūdis), kad sulauksite kolegės į palatą...  4u.gif

tai logiska, kad pas sveikiausias guldo, nes pvz, jei koks cezaris, ar siaip sunkus gimdymas, tai tikrai nesinoretu koleges salia, bet jau kaip bus taip, keleta dienu teks pakenteti, bele leliukas ir mamyte sveiki butu 4u.gif
Atsakyti
Ir as sitoje gimdykloje gimdziau...
QUOTE(Furtado @ 2009 10 17, 17:32)
Įmetu kelias 5 gimdyklos fotkes 4u.gif

Atsakyti
Bet tai jei susitariama iškart, kad vyas norės nakvoti, nejau kaimynę gali įgyvendint?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 18, 09:02)
Bet tai jei susitariama iškart, kad vyas norės nakvoti, nejau kaimynę gali įgyvendint?

ta nakti neikels, bet is ryto paprasys, kad lova laisva butu...mano draugei taip buvo, pirma nakti vyras nakvojo, o paskui liepe atlaisvinti lova, nes visos palatos uzimtos buvo..ale nieko taip ir nepagulde jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 18, 09:11)
ta nakti neikels, bet is ryto paprasys, kad lova laisva butu...mano draugei taip buvo, pirma nakti vyras nakvojo, o paskui liepe atlaisvinti lova, nes visos palatos uzimtos buvo..ale nieko taip ir nepagulde jai 4u.gif

Kadangi gimdysiu šventiniu periodu, tai taip naiviai viliuosi, kad nebus grūsties... ax.gif
O tau lengvo ir sklandaus gimdymo, lauksim su naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 18, 12:09)
Kadangi gimdysiu šventiniu periodu, tai taip naiviai viliuosi, kad nebus grūsties...  ax.gif
O tau lengvo ir sklandaus gimdymo, lauksim su naujienom  4u.gif

o amn po vakaryskcios apziuros numate, kad per lapkrizio tas liudnas sventes galima susbyrejimas, o tada pilnatis bus, tai as irgi naiviai tikiuosi arba anskciau apgimdyti, arba i spusti neptekti gimdanciu;)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 18, 12:09)
Kadangi gimdysiu šventiniu periodu, tai taip naiviai viliuosi, kad nebus grūsties...  ax.gif
O tau lengvo ir sklandaus gimdymo, lauksim su naujienom  4u.gif

tongue.gif Na ir optimiste smile.gif as irgi gimdyt tureciau sventiniu periodu, taip pat maniau, kad gal tik viena tokia busiu rolleyes.gif Bet dabar imu galvot, kad susirinkt musu ten visas burelis gali smile.gif
As va vis svarstau ar rinktis ta privacia palata ar paprasta g.gif Kiek suprantu vienintelis mokamos palatos privalumas tas, kad dusas su tualetu yra palatoje...
Na tai didelis privalumas, kai nori apsipraust, nes su kuom palik maziuka kaip pvz. prispiria reikalas?
O gal kuri zinote, toje paprastoje palatoje jei nakvoja vyras, tai ar reikia uz ji primoket? Esu girdejus, kad kai kuriuose GN ima 35 Lt uz para (patalyne ir t.t)
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 18, 13:17)
tongue.gif Na ir optimiste smile.gif as irgi gimdyt tureciau sventiniu periodu, taip pat maniau, kad gal tik viena tokia busiu  rolleyes.gif  Bet dabar imu galvot, kad susirinkt musu ten visas burelis gali smile.gif
As va vis svarstau ar rinktis ta privacia palata ar paprasta g.gif  Kiek suprantu vienintelis mokamos palatos privalumas tas, kad dusas su tualetu yra palatoje...
Na tai didelis privalumas, kai nori apsipraust, nes su kuom palik maziuka kaip pvz. prispiria reikalas?
O gal kuri zinote, toje paprastoje palatoje jei nakvoja vyras, tai ar reikia uz ji primoket? Esu girdejus, kad kai kuriuose GN ima 35 Lt uz para (patalyne ir t.t)

reikia primoketi 10 ar 15 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 18, 12:17)
As va vis svarstau ar rinktis ta privacia palata ar paprasta g.gif  Kiek suprantu vienintelis mokamos palatos privalumas tas, kad dusas su tualetu yra palatoje...

Privalumas kaip kam. Juk kažkas lankys, gal vyras liks nakvot, tai ir lelių neproblema palikt einant praustis ar į tualetą. Aš nemačiau jokių kliūčių. Juk būni tik 3 paras dažniausiai. Už vyrą reiktų 15 litų sumokėt.
Atsakyti
Sveikos smile.gif truputi paskaitinejau jusu pasnekesiu.. na as irgi pries 1metus ir 4men pagimdziau Emiliuka savo smile.gif tariausi su vedeja pacia, sake jai kas bet kada skambinti, nes galejau per jonines gimdyt.. bet kai buvo man etrminas, apgulde mane stebejimui, ragulejau 5dienas, o paskui skatino, nes neaiski gimdymo data buvo.. kadangi pas pirma gine kai ejau ji ten nlb ka apziurinejo, tai paskui pas kita perejau. man teko cezari daryti, labai esu patenkyta gyd. vyras taip pat liko su manim, teko uz ji moketi 10lt uz para, kadangi as paskui apsirgau dar beveik plauciu uzdegimu, buvo pilna prieziura man, visoki gyd ejo, sviete plaucius net... prabuvau as tenbeveik 2savaites su maziuku, vyra paskui pakeites sese man, ba jam ten stogas jau vaziavo smile.gif kas liecia prieziura ir .tt. viskuo labai patenkyta, ir tik ten vel gimdyciau... smile.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 18, 13:17)
tongue.gif Na ir optimiste smile.gif as irgi gimdyt tureciau sventiniu periodu, taip pat maniau, kad gal tik viena tokia busiu  rolleyes.gif  Bet dabar imu galvot, kad susirinkt musu ten visas burelis gali smile.gif

As kai gimdziau buvau paprastoje palatoje, kai norejau i WC tai eidavau kai maziukas miegodavo, arba kai vyras atvaziuodavo, tiesiog uzrakindavau duris ir iseidavau. Kadangi po gimdymo labai prakaitavau, o palatoje budavo labai karsta, tai praustis eidavau daznai,kai vaikas miegodavo. Dusai ir tualetai labai tvarkingi, tik nepamirskite pasiimti keliu ruloneliu tualetinio popieriaus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As gal i 1d. beveik viena ir sunaudodavau, kadangi kraujuoji tai jo prireikia tualete nemazai.Beja ten yra ir biude.
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2009 10 21, 11:57)
As kai gimdziau buvau paprastoje palatoje, kai norejau i WC tai eidavau kai maziukas miegodavo, arba kai vyras atvaziuodavo, tiesiog uzrakindavau duris ir iseidavau. Kadangi po gimdymo labai prakaitavau, o palatoje budavo labai karsta, tai praustis eidavau daznai,kai vaikas miegodavo. Dusai ir tualetai labai tvarkingi, tik nepamirskite pasiimti keliu ruloneliu tualetinio popieriaus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As gal i 1d. beveik viena ir sunaudodavau, kadangi kraujuoji tai jo prireikia tualete nemazai.Beja ten yra ir biude.

Beja mokejome uz lova 15 lt.
Papildyta:
Beja noriu pasakyti, kad man prireike kelnaiciu po gimdymo,(ne vienkartiniu, o tu kur nesciom skirta po gimdymo), kad greiciau pilvas susitrauktu, as jau jas buvau gal kokia antra ar trecia diena uzsidejusi ir daktaras sake, labai gerai,kad spaudziu pilva. Siaip parduotuveje jos brangios, gal apie 70 lt. kainuoja tai radau internete 24 lt. uzsisakiau ir pristate i namus siandien,tai labai dziaugiuosi, nes kur turejau savo anas tai sitos geresnes nes dengia auksciau bambos ir geriau apspaudzia. kam idomu internetinis puslapis karolis.lt ten ir radau.
Atsakyti