Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 15, 12:42)
O yra dar ir komercines palatos II-oje? Kiek jos kainuoja?
As kita savaite vaziuosiu tartis su ginium, tai viska apziuresiu, galesiu pasidalint ziniom  biggrin.gif

Kaip jau kazkas minejo 100lt para. Bet komfortas nepalyginamas. Jautemes kaip triju zvaigzduciu viesbuti... thumbup.gif
Man po cezario, svarbiausias dalykas buvo,kad WC ir dusas vietoj, o ne kitam koridoriaus gale... Beto ir vyras kartu gyveno, tai jam nelabai turbut butu buve eiti i bendrus wc kur gitos gimdyves ateina... ax.gif
Atsakyti
O ten kiek tų mokamų palatų ax.gif ?Viena ar daugiau?Ir įdomu,kokia tikimybė,kad ji bus laisva ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 15, 15:56)
O ten kiek tų mokamų palatų ax.gif ?Viena ar daugiau?Ir įdomu,kokia tikimybė,kad ji bus laisva ax.gif ?

Kiek zinau tai tik viena palata yra. Kokia tikimybe? laimes dalykas biggrin.gif , nebent tiksliai zinotum kokia diena gimdai ir tada tariesi.
Atsakyti
Tomulyte, tik dabar pastebejau, kad tavo dukrele gimusi lapkricio 21d. kaip idomu, as irgi gimusi ta pacia diena, tik 30 metu atgal biggrin.gif
Tarp jusu maziuku bus nedidelis skirtumas, ar jus specialiai taip planavote? Ar nesunku vienas po kito niestumai? As galvoju, kad taip pat noreciau kuo mazesnio skirtumo tarp vaikeliu, nes metu jau ne 20, kad galeciau laukt, bet kazkaip neisivaizduoju kaip uztenka jegu ir mazyte rupintis ir su savim pilvuka nesiotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 15, 15:56)

Dvi tai tikrai yra,nes kai buvau apziuret ju,viena buvo uzimta o kita laisva.As nemanau,kad labai jau puola i jas.Optimiste biggrin.gif ,nes ir pati i ja pakliut visai noreciau.
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 15, 17:34)
Tomulyte, tik dabar pastebejau, kad tavo dukrele gimusi lapkricio 21d. kaip idomu, as irgi gimusi ta pacia diena, tik 30 metu atgal  biggrin.gif
Tarp jusu maziuku bus nedidelis skirtumas, ar jus specialiai taip planavote? Ar nesunku vienas po kito niestumai? As galvoju, kad taip pat noreciau kuo mazesnio skirtumo tarp vaikeliu, nes metu jau ne 20, kad galeciau laukt, bet kazkaip neisivaizduoju kaip uztenka jegu ir mazyte rupintis ir su savim pilvuka nesiotis smile.gif

Nėštumai abu planuoti ax.gif Visada norėjau vaikiukų kuo mažesniu skirtumu ax.gif Šiaip bijau labai,kaip reiks su abiem susitvarkyt,bet jeigu visos susitvarko tai ir aš neprapulsiu biggrin.gif O nėštumo praktiškai net nejaučiu,nes visas dėmesys dukrytei pakolkas rolleyes.gif Kažkaip savaime tas pilvelis prisitaiko.Na,tik tiek man palengvinimas,kad maniškė 9 mėnesių jau savo kojytėm eiti pradėjo blush2.gif ir šiaip nėra rankinukas ji pas mane blush2.gif
Atsakyti
Svikos, aš ir svarstau gimdyti šioje ligininėje.
Lapkritį pasidomėsiu pamokėlėmis, gal labiau apšvies.

Darbar tik klausimas iškilo: kalbėjote apie vyro pasilikimą palatoje per naktį. O tai kaip jei papuoli ne į vienvietę palatą, tai kur tas vyras guli? Jei dar palatoje ir be manęs gimdyvė yra. Ar juos kur kitur ištremia? Bet tada kam jo reikia... Na nesuprantu- apšvieskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 15, 18:51)
Svikos, aš ir svarstau gimdyti šioje ligininėje.
Lapkritį pasidomėsiu pamokėlėmis, gal labiau apšvies.

Darbar tik klausimas iškilo: kalbėjote apie vyro pasilikimą palatoje per naktį. O tai kaip jei papuoli ne į vienvietę palatą, tai kur tas vyras guli? Jei dar palatoje ir be manęs gimdyvė yra. Ar juos kur kitur ištremia? Bet tada kam jo reikia... Na nesuprantu- apšvieskit smile.gif

sioje ligoninejevisospalatos vienvietes,tik,kai buna daug gimdyviu,tada po dvi suguldo, bet jei normaliia, bumo nera,kuo patogiausiai viena su vyru arkitu artimu zmogumi palatoje guli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 10 15, 18:51)

Visos palatos vienvietės mirksiukas.gif (ta prasme tau ir vyrui).Labai retais atvejais,kai jau būna didžiulis bumas gimdyvių,guldo po dvi.Bet tikrai ne visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 15, 18:56)
sioje ligoninejevisospalatos vienvietes,tik,kai buna daug gimdyviu,tada po dvi suguldo, bet jei normaliia, bumo nera,kuo patogiausiai viena su vyru arkitu artimu zmogumi palatoje guli 4u.gif

QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 15, 18:56)
Visos palatos vienvietės mirksiukas.gif (ta prasme tau ir vyrui).Labai retais atvejais,kai jau būna didžiulis bumas gimdyvių,guldo po dvi.Bet tikrai ne visas 4u.gif

Ačiū 4u.gif Tai čia dar vienas didelis pliusas prieš KMUK smile.gif
Atsakyti
Otai kiek yra palatu sioj ligoninej ?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 10 16, 08:01)
Otai kiek yra palatu sioj ligoninej  ?

Daug. Tikrai uzteks. biggrin.gif
Jei esant remontams KMUK pavaduoja, tai tikrai uzteks. mirksiukas.gif
Atsakyti