Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(mildvidz @ 2009 09 27, 11:16)
o kokius tuos kompresiukus jus pirkot, as tai tik po gimdymo paketu nusipirkau ir tiek ax.gif , ar ten kokie  nors specialus blush2.gif ?

Kompresiukai yra skirti speneliams mirksiukas.gif Va,pasiskaityt apie Multi Mam 4u.gif
Atsakyti
O mano patarimas būtų neužsipirkti į priekį daug visko.Ne kaimas koks, galės vyras reikalui esant nubėgti iki vaistinės.Nes man neprireikė nei kompresiukų, net kremo nereikėjo, nes speneliams iš vis nieko nebuvo.Mano patarimas nėštukėms būtų po kiekvieno maudymosi šiek tiek patrinti frotiniu rankšluosčiu spenelius.Aš likus kažkur 3 mėnesims iki gimdymo taip dariau ir manau todėl neturėjau visai problemų su speneliais.O sakoma, kad spenelių dirginimas gali sukelti išankstinį gimdymą.Tai nieks nesako kad trinti tuos spenelius 10-15 min, užtenka 0,5-1 min ir taip grūdinsis ir manau tikrai nereikės tada vargti po gimdymo mirksiukas.gif
Kas liečia įklotus ir pampersus suaugusiems ar Tena, ar Abri- san.Man nepatiko tena, žymiai geresni Abri-san.
Ir tikrai labai pravertė nedidelė naktinė lemputė.Kai dar prieš gimdymą vyrui pasakiau, kad pasiimkim, tas tik ranka numojo, tipo šneki nesąmones, pusė namų susitempsi.O po pirmos nakties pats nulėkė ir atvežė lemputę biggrin.gif .
Ir tikrai nereikia perlenkti lazdos ir dar vandens į ligoninę vežtis doh.gif Čia jau visiškas absurdas.Kuo puikiausiai tinka vanduo iš krano
Atsakyti
Sveikos,
labai atsiprašau, jeigu apie tai jau buvo kalbėta, tiesiog prabėgau per temas ir nepastebėjau... jeigu noriu gimdyti II ligoninėje ir "turėti" savo gydytoją, kokia procedūra? Kaip pradėti? Nueiti į registratūrą ir sakyti, laba diena, noriu gydytojo nėštumo priežiūrai? Kaip užsiregistruoti pas norimą, rekomenduotą daktarą? Ar susižinojus SM rekomenduojamo gydytojo nr skambintis pačiai?
Atleiskit, kad tiek klausimų, tiesiog tokia žalia žalutėlė jaučiuosi....
Atsakyti
Dėl kompresiukų ir tepaliukų speneliams,tai visa esmė ir yra,kad juos naudoti iš kart nelaukiant kol suskilinės rolleyes.gif

O tartis su gydytoju,tai paskambini jam į mobilu ir pasikalbi biggrin.gif Nemanau,kad reikia į registratūra eiti ax.gif
Nėštumo priežiūrai oficialiai nelabai apsimoka,nes visi kraujo ir šlapimo tyrimai kainuoja ir per visą nėštumą gaunasi nemaža suma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 09 27, 12:39)
Sveikos,
labai atsiprašau, jeigu apie tai jau buvo kalbėta, tiesiog prabėgau per temas ir nepastebėjau... jeigu noriu gimdyti II ligoninėje ir "turėti" savo gydytoją, kokia procedūra? Kaip pradėti? Nueiti į registratūrą ir sakyti, laba diena, noriu gydytojo nėštumo priežiūrai? Kaip užsiregistruoti pas norimą, rekomenduotą daktarą? Ar susižinojus SM rekomenduojamo gydytojo nr skambintis pačiai?

Pasižiūrėk kokie gydytojai dirba 2 ligoninėje. Tada matysi pagal patarimus,atsiliepimus ir t.t. pas kurį norėtum lankytis ir gimdyti. Visi gydytojai dirba ir kitose med. įstaigose, į kurias prisiregistravus nėštumo priežiūra tampa nemokama. Nes lankytis 2 ligoninėje nėštumo metu irgi įmanoma, tačiau kiekvienas apsilankymas bus įkainuotas.

Aš asmeniškai pasidomėjau visais gydytojais, po to susitariau konsultacijai privačiai (skambučių gyd. mobilų konkrečiai) ir tik įsitikinusi, kad man tinka (ar netinka) prisiregistravau prie klinikos , kurioje dirba gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malėja: 27 rugsėjo 2009 - 11:52
O pasiskambinus ir susitarus privačiai, konsultacija, žinoma, kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 09 27, 13:14)

Na,aš bent duodu pinigėlių ax.gif
Atsakyti

Jei tariatės privačiai susitikti, t.y. ligonių kasos neapmokės Jūsų vizitacijos,tada mokėti reikia. O jei tik išsiklausinėjate kur dirba ir jau prisiregistravusi atkeliaujate į kliniką , tada nereikia 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 09 27, 12:39)
Sveikos,

aš skambinčiau asmeniškai ir tarčiausi asmeniškai su žmogumi, o paskui jau matytųsi kaip bus...

PS.: lemputė tai tikrai labai labai reikalinga. Geras daiktas iš senukų mes turim pvz lempa, kuri prisisega prie lovos krašto, galima nukreipti švieselę kur nori...-25 litai kainavo. Čia sakau toms, kurios namie neturi ir rinktis žada kokią pirkti tai vat rekomenduoju

atrodo panašiai vat taip, tik ne pastatoma, o turi tokį gnybtą, kur nori ten segi-prie stalo krašto, lovos krašto, palangės..., na, kaip patogu. Sakau tą todėl, kad spintutė labai maža, ten ir taip be lemputės yra ką dėti. Na, čia, žinoma, kaip kam patogiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2009 09 25, 22:48)
o kam tiek daug prireikė? man vyras nupirko dvi pakuotes, nes buvo paskutinės, bet tik vieną sunaudojau.....nes gi tie kompresėliai taip greit nedžiuna, juos galima ir pusdienį naudot...
nu čia tai prajuokinai: vyras -tavo manymu daiktas? kad jį reikia pasiimti? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj, ne pakuociu, bet pakeliu ax.gif
pirma karta perkirpus gan ilgailaike, o paskui, kai jau padidejo spieneliai, tai nekirpau, tai sunaudojau po 2 i diena smile.gif

gal vyras ir nera daiktas, bet pasiimt reikia smile.gif gera nuotaika irgi ne daiktas, bet ja visur pasiimt butina biggrin.gif
smagu, kad prajuokinau dabar, nes as negalejau juoktis (bijojau, kad kokia siule truks ar dar kas nors nutiks), o kaip tycia, mama ir vyras juokino be perstojo- vos susilaikydavau smile.gif
Atsakyti

cia jau kaip pati nori...priema konsultacijai ir be pinigeliu, bet atsidekoti galima kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 09 27, 12:12)
Kompresiukai yra skirti speneliams mirksiukas.gif Va,pasiskaityt apie Multi Mam 4u.gif

Aciu tomulyte, turiu nusipirkus tepaliuka sppecialu, jei nepagelbes pirksim kompresiuku tongue.gif
Atsakyti