Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Man irgi super dalykas buvo tie kompresiukai. Jie dregni tai labai gerai vesindavo nugrauztus spenelius thumbup.gif , o tepdama tepaliuku nepajutau tokio efekto. Ir nestuke.gif metu spenelius perbraukdavau ranksluosciu po duso, bet tai neturi itakos ar po gimdymo nugraus ar ne, nes turiu draugiu kurios nieko nedare nestumo metu ir po gimdymo nenugrauze, nes viskas priklauso nuo kudikio kaip zys ar gerai ims kruti .
Atsakyti
Mano klausimelis gal ne i tema, o krutys po gimdymo (kai imi maitinti maziuka) dar padideja? Galvoju isigyt liemenele maitinancioms mamytems, tai net nzn kokio dydzio blush2.gif
O del lemputes, tai aciu uz patarima, ir del vyro smile.gif As planuoju taip pat pasilaikyt vyra salia, tikiuosi del to ten nekyla problemu?
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 09 29, 20:41)
Mano klausimelis gal ne i tema, o krutys po gimdymo (kai imi maitinti maziuka) dar padideja? Galvoju isigyt liemenele maitinancioms mamytems, tai net nzn kokio dydzio  blush2.gif

Su krūtim šiaip labai skirtingai visoms 4u.gif Tarkim man su pirmuoju nėštumu,jos nedidėjo nėštumo metu visiškai,bet pagimdžius ir po dviejų parų pradėjus gamintis pienui,šoktelėjo dviem dydžiais doh.gif
O vat šio nėštumo metu,jos didėja pamažu ax.gif Ir liemenėlės dydis palaipsniui keičias ax.gif
Atsakyti
O aš noriu paklausti kvailo klausimo smile.gif ax.gif
Visąlaik maniau, kad gimdysiu KMUK, buvau nuvažiavus apžiūrėti gimdyklų - viskas ok. Bet kaip paaiškėjo - kartais ten visos gimdyklos būna užimtos, tai siunčia kitur. Atsarginį variantą vietoj KMUK išsirinkau II ligoninę. Tik jau nebemanau, kad galiu spėti nuvažiuoti ten viską apžiūrėti.. Gimdymas gali prasidėti kad ir dabar smile.gif Gal galėtumėte nupasakoti, kur yra akušerijos skyrius? Kaip jį rasti? Kur pasistatyti automobilį? Ir kur kreiptis, jei atvažiuoji naktį? smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2009 09 30, 11:56)
O aš noriu paklausti kvailo klausimo smile.gif  ax.gif
Visąlaik maniau, kad gimdysiu KMUK, buvau nuvažiavus apžiūrėti gimdyklų - viskas ok. Bet kaip paaiškėjo - kartais ten visos gimdyklos būna užimtos, tai siunčia kitur. Atsarginį variantą vietoj KMUK išsirinkau II ligoninę. Tik jau nebemanau, kad galiu spėti nuvažiuoti ten viską apžiūrėti.. Gimdymas gali prasidėti kad ir dabar smile.gif Gal galėtumėte nupasakoti, kur yra akušerijos skyrius? Kaip jį rasti? Kur pasistatyti automobilį? Ir kur kreiptis, jei atvažiuoji naktį? smile.gif
Ačiū  4u.gif

Sveika.Na pagrindini pastata tai zinai manau smile.gif prie jo stovi autobusai,mikriukai,tai reik vaziuot tuo keliu iki galo,ten yra aikstele masinom tokia po stogu padaryta(matosi is toli beje) o atvaziavus,ten ant vienu duru pamatysi uzrasa akuserijos priimamasis berods.Tiek diena tiek nakti pro ten eit reik,labai paprasta biggrin.gif Sekmes!
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

o norejau paklausti palatos 2ligoninei "vienutes" ar guldo po 2,po 3? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2009 09 30, 18:26)
sveikutes  4u.gif

o norejau paklausti palatos 2ligoninei "vienutes" ar guldo po 2,po 3?  g.gif

Kiek man zinoma vienvietes,na nebent gimdyviu bumas koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 09 30, 19:29)
Kiek man zinoma vienvietes,na nebent gimdyviu bumas koks  biggrin.gif

clap.gif tada gerai
Atsakyti
o gydytojai su personalu GERI ? 4u.gif blush2.gif
ir beto kiek sioj ligoninej yra gimdyklu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 9kristina: 30 rugsėjo 2009 - 19:38
QUOTE(Tomulyte @ 2009 09 27, 12:12)
Kompresiukai yra skirti speneliams mirksiukas.gif Va,pasiskaityt apie Multi Mam 4u.gif

o sakykit jie vienetais parduodami??ar tik pilna pakuote?
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 09 30, 20:36)
o sakykit jie vienetais parduodami??ar tik pilna pakuote?

manau, kad kaip kuriose vaistinese smile.gif Tiesa man tie kompresiukai visai negelbejo, buvo bereikalo isleisti pinigai, ir germastanu tepiau ir kompresiukus dejau, uzgijo speneliai savaime apsiprate su gaunamu "darbo kruviu" blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(9kristina @ 2009 09 30, 20:10)
o gydytojai su personalu GERI ? 4u.gif  blush2.gif
ir beto kiek sioj ligoninej yra gimdyklu ?

gimdyklu yra 7 man rodos, o apie gydytojus gali pasiskaitineti nuomones smile.gif
Atsakyti
[quote=Serniukas,2009 09 30, 21:05]
manau, kad kaip kuriose vaistinese smile.gif Tiesa man tie kompresiukai visai negelbejo, buvo bereikalo isleisti pinigai, ir germastanu tepiau ir kompresiukus dejau, uzgijo speneliai savaime apsiprate su gaunamu "darbo kruviu" blush2.gif
Papildyta:

tai va ir manau jei uzsipirksiu pilna pakuote o is to nieko gero tai geriua pabandymui keleta nusipirkt smile.gif
Atsakyti