Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(JURRGA @ 2009 10 14, 14:52)
o jus pries tai neklauset kiek tai  kainuos???daret o po to pasake kiek moketi, ar liepe atpirkti ta rinkini, ***** nesusprantu is kur tos kalbos kad epidura 350 g.gif

Sveikos, kiek as zinau, tai epiduras kainuoja apie 40-60 Lt, todel tikrai keista, kad papras 350 Lt g.gif , kiek as skaiciau tai tokia suma reik imoket i kasa jei gimdyma priima ne budintis gydytojas, o kuris tai daro ne savo darbo metu..
Idomu, o kaip palatose lovos, ar patogios? Nes kai as gulejau karta patologiniam skyriuje (Vilniuje) tai lovos tokios tragiskos, kad ten vaiko tikrai nepasiguldysi, pati vos isipatogindavau ax.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as blush2.gif
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 13, 13:47)
sveikos, na ka neuzilgo antras mano gimdymas sioje ligonienje, norejau paklausti, ko reikia i gimdykla, pries du metus nereikejo nieko. o dabar ar reikia ten kakzokio gimdymo rinkinio? ar epiduro rinkinio reikia? kiek kas kainuoja ir pan.?

viska duoda. jei pati nori gimdyti su epiduru - susimoki, jei extrinis cezaris - nieko nereikia, nes tuomet epiduro rinkinys panaudotas ne del noro, o is butinybes. balandzio menesi rinkinys kainavo 100 Lt. (bent taip ginius sake)

QUOTE(9kristina @ 2009 10 13, 18:02)
o vaikuciui palatoj reikia tureti koky pleduka ar ka uzkloti? ir beto kur visalaika buna lelius, lovoj kartu su mamyte ar tam savo lopsely ?

1. duoda tokius dekucius ivilktus kaip tarybiniais laikais. mums jo ir uzteko. turejom savo vilnone antklode, bet netilpo i lopseli. kitos mamos maciau naudojo ir savo uzklojimus.
2. miegojom ir ten, ir ten. bet visuomet saugiau kudikiui lopsely. mirksiukas.gif

del antbaciu tetio gimdykloje - geriau tureti gumines slepetes, nes tame celofane labai prakaituoja kojos. manasis uzsidejo ir po 10 minuciu nutrenke. ax.gif
Lovos - puse bedos, placios, su lelium telpi pilnai. O va paklodes, jau kazkada rasiau - tra-ge-di-ja doh.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rusmenė: 14 spalio 2009 - 14:37
Dėl šlepečių vyrui.Gimdžiau prieš 2 mėnesius, buvo vasara, bet vistiek paėmiau vyrui persiauti.O dabar, atšalus orams, nemanau, kad vyrui bus patogu 8-10-12 val(o gal dar ilgiau) su žieminiais batais šusti.Naktinukus uždeda tenais(kaip ir vyrui reikia užsimesti ant pečių jų chalatą).O nusiprausti galima jau grįžus į palatą,nueiti po dušu, nes nemanau, kad gimdykloje patogu.Epidūrą turėjau savo nusipirkusi, bet nepanaudojau.Kas planuojat gimdyti su epidūru, geriau pasirūpinkit iš anksto, nes ligoninė ne visada turi.O jei gimdymas išpuls naktį, tai vyras nenupirks( aš abu vaikus gimdžiau naktį)
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2009 10 14, 15:47)
Dėl šlepečių vyrui.Gimdžiau prieš 2 mėnesius, buvo vasara, bet vistiek paėmiau vyrui persiauti.O dabar, atšalus orams, nemanau, kad vyrui bus patogu 8-10-12 val(o gal dar ilgiau) su žieminiais batais šusti.Naktinukus uždeda tenais(kaip ir vyrui reikia užsimesti ant pečių jų chalatą).O nusiprausti galima jau grįžus į palatą,nueiti po dušu,  nes nemanau, kad gimdykloje patogu.Epidūrą turėjau savo nusipirkusi, bet nepanaudojau.Kas planuojat gimdyti su epidūru, geriau pasirūpinkit iš anksto, nes ligoninė ne visada turi.O jei gimdymas išpuls naktį, tai vyras nenupirks( aš abu vaikus gimdžiau naktį)

ar bet kurioje vaistineje galima nusipirkt??kaip ji taissyklingai vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 10 14, 16:06)
ar bet kurioje vaistineje galima nusipirkt??kaip ji taissyklingai vadinasi ax.gif

man tai vyrui jokiu slepeciu nereikejo, nors gimdziau pati 21 val. O del epiduro, tai gi nesvarbu, kad nakti gidai, ryte vyras nueis i vaistine ir atpirks, ten daktaras pasako koki reikia atpirkti. Vyras 2-ps lig. vaistineje mokejo apie 60 lt.
Lova tai man patogi, gal siektiek aukstoka, kai reikia nulipti tai sunku. O paklode tai slysdavo, todel, kad po apacia klijonke patiesta.
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 10 14, 13:52)
o jus pries tai neklauset kiek tai  kainuos???daret o po to pasake kiek moketi, ar liepe atpirkti ta rinkini, ***** nesusprantu is kur tos kalbos kad epidura 350 g.gif

Jau neklausiau, ne tas galvoj buvo... smile.gif kai pasakė, kad 50lt, tai apsidžiaugiau... ax.gif

QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 14, 14:31)
Sveikos, kiek as zinau, tai epiduras kainuoja apie 40-60 Lt, todel tikrai keista, kad papras 350 Lt  g.gif , kiek as skaiciau tai tokia suma reik imoket i kasa jei gimdyma priima ne budintis gydytojas, o kuris tai daro ne savo darbo metu..
Idomu, o kaip palatose lovos, ar patogios? Nes kai as gulejau karta patologiniam skyriuje (Vilniuje) tai lovos tokios tragiskos, kad ten vaiko tikrai nepasiguldysi, pati vos isipatogindavau  ax.gif

O tie 350lt tai nežinau, gal už savo anesteziologo iškvietimą tiek mokėt reikia, nes man kaip ir oficialiai čekutį padavė su 50lt.

O lovos tai taip, paprastose palatose kai mačiau tai tragiškos, kai gulėjau pataloginiam baisiai nepatogios, siaubingos... schmoll.gif O toj komercinėj tai būtų nebloga visai ta lova, ir patogi, tik kad baisiai girgždėdavo, vaikas savo lovytėj miegodamas pabusdavo nuo garso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 10 14, 16:06)

ne, ne kiekvienoje schmoll.gif Būtent tose vaistinėse, prie ligoninių.Arba gal didžiosiose kokiose.Nes aš aplink namus keliose vaistinėse negavau
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 10 14, 14:52)

Cia kazkas kazka maiso epiduras tiek tikrai nekainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 10 14, 16:26)
man tai vyrui jokiu slepeciu nereikejo, nors gimdziau pati 21 val. O del epiduro, tai gi nesvarbu, kad nakti gidai, ryte vyras nueis i vaistine ir atpirks, ten daktaras pasako koki reikia atpirkti. Vyras 2-ps lig. vaistineje mokejo apie 60 lt.
Lova tai man patogi, gal siektiek aukstoka, kai reikia nulipti tai sunku. O paklode tai slysdavo, todel, kad po apacia klijonke patiesta.

Gal niekas ir nereikalauja šlepečių pas vyrą, bet man asmeniškai manyčiau būtų smagiau kojas 21 val laikyti šlepetėse, o ne šusti žieminiuose batuose mirksiukas.gif
Ne visada ligoninė turi epidūrą, tai nebus paskui iš ko skolintis naktį.Kai mano draugė prieš mėnesį gimdė, tai irgi buvo nusipirkusi, bet nespėjo panaudoti, nes su dideliu atsidarymu jau atvažiavo.Bet priiminėjanti gimdymą daktarė žinojo , kad ji turi nusipirkusi.Ir per sekantį savo budėjimą įpuolė pas ją į palatą, kad parduotų epidūrą.Reiškias ligoninė jo neturėjo
Atsakyti
Na,dėl epidūro kainos,tai tikrai yra mamyčių,kurios tiek daug susimokėjo.Man atrodo,jeigu atvarai nesusitarus ir dar "užsiraunu" ant kokios piktos tetos gydytojos,tai visokių čiūdų gali būti ax.gif
Atsakyti
O yra dar ir komercines palatos II-oje? Kiek jos kainuoja?
As kita savaite vaziuosiu tartis su ginium, tai viska apziuresiu, galesiu pasidalint ziniom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 15, 13:42)
O yra dar ir komercines palatos II-oje? Kiek jos kainuoja?
As kita savaite vaziuosiu tartis su ginium, tai viska apziuresiu, galesiu pasidalint ziniom  biggrin.gif

taip yra su teliku, sladytuvu, mikrobange, atskitu toletu ir dusu man rodos..kaina 100 lt para 4u.gif
Atsakyti