QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 18, 13:17)
Na ir optimiste
as irgi gimdyt tureciau sventiniu periodu, taip pat maniau, kad gal tik viena tokia busiu
Bet dabar imu galvot, kad susirinkt musu ten visas burelis gali
As va vis svarstau ar rinktis ta privacia palata ar paprasta
Kiek suprantu vienintelis mokamos palatos privalumas tas, kad dusas su tualetu yra palatoje...
Na tai didelis privalumas, kai nori apsipraust, nes su kuom palik maziuka kaip pvz. prispiria reikalas?
O gal kuri zinote, toje paprastoje palatoje jei nakvoja vyras, tai ar reikia uz ji primoket? Esu girdejus, kad kai kuriuose GN ima 35 Lt uz para (patalyne ir t.t)
As kai gimdziau buvau paprastoje palatoje, kai norejau i WC tai eidavau kai maziukas miegodavo, arba kai vyras atvaziuodavo, tiesiog uzrakindavau duris ir iseidavau. Kadangi po gimdymo labai prakaitavau, o palatoje budavo labai karsta, tai praustis eidavau daznai,kai vaikas miegodavo. Dusai ir tualetai labai tvarkingi, tik nepamirskite pasiimti keliu ruloneliu tualetinio popieriaus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As gal i 1d. beveik viena ir sunaudodavau, kadangi kraujuoji tai jo prireikia tualete nemazai.Beja ten yra ir biude.
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2009 10 21, 11:57)
As kai gimdziau buvau paprastoje palatoje, kai norejau i WC tai eidavau kai maziukas miegodavo, arba kai vyras atvaziuodavo, tiesiog uzrakindavau duris ir iseidavau. Kadangi po gimdymo labai prakaitavau, o palatoje budavo labai karsta, tai praustis eidavau daznai,kai vaikas miegodavo. Dusai ir tualetai labai tvarkingi, tik nepamirskite pasiimti keliu ruloneliu tualetinio popieriaus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As gal i 1d. beveik viena ir sunaudodavau, kadangi kraujuoji tai jo prireikia tualete nemazai.Beja ten yra ir biude.
Beja mokejome uz lova 15 lt.
Papildyta:
Beja noriu pasakyti, kad man prireike kelnaiciu po gimdymo,(ne vienkartiniu, o tu kur nesciom skirta po gimdymo), kad greiciau pilvas susitrauktu, as jau jas buvau gal kokia antra ar trecia diena uzsidejusi ir daktaras sake, labai gerai,kad spaudziu pilva. Siaip parduotuveje jos brangios, gal apie 70 lt. kainuoja tai radau internete 24 lt. uzsisakiau ir pristate i namus siandien,tai labai dziaugiuosi, nes kur turejau savo anas tai sitos geresnes nes dengia auksciau bambos ir geriau apspaudzia. kam idomu internetinis puslapis karolis.lt ten ir radau.