Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Oman padejo Avent tepaliukas speneliams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 01, 06:18)
user posted image
aprašas čia
kaina virš 20 lt tos dėžutės. kompresiuką galima kirpti per pusę, užtenka praktiškai vienai parai jo vieno.

Tikrai thumbup.gif dalykelis ir dar man prie to pacio padejo Bepanteno tepaliukas smile.gif
Juolab, kad ir vaikuciui nekenkia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 10 04, 23:48)
Oman padejo Avent tepaliukas speneliams smile.gif

https://www.babymark...enys/,prid.2558 sitas? man irgi geras, ji naudoju apie menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wijurkele @ 2009 10 01, 11:50)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės,

Norėjau pasidalinti savo patirtimi 2-oje ligoninėje...  Man buvo planinis cp paguldė prieš savaitę ir stebėjo mano  savijauta, operacija buvo suplanuota rugpjūčio 31, sulaukiau 30dienos ir daktare sako na dar palaukiam iki rugsėjo 2dienos ir ryte operuosim, na aš sutikau ir visai nesigailiu... Rugsėjo 2-tosios ryta man prasidėjo visa veikla, operacine buvo paruošta tad vaikelis tiksliai žino savo gimimo data. Mane operavo daktarė Goda Jievaltienė ir Jūratė Barakauskienė aš esu labai patenkinta jų darbu  thumbup.gif  nesitariau su jomis ir kokiu pinigėliu nedaviau... Ko negalėčiau pasakyti apie palatos daktaro priežiūra, nes jis buvo tik du kartus atėjęs į palata nors gulėjau 6dienas ... ir tikrai ne karta buvau susidursi su įkaušusiomis naujagimiu skyriaus sesutėmis,visa laimė kad man nelabai reikėjo jų pagalbos... nes turėjau šalia savo mylima vyrą  smile.gif

Jetus, net akys nusvito perskaicius bigsmile.gif Pacios nuostabiausios Gydytojos. thumbup.gif thumbup.gif Jievaltiene mane priziurejo nestumo metu, o su Barakauskiene susipazinau guledama pataloginiam jos palatoje. Superines ir kaip medikes, ir kaip zmones. thumbup.gif thumbup.gif Duok D joms pacioms sveikatos.
Atsakyti
Aga, sitas smile.gif
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 10 05, 10:37)
https://www.babymark...enys/,prid.2558  sitas? man irgi geras, ji naudoju apie menesi  mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikutės 4u.gif , atsiprašau už kvailoka klausimą, bet ar šioje temoje gvildenama apie Kauno klinikas ar čia visai kita 2 ligoninė? Man reikalingos klinikos, bet Vilniaus aš nenoriu. Žinau, kad yra dar Kaune. Patarkite, kur rasti informacijos apie Kauno klinikos gimdymo skyrių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2009 10 06, 20:04)
sveikutės  4u.gif , atsiprašau už kvailoka klausimą, bet ar šioje temoje gvildenama apie Kauno klinikas ar čia visai kita 2 ligoninė? Man reikalingos klinikos, bet Vilniaus aš nenoriu. Žinau, kad yra dar Kaune. Patarkite, kur rasti informacijos apie Kauno klinikos gimdymo skyrių?  4u.gif

Čia ne apie klinikas, čia kita ligoninė. Pats klinikų (KMUK) puslapis čia. O SM kažką gali pasiskaityt čia. Gal kažką padėjau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2009 10 06, 20:04)
sveikutės  4u.gif , atsiprašau už kvailoka klausimą, bet ar šioje temoje gvildenama apie Kauno klinikas ar čia visai kita 2 ligoninė? Man reikalingos klinikos, bet Vilniaus aš nenoriu. Žinau, kad yra dar Kaune. Patarkite, kur rasti informacijos apie Kauno klinikos gimdymo skyrių?  4u.gif

Idomu, o kodel butent klinikos? As pati is Vilniaus vaziuosiu i Kauna gimdyt, bet apie Klinikas net nesvarsciau, juolab, kad 2-oje ligonineje taip pat yra reanimacijos skyrius (jei prireiktu) unsure.gif Be to kiek skaiciau atsiliepimus, tai Klinikose tikras konvejeris..
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 10 08, 16:57)
Idomu, o kodel butent klinikos? As pati is Vilniaus vaziuosiu i Kauna gimdyt, bet apie Klinikas net nesvarsciau, juolab, kad 2-oje ligonineje taip pat yra reanimacijos skyrius (jei prireiktu)  unsure.gif  Be to kiek skaiciau atsiliepimus, tai Klinikose tikras konvejeris..

Aš irgi rinkčiausi II-ą ligoninę geriau, bet būna tokių atvejų, kad tik klinikose leidžia gimdyt...(pvz. nemažos bėdos su širdim).
Atsakyti
gimdyti zadu siose klinikose, gal butu galima suzinoti. Ar cia duoda leiui rubelius ar reikia savo tureti ?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 10 08, 20:44)
gimdyti zadu siose klinikose, gal butu galima suzinoti. Ar cia duoda leiui rubelius ar reikia savo tureti ?

jei neturi savų tikrai duoda, bet gi maloniau leliukui dėt savus rūbelius, tiesa... Nei tuos ligoninės, kurie skalbiami su visokiais dezifekantais ir ttt 4u.gif
Atsakyti
O gal gimdziusios mamytes galetu pasakyti ar gimdykloje duoda naktinius marskinukus ar reikia turet savo?
Atsakyti