Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 13, 11:42)
O gal gimdziusios mamytes galetu pasakyti ar gimdykloje duoda naktinius marskinukus ar reikia turet savo?

man ir labai ydomu yra ar duoda..
ir dar noriu paklausti, ar iskart po gimdymo leidzia nusiprausti, noriu zinoti ar pasiimti y gimdyklos krepsy muiliuka koky?
Atsakyti
sveutes 4u.gif naktinukus duoda, o del prausimosi tai gali pasiimti muiliuka, bet jei pati gimdysi tai, tai po poros valandu eisi i palata ir pasiimsi, nes gimdymo krepsy nezinau ar tau prireiks..... g.gif
Atsakyti
sveikos, na ka neuzilgo antras mano gimdymas sioje ligonienje, norejau paklausti, ko reikia i gimdykla, pries du metus nereikejo nieko. o dabar ar reikia ten kakzokio gimdymo rinkinio? ar epiduro rinkinio reikia? kiek kas kainuoja ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2009 07 28, 22:04)
labas  4u.gif

gimdziau pries 5dienas sitoj ligoninej ir labai keista, bet man niekas nepasiule klizmos pasidaryti  blush2.gif kazin nuo ko cia priklauso  blush2.gif vienoms siulo, o kitoms ne  blush2.gif

o siaip gimdyviu tiek buvo, kad visoms teko po dvi palatose guleti, bet nemaciau  nieko blogo-dar smagiau buvo dalintis patirtimi su kaimyne smile.gif o kadang abu vaikiukai buvo tokei prie ramesniu, tai problemu nebuvo  4u.gif

ir as buvau gimdziusi 23 d. pamenu kiek ten ju buvo uzveze gimdyti, net vietu gimdyklose truko.As prabuvau beveik dvi savaites ligonineje, tai per tas dvi savaites buvo dveji tokie antpludziai.Gerai guleti dviem jei supratiga kaimyne. Ne taip kaip man buvo, su antra kaimyne. Kadangi mano vaikiukas buvo nkubatoriuje, turejau nurtraukineti pieneli ir nesti maziukui, tai darydavau palatoje, o mano kaimyne net nepralemendavo kad pas ja ateis lankytoju tada ir tada.Nutraukineju piena, o i palata isiverzia vyras su visa svita is paskos nei pasibeldes nei ka, ot nervino, laukiau nesulaukiau kada ja israsys.Man isvis nepriimtini lankymai giminiu kol guli ligonineje, taip ir atnesa bacilu is visur.Vyras ta suprantu, ar mama o visis kiti ateis aplankyt i namus.....Bet po to gulejau savaite viena ir nieko man nepagulde, jau pripratau prie visus slauguciu ir vaiku sesuciu, labai fainos....Emute, Agnyte, Aleksandra, berods Ausrine ir kitos. kaip sava buvau. biggrin.gif
Atsakyti
O vyrui ir reikia tureti savo atsivestas slepetes, ar gal uztekstu tu maisu ant batu ?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 13, 14:47)
sveikos, na ka neuzilgo antras mano gimdymas sioje ligonienje, norejau paklausti, ko reikia i gimdykla, pries du metus nereikejo nieko. o dabar ar reikia ten kakzokio gimdymo rinkinio? ar epiduro rinkinio reikia? kiek kas kainuoja ir pan.?

i gimdyla reikia, rubeliu vaikui,iklotu sau, slepeciu ir atsierti gali pasiimti, epidiuro rinkini pasakys ar reikia ir kokio reikia vyras nueis nupirkti.
viskas daugiau nieko nereikia, uztat, toliau tai daug reikia visko, na neaisku kiek gulesi, as kai gulejau dvi savaites beveik, tai net savo siuksliu maisus veziausi nes ten ispila siuksles ir vel ta pati ideda atgal smirdanti sake krize taupo.....
Papildyta:
QUOTE(9kristina @ 2009 10 13, 16:06)
O vyrui ir reikia tureti savo atsivestas slepetes, ar gal uztekstu tu maisu ant batu ?

o mano vyras tai su batais buvo gimdykloje nieko jam neliepe, gal jom ne tas rupejo, nes antpludis buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2009 10 13, 15:10)
i gimdyla reikia, rubeliu vaikui,iklotu sau, slepeciu ir atsierti gali pasiimti, epidiuro rinkini pasakys ar reikia ir kokio reikia vyras nueis nupirkti.
viskas  daugiau nieko nereikia, uztat, toliau tai daug reikia visko, na neaisku kiek gulesi, as kai gulejau dvi savaites beveik, tai net savo siuksliu maisus veziausi nes ten ispila siuksles ir vel ta pati ideda atgal smirdanti sake krize taupo.....
Papildyta:

o mano vyras tai su batais buvo gimdykloje nieko jam neliepe, gal jom ne tas rupejo, nes antpludis buvo... smile.gif

mano vyras pries du metus irgi su batais buvo, niekas nieko nepasiule... rolleyes.gif

dekui uz informacija, o tai ko paskui reikia? gal galima placiau, ka turejote savo, nes pries du metus net pamperiu budavo porai dienu leliukui, bet aisku ir savo poka turejau...o siuksliu deziu nebuvo palatose, reikedavo i toleta siuksles isinesti...o del to epiduro, jei as su juo noriu gimdyti, tai kai sugalvoju, eina vyras ir perka? kokia jo kaina? o to gimdymui rinkinio kazkokio nereikia? gien lyg minejo, akd atpirkti reikia kita arba ta pacia diena...
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 10 13, 15:46)
mano vyras pries du metus irgi su batais buvo, niekas nieko nepasiule... rolleyes.gif

dekui uz informacija, o tai ko paskui reikia? gal galima placiau, ka turejote savo, nes pries du metus net pamperiu budavo porai dienu leliukui, bet aisku ir savo poka turejau...o siuksliu deziu nebuvo palatose, reikedavo i toleta siuksles isinesti...o del to epiduro, jei as su juo noriu gimdyti, tai kai sugalvoju, eina vyras ir perka? kokia jo kaina? o to gimdymui rinkinio kazkokio nereikia? gien lyg minejo, akd atpirkti reikia kita arba ta pacia diena...

sveikute, na as gimdziau beveik pries du men pas Kalvinska su Ilona, epiduro man nedare tai nelabai ka zinau apie ji, bet rinkinio tai tikrai nereik, klinikose ji reik tureti kiek zinau, o oficialiai epiduras kainuoja, na i kasa, 360 atrodo, bet manau galima susitarti i kisene koki 100lt ir kateteri nusipirk jei reik, atrodo apie 40lt kainavo.beje iskart sakyk kad nori su epidura, kad nebutu kad paskuj jau nebegalima daryt.
vyras buvo su batais nieks nieko nesake, i gimdykla nesiausi rubelius ir pamperiuka mazytei, savo maza ranksluostuka kompresui, vandens ir vazelina.sexovus marskinukus dar priemime dave ir chalata lotuliukas.gif
turek vaikiukuj apatiniu bliuskuciu, nes keicia kiekviena diena, virsutiniu nekeicia jei svarus.pamperius ir savo turejau.drabuzius ir savo turejau, peiliuka pasiimk, ba ten tik sakute ir sauksta atnesa, na nzn klausk kas dar aktualu, bet rasdyk i el pasta jei nori gjemjinas@yahoo.com, tikrai atsakysiu bigsmile.gif
Atsakyti
o vaikuciui palatoj reikia tureti koky pleduka ar ka uzkloti? ir beto kur visalaika buna lelius, lovoj kartu su mamyte ar tam savo lopsely ?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 10 13, 18:02)
o vaikuciui palatoj reikia tureti koky pleduka ar ka uzkloti? ir beto kur visalaika buna lelius, lovoj kartu su mamyte ar tam savo lopsely ?

Tokie pledukai vaikuciams yra (bet jau laaaaabai seni ir nepirmos jaunystės). Ir palutes duoda ir vienkartines palutes, tik kaip kuri pamaina papuola: vienos sesutės labai gaili, kitos ne. O vaikiuką galima laikyti kur nori, ar lopšely ar šalia savęs lovoje. Man buvo patogiau šalia savęs. Vistiek sunku keltis, o ir pačiai smagiau, kai šalia vaikiukas guli. Čia kaip tau pačiai patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 10 13, 16:59)
kiek zinau, o oficialiai epiduras kainuoja, na i kasa, 360 atrodo,

Gimdžiau II lig pries dvi savaites. Epidurini padare ir padave cekuti iskart 50lt. Tai vyras dave 100lt. Kadangi gimdžiau naktį, tai niekur jau nebenupirksi to rinkinio.
Atsakyti
QUOTE(Giedroote @ 2009 10 14, 14:16)
Gimdžiau II lig pries dvi savaites. Epidurini padare ir padave cekuti iskart 50lt. Tai vyras dave 100lt. Kadangi gimdžiau naktį, tai niekur jau nebenupirksi to rinkinio.

o jus pries tai neklauset kiek tai kainuos???daret o po to pasake kiek moketi, ar liepe atpirkti ta rinkini, ***** nesusprantu is kur tos kalbos kad epidura 350 g.gif
Atsakyti