QUOTE(neone @ 2009 07 18, 20:00)
Liepos 10 diena teko man gimdyti antroje ligonineje...galiu tik patarti pas gydytoja Černiauska geriau nerizikuoti . Nertgi is naujagimio skyriaus sesutes suzinoje, kad gimdziau pas ji pasake...Černiauskas skuba letai...Butu mano stebuklelis uzduses, jei ne sauni akusere Lina...Pries ja lenkiu savo galvele
Netgi kai jau po viskam mane isuvo ir akusere paprase gydytoja kad palaikytu pletimo irankius ar kaip ten jie vadinasi (nes plyso man makstis ir teko kirpti mane), gydytojas pasake, kad nepasiekia, nors prie pat stovejo ir apsisukes isejo. nezina ar tokie gydytojai turi dirbti
Netgi kai jau po viskam mane isuvo ir akusere paprase gydytoja kad palaikytu pletimo irankius ar kaip ten jie vadinasi (nes plyso man makstis ir teko kirpti mane), gydytojas pasake, kad nepasiekia, nors prie pat stovejo ir apsisukes isejo. nezina ar tokie gydytojai turi dirbti
Taip 2-roj Ligoninej yra vienas daktaras pas kuri geriau nepapult apie ji kaip kolega nekaip atsiliepia patys daktarai,o LINUTEI reiketu gyvai paminkla statyt tokiu akuseriu nuosirdziu su ziburiu nerasi