Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Kristiniux @ 2009 09 16, 10:27)
girdėjau ir aš gerų atsiliepimų apie šį gyd, o koks jo vardas? kiek žinau jis dar dirba Lazdijuose, tai 100km nuo Kauno, kažin kaip tuomet būtų gimdymas jei susitari su juo g.gif

As ir girdejau, kad jis kazkur uz Kauno dirba unsure.gif , o vardas jo Nemunas
Atsakyti
Gyd.Glinskis Lazdijuose tikrai nedirba schmoll.gif (kazka cia maisot ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 09 16, 19:07)
Gyd.Glinskis Lazdijuose tikrai nedirba schmoll.gif  (kazka cia maisot ax.gif )

tikrai dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką ši ligoninė jau išbandyta, viskas tiko ir patiko, tik keista, kad leliukai 1 vietoj, o mama praktiškai kaip ir nelabai kam rūpi...Bet dėl leliukų tai tuntai eina per dieną su baltais chalatais. O beja dėl maitinimo, tai maistas tikrai nėra neskanus, aišku ne restorano ar net ne namų lygio, bet valgyti galima, vat KMUKe tai žiaurus maistas, kiek teko gulėt per nėštumą, tai visad sakydavom, kad kalėjime skaniau maitina
Atsakyti
o gal galima sios ligonines adresa tikslu ?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 09 23, 19:05)
o gal galima sios ligonines adresa tikslu ?

Manau internete gali labai lengvai susirasti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2009 09 23, 18:14)
Na ką ši ligoninė jau išbandyta, viskas tiko ir patiko, tik keista, kad leliukai 1 vietoj,  o mama praktiškai kaip ir nelabai kam rūpi...Bet dėl leliukų tai tuntai eina per dieną su baltais chalatais. O beja dėl maitinimo, tai maistas tikrai nėra neskanus, aišku ne restorano ar net ne namų lygio, bet valgyti galima, vat KMUKe tai žiaurus maistas, kiek teko gulėt per nėštumą, tai visad sakydavom, kad kalėjime skaniau maitina

Sveikos.Na del maisto pasigincyciau,bet juk negustuot ten jo vaziuojam biggrin.gif labai tikiuosi,kad po visko ir as galesiu tik geru sia ligonine mineti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mielosios, siandien man jau terminas, tik leliukas dar nesibeldzia na bet manau greiciausiu metu pasakys man labas. taigi nusprendziau gimdyti II ligoninese, tikrai daug graziu zodziu prisiklausiau, na ir pati nelabai abejinga iki siol buvau. gulejau sioje ligonineje 36savaitej, judesiuku nejutau, tai pasigulde mane i stacionara, gydytojas labai malonus pasitaike...ir juoko buvo.pries guldant mane daktaras ant lektuvo sodino, na ir pradejo klausinet kur gyvenu ir kaip, o galu gale jis mane paklause: o zinai kaip voveruskas reikai rauti, mane toks juokas ima, guliu ant to lektuvo. tai vat toks mazas nuotykis. tik vat vienintelis dalykas kuris nepatiko tai priemamajam teko gera 45minutes pralaukti kol mane suformino ir pagulde. bet nieko iskesim nedejuosim thumbup.gif , o siaip prieziura tikrai super ir daktarai 2kartus per diena ateidavo, ir seseles klausdavo ar viskas gerai, na as likau suzaveta. O israsant is ligonines gavau dar ir anketa uzpildyti, apie personalo darba, tai isgyriau, nes tikrai puiku buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O del maisto, tai na nera labai auksinis, bet jo pilnai uztenka pavalgyt, ir tikrai yra ligoniniu kur nei taip neduoda, pirma diena tai beveik nieko negavau, nes vakare pagulde ir dar nebuvau sarasuose, bet kita diena idetas didziulis surio gabalas sumustinius daryt, tai jo niekaip neikirtau, pietums troskinta vistiena, sriuba, na irgi pilnai pakako, o vakarienei sardelkos.pries gulant i ligonine dar su vyru nuvaziavom i norfa apsipirkt, bet neprireike taip ir liko visas maistas, tai tik vaisius ka suvalgiau ir viskas. o siaip dar nepaminejau priespieciams atnese banana, tai vat manau maistas, ir kaip tokiais laikais thumbup.gif
Atsakyti
vakar grizom su savo stebukliuku is 2-os ligonines.
personalas-ivairus, bet as esu labai dekinga daugeliui, nors yra ir ne labai rupestingu, bet is esmes-tikrai nesiskundziu, maistas-labai geras
as irgi turiu patarimu, kurios gimdys 2-oj ligoninej smile.gif
as gimdziau 2-oj gimdykloj, tai man (1.56 m) lova (kur guli sekti tonus) buvo labai auksta, nors ir stalas (gimdymo) irgi aukstas. nors ir yra laiptukai, bet tas baimes jausmas, kad nukrisi ar nepataikysi, yra didelis. bet su pagalba priprantama keliaut pirmyn-atgal.
gimdykloj galima gert tik negazuota gerima, patarciau gert tik vandeni be priedu.
po gimdymo, kol nueisit iki palatos tikrai pravers pora sumustiniu su arbata (is termoso, nes ne tas galvoj plikyt arbata). palatoj yra galimybe naudotis savo arbatinuku smile.gif patariu turet nors 10 zakui kapusto lapu-3-ai parai pogimdymo smile.gif
pasiimkit arbatai ir gerti kokius 5 litrus geriamo vandens (mes sunaudojom 8 ltr).
man prireike 5 multimam pakuociu, nors naudojau perpus- labai sudziuvo smile.gif o nusisausint zaizdele po duso naudojau popierinius ranksliuoscius smile.gif
dar pasiimkit skysta muila intymiai higienai, netgi jei jus karpys, tai vis tiek leidziama naudot im=ntymios hig. priemones.
siulyciau nusipirkt putas, nes as bijociau naudot skysta muila schmoll.gif
kas buvo labai keista - tai temperaturos matavimas. darbo dienotvarkej ji numatyta 7 val rytom bet realiai 6:20 sulauksit akuseres su "labo ryto" pasveikinimu, ir pranesimu, kad reikia pasimatuot temperatura. rezultatu ateina gerokai veliau doh.gif
siulyciau pasiimt termosa ir lekste, nes mano mazius neleido man gert nei karstos, nei siltos arbatos, nes nepaleido papuko biggrin.gif ir kartais nespeji pavalgyt, o jau lekstes surenka unsure.gif

siaip as asmeniskai esu labai patenkinta viskuo.
dar sis tas- man ties ABRI-SAN, AR TENA paketai tai ziauriai netiko- bijai kad uzgaus koki siula, ir labai daznai reik keist, ir jie neprilimpa prie tinkliniu kelnaiciu, ir kartais tiesiog nukrenta i unitaza (visai nejuokingai buvo) , tai siulau pasiimt merliuku ar medziaginiu paluciu-daug daug daug tongue.gif
del lempos- tai buvo ten tokia lempa virs lovos -tiesiai leliukui i veida, taigi atsargiai pasirinkit lova. rinkdamosios lova, rinkites zemesne (mano buvo labai auksta, sunku nulipti doh.gif ) ir buvo kietasciuzinys-skauda nugara ir sonus ir kaulus be proto, tai laimei turejau nugaros masazuokli, tai nors biski prasimankstinau thumbup.gif
tiesa, vaikui pasiimkit sliauztiniu (!) o nekelnyciu iki bambos smile.gif
ir pasiimkit vyra naktims ar kita pagalba-tikrai labai vertinga!!
sekmes visoms!!!viskas bus OK. laimingai!!!
Atsakyti
QUOTE(silvertree @ 2009 09 25, 21:26)
vakar grizom su savo stebukliuku is 2-os ligonines.
personalas-ivairus, bet as esu labai dekinga daugeliui, nors yra ir ne labai rupestingu, bet is esmes-tikrai nesiskundziu, maistas-labai geras
as irgi turiu patarimu, kurios gimdys 2-oj ligoninej smile.gif
as gimdziau 2-oj gimdykloj, tai man (1.56 m) lova (kur guli sekti tonus) buvo labai auksta, nors ir stalas (gimdymo) irgi aukstas. nors ir yra laiptukai, bet tas baimes jausmas, kad nukrisi ar nepataikysi, yra didelis. bet su pagalba priprantama keliaut pirmyn-atgal.
gimdykloj galima gert tik negazuota gerima, patarciau gert tik vandeni be priedu.
po gimdymo, kol nueisit iki palatos tikrai pravers pora sumustiniu su arbata (is termoso, nes ne tas galvoj plikyt arbata). palatoj yra galimybe naudotis savo arbatinuku smile.gif patariu turet nors 10 zakui kapusto lapu-3-ai parai pogimdymo smile.gif
pasiimkit arbatai ir gerti kokius 5 litrus geriamo vandens (mes sunaudojom 8 ltr).
man prireike 5 multimam pakuociu, nors naudojau perpus- labai sudziuvo smile.gif o nusisausint zaizdele po duso naudojau popierinius ranksliuoscius smile.gif
dar pasiimkit skysta muila intymiai higienai, netgi jei jus karpys, tai vis tiek leidziama naudot im=ntymios hig. priemones.
siulyciau nusipirkt putas, nes as bijociau  naudot skysta muila  schmoll.gif
kas buvo labai keista - tai temperaturos matavimas. darbo dienotvarkej ji numatyta 7 val rytom bet realiai 6:20 sulauksit akuseres su "labo ryto" pasveikinimu, ir pranesimu, kad reikia pasimatuot temperatura. rezultatu ateina gerokai veliau  doh.gif
siulyciau pasiimt termosa ir lekste, nes mano mazius neleido man gert nei karstos, nei siltos arbatos, nes nepaleido papuko  biggrin.gif ir kartais nespeji pavalgyt, o jau lekstes surenka  unsure.gif

siaip as asmeniskai esu labai patenkinta viskuo.
dar sis tas- man ties ABRI-SAN, AR TENA paketai tai ziauriai netiko- bijai kad uzgaus koki siula, ir labai daznai reik keist, ir jie neprilimpa prie tinkliniu kelnaiciu, ir kartais tiesiog nukrenta i unitaza (visai nejuokingai buvo) , tai siulau pasiimt merliuku ar medziaginiu paluciu-daug daug daug  tongue.gif
del lempos- tai buvo ten tokia lempa virs lovos -tiesiai leliukui i veida, taigi atsargiai pasirinkit lova. rinkdamosios lova, rinkites zemesne (mano buvo labai auksta, sunku nulipti  doh.gif ) ir buvo kietasciuzinys-skauda nugara ir sonus ir kaulus be proto, tai laimei turejau nugaros masazuokli, tai nors biski prasimankstinau  thumbup.gif
tiesa, vaikui pasiimkit sliauztiniu (!) o nekelnyciu iki bambos smile.gif
ir pasiimkit vyra naktims ar kita pagalba-tikrai labai vertinga!!
sekmes visoms!!!viskas bus OK. laimingai!!!

o kam tiek daug prireikė? man vyras nupirko dvi pakuotes, nes buvo paskutinės, bet tik vieną sunaudojau.....nes gi tie kompresėliai taip greit nedžiuna, juos galima ir pusdienį naudot...
nu čia tai prajuokinai: vyras -tavo manymu daiktas? kad jį reikia pasiimti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir vienos pakuotės ligoninėj nesunaudojau, nors gulėjau šešias paras. bet kirpau pusiau vieną kompresiuką. man irgi jie nedžiūvo greitai g.gif

vandenį arbatai iš krano naudojau. normalus tas vanduo. Ir košes užpilamas juo plikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 26 rugsėjo 2009 - 08:57
QUOTE(Fėja* @ 2009 09 26, 09:55)
aš ir vienos pakuotės ligoninėj nesunaudojau, nors gulėjau šešias paras. bet kirpau pusiau vieną kompresiuką. man irgi jie nedžiūvo greitai g.gif

vandenį arbatai iš krano naudojau. normalus tas vanduo. Ir košes užpilamas juo plikiau.

o kokius tuos kompresiukus jus pirkot, as tai tik po gimdymo paketu nusipirkau ir tiek ax.gif , ar ten kokie nors specialus blush2.gif ?
Atsakyti