vakar grizom su savo stebukliuku is 2-os ligonines.
personalas-ivairus, bet as esu labai dekinga daugeliui, nors yra ir ne labai rupestingu, bet is esmes-tikrai nesiskundziu, maistas-labai geras
as irgi turiu patarimu, kurios gimdys 2-oj ligoninej
as gimdziau 2-oj gimdykloj, tai man (1.56 m) lova (kur guli sekti tonus) buvo labai auksta, nors ir stalas (gimdymo) irgi aukstas. nors ir yra laiptukai, bet tas baimes jausmas, kad nukrisi ar nepataikysi, yra didelis. bet su pagalba priprantama keliaut pirmyn-atgal.
gimdykloj galima gert tik negazuota gerima, patarciau gert tik vandeni be priedu.
po gimdymo, kol nueisit iki palatos tikrai pravers pora sumustiniu su arbata (is termoso, nes ne tas galvoj plikyt arbata). palatoj yra galimybe naudotis savo arbatinuku
patariu turet nors 10 zakui kapusto lapu-3-ai parai pogimdymo
pasiimkit arbatai ir gerti kokius 5 litrus geriamo vandens (mes sunaudojom 8 ltr).
man prireike 5 multimam pakuociu, nors naudojau perpus- labai sudziuvo
o nusisausint zaizdele po duso naudojau popierinius ranksliuoscius
dar pasiimkit skysta muila intymiai higienai, netgi jei jus karpys, tai vis tiek leidziama naudot im=ntymios hig. priemones.
siulyciau nusipirkt putas, nes as bijociau naudot skysta muila
kas buvo labai keista - tai temperaturos matavimas. darbo dienotvarkej ji numatyta 7 val rytom bet realiai 6:20 sulauksit akuseres su "labo ryto" pasveikinimu, ir pranesimu, kad reikia pasimatuot temperatura. rezultatu ateina gerokai veliau
siulyciau pasiimt termosa ir lekste, nes mano mazius neleido man gert nei karstos, nei siltos arbatos, nes nepaleido papuko
ir kartais nespeji pavalgyt, o jau lekstes surenka
siaip as asmeniskai esu labai patenkinta viskuo.
dar sis tas- man ties ABRI-SAN, AR TENA paketai tai ziauriai netiko- bijai kad uzgaus koki siula, ir labai daznai reik keist, ir jie neprilimpa prie tinkliniu kelnaiciu, ir kartais tiesiog nukrenta i unitaza (visai nejuokingai buvo) , tai siulau pasiimt merliuku ar medziaginiu paluciu-daug daug daug
del lempos- tai buvo ten tokia lempa virs lovos -tiesiai leliukui i veida, taigi atsargiai pasirinkit lova. rinkdamosios lova, rinkites zemesne (mano buvo labai auksta, sunku nulipti
) ir buvo kietasciuzinys-skauda nugara ir sonus ir kaulus be proto, tai laimei turejau nugaros masazuokli, tai nors biski prasimankstinau
tiesa, vaikui pasiimkit sliauztiniu (!) o nekelnyciu iki bambos
ir pasiimkit vyra naktims ar kita pagalba-tikrai labai vertinga!!
sekmes visoms!!!viskas bus OK. laimingai!!!