Busiukas, 17 Lie 2009 - 07:52, parašė:
Busiukas, 17 Lie 2009 - 07:52, parašė: ![]()
Galiu pasidalinti ir as savo ispudziais.
Va tokia patirtis,o buvau nuomone pries tai labai gera susidariusi apie sia ligonine.
Va tokia patirtis,o buvau nuomone pries tai labai gera susidariusi apie sia ligonine.
Va va.Mane šitas jų abejingumas atvažiavus pritrenkia

Indula, 17 Lie 2009 - 14:38, parašė:
Indula, 17 Lie 2009 - 14:38, parašė: ![]()
Va va.Mane šitas jų abejingumas atvažiavus pritrenkia
Atvažiuoji pasikonsultuoti, o tave gražioj formoj išprašo lauk
Juk ne kokią koją skauda, o dėl naujos gyvybės kreipiesi, nes nžn ar viskas gerai. Šiuo atžvilgiu aš irgi esu lb nusivylusi šia ligonine

Na nežinau, man atrodo, kad ne ligoninėje turi tikrinti, jeigu atvažiavai be siuntimo, tik šiaip su nusiskundimais, turėtum pas savo gydytoją važiuot. Jie oficialiai neprivalo tikrinti visu atėjusiu, jeigu neguldo i stacionarą. Nemanau, kad klinikose ar kokioj kitoj valstybinėj ligoninėj gautumėt kitokį atsakymą.

Giedroote, 17 Lie 2009 - 14:45, parašė:
Giedroote, 17 Lie 2009 - 14:45, parašė: ![]()
Na nežinau, man atrodo, kad ne ligoninėje turi tikrinti, jeigu atvažiavai be siuntimo, tik šiaip su nusiskundimais, turėtum pas savo gydytoją važiuot. Jie oficialiai neprivalo tikrinti visu atėjusiu, jeigu neguldo i stacionarą. Nemanau, kad klinikose ar kokioj kitoj valstybinėj ligoninėj gautumėt kitokį atsakymą.

as ir taip manau

Netgi kai jau po viskam mane isuvo ir akusere paprase gydytoja kad palaikytu pletimo irankius ar kaip ten jie vadinasi (nes plyso man makstis ir teko kirpti mane), gydytojas pasake, kad nepasiekia, nors prie pat stovejo ir apsisukes isejo. nezina ar tokie gydytojai turi dirbti
Giedroote, 17 Lie 2009 - 15:45, parašė:
Giedroote, 17 Lie 2009 - 15:45, parašė: ![]()

na pvz aš nuvažiavau savaitgalį...Tai kur man kreiptis reikėjo?Kokia poliklinika dirba ?ir kai daktaras drįsta išvaryti,tai yra normalu?

Indula, 18 Lie 2009 - 19:11, parašė:
Indula, 18 Lie 2009 - 19:11, parašė: ![]()
na pvz aš nuvažiavau savaitgalį...Tai kur man kreiptis reikėjo?Kokia poliklinika dirba ?ir kai daktaras drįsta išvaryti,tai yra normalu?
Ar reikėjo laukti nuo šeštadienio iki pirmadienio, kol mano gydytoja dirbs ir niekur nesikreipti nes savaitgalis?Žinoma, kad paprastom savaitės dienom, jei kyla įtarimų aš kreipiuosi pas savo ginę.Nepulkit teisint medikų(beje aš pati iš jų tarpo), jei jie neatlieka savo pareigų

niekas ju neteisina...jei savaitgalis , taip pritariu, tada turi apziuret kur atvaziavai, pvz paprasta diena man paciai teko vaziuot pirma pas gine, kad gaut siuntima net i klinikas, tai vat teko visa diena dar ir klinikose pasadet

ketvirtadieni nuvaziavau su siuntimu del sumazejusiu judesiuku....iskart neapziurejus gulde i stacionara, o kai paklausiau kodel, tai pasake - o kaip mes juos stebesim jei jusu nepaguldysim....taii teko tris dienas pagulet.....isleidziant pasake,kad siaip niekada neapziurineja, o iskart paguldo ir tada tiria.....liepe jei ka pajusiu itartino iskart atvaziuoti - ar su siuntimu ar be jo - nerizikuoti vaikelio bukle.....
Papildyta:
Tomulyte, 18 Lie 2009 - 20:49, parašė:
Tomulyte, 18 Lie 2009 - 20:49, parašė: ![]()
Siaubas,kaip aš džiaugiuos,kad turiu galima sakyt savą gydytoją
Jokių problemų nekilo nei su pirmu nėštumu ir gimdymu nei pakolkas nekyla (tfu tfu tfu)
ir toniukus matavo,ir dėl judesių apmažėjimo tikrino pastoviai.Ir šiaip pasikonsultuot kaip reikia problemų nekyla

jei nepaslaptis- kas tas ginius? visada gerai zinoti gerus gydytojus

Nike, 18 Lie 2009 - 20:53, parašė:
Nike, 18 Lie 2009 - 20:53, parašė: ![]()
jei nepaslaptis- kas tas ginius? visada gerai zinoti gerus gydytojus

Na,jis dirba ginekologiniam,tad jei nėštumas didesnis nei 12sav. atvažiavus jau į patologinį siunčia

Tomulyte, 18 Lie 2009 - 21:13, parašė:
Tomulyte, 18 Lie 2009 - 21:13, parašė: ![]()
Na,jis dirba ginekologiniam,tad jei nėštumas didesnis nei 12sav. atvažiavus jau į patologinį siunčia
O šiaip apie jį irgi labai prieštaringos nuomonės
Bet man jis labai prie širdies.Matomai bio laukai sutampa
Tai gyd. V.Leskauskas

Vat Leskauskui ir aš medalį duočiau