Įmetu kelias 5 gimdyklos fotkes
Galiu pasakyt ko mums prireikė būnant ligoninėj. Atvažaivus priėmime aprengė naktiniais su didžiūūūle iškirpte priekyje
Chalato reikėjo paprašyti, davė susiprast, kad tą galėjau įsimest(bet aš pasakiau, kad savo neterliosiu, o palatoj turėsiu jau savo
). Priėmime visus savo drabužius susikiši į savo terbukę(tad turėkit netik į gimdyklą paruoštą tašę, bet ir savo drabužiams, batams), apsiauni savo tapkes ir kai dokus supildo (o pildo gan ilgokai) eini tiesiai į gimdyklą. Vedant į ją, jau tai kuri jus ves iškart sakykit į kurią norit, aš norėjau dušo, todėl ir prašiau į 5(nors jau buvo pasiruošus vest į 2, o tuo metu niekas negimdė, tad be problemų nuvedė kur prašiau).Savo atsineštą kraitį pasidedi, tuoj akušerė atitems toniukų matuoklį, pamatuos, gydytoja greit užeis, apžiūrės atsidarymus visokius ir t.t.Tada šeimininkauji gimdykloj viena, kartais užeina toniukų pamatuot, kalelį pažiūrėt, pasiūlyt ką. Tuo tarpu visus leliuko drabužėlius ir pampį (dovanų pampių neduoda) atsivežtus padedi ant vystymo stalo. Sau ir vyrui turėjau užkąst baronkių įsimetus, negazuoto mineralinio vandens, rankšluostį, gumutę į plaukus, paskaityt, patiesaliukų po užpakaliu, įklotus 2, tinklines kelnaites. Vyrui jokių tapkių nereikėjo.
Palatoj: nerašysiu apie reikmenis, kurie yra kiekvienoj nėštukių pašnekesių temoj, kas nepaminėta tik:lempa stalinę, galit įsimest ir savo kelias paklodes, nes ten tokios lievos
, ryte visad po šikna rasdavau aš jas, jos trumpos, o dar ant tos klijonkės slysta
Patiesaliukų po užpakaliu. Savo įrankius, puoduką, arbatai, jei norėsit išsivirt, spiralę ar arbatinį, leliukui užklotėlį, nes tokį nuskalbtą duoda, turėkit minimaliai 3 komplektus nuo apatinių iki šliaužtų leliukui, nes kiekvieną rytą perrengs, pampersų (aš vežiaus 20, mums liko keli dar).
Dėl epidūro, prašykit anesteziologės, kad "paskolintų" epidūro rinkinį, vyras atpirks, tas jums atsieis apie 50 litų.
Savo kailiu patyriau, kad kiša mokamas palatas (jos yra 2), sako, kad užimtos šeimyninės, mokėkit pasiderint dėl to
Turbūt surašiau viską
Anyta - kaip šluota, visur apšluoja...