Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Giedr@ @ 2009 08 26, 11:13)
Tai nedaug galvojau virs simto litu pasakysi,ir as galvoju su nuskausminamais,kam cia kankintis jei galima ir be to  biggrin.gif

Mano nuomone nereikia but didvyre ir kenteti,uz tai medalio neduoda, be to kad ir su epidura paskutinis etapas-isstumimas vistiek sunkus ir skausmingas nes toks vaizdas kad is vidaus pleso. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2009 08 25, 19:56)
Moket nieko nemokejau ir galvojau pirkt epiduro rinkini is anksto bet mano gyd pasake kad gimdykloj pasakys kokio tiksliai reikia. Taip ir buvo, bet kadangi vaistine nedirbo jau vakare tai jie mum paskolino ta rinkini ir mes paskui atpirkom. I kisene nedavem anesteziologei nieko.

o kokiu daiktu tau prireike gimdykloje? PVZ. vanduo, ranksluostis,pampersai ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ++++: 26 rugpjūčio 2009 - 13:09
QUOTE(++++ @ 2009 08 26, 15:09)
o kokiu daiktu tau prireike gimdykloje? PVZ. vanduo, ranksluostis,pampersai ....

Ir as to norejau paklaust biggrin.gif atsibosim su savo klausimais belebelei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 08 26, 14:09)

Kepurytes,vilnoniu kojnyciu dar 4u.gif
Atsakyti
O beje ryt paskaitele nieks neketina ten eiti?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 08 26, 17:12)
Ir as to norejau paklaust  biggrin.gif  atsibosim su savo klausimais belebelei  verysad.gif

Neatsibosit, nes ir man taip pat buvo atrodo daug skaiciau bet vistiek nezinia nes gimdai juk pirma karta:) Na man gimdykloj vandens reikejo, turejom gal 4 litrus nes ir MB baisiai troskino smile.gif kol laukiau pabaigos skaiciau knyga, ir patarciau sedet ant tos kedes kaip WC jei tik eina nes greiciau viskas vyksta. O vaikui nieko neprireike nes musiske gime nekvepuodama ir para laiko prabuvo inkubatoriui tai nieko nepanaudojau is saraso sad.gif Bet po to savo dejau rubelius visas dienas nes klause ar turiu rubelius, jei netureciau butu gal dave ligonines. Ai tiesa gimdykloj panaudojo iklota ta dideli ir vienkartines kelnaites.
Atsakyti
Dar vyrui šlepetes nepamirškit ir kad nebūtų šiltai prisirengęs (nors dėl aprangos labiau žiemą aktualu biggrin.gif )
Fotiko nepamirškit biggrin.gif
Atsakyti
O mane akušerė atkalbėjo nuo epiduro, nors antrajį buvau pasiryžusi gimdyti tik su epiduru. Toje gimdykloje kur gimdžiau, aparatas netiksliai parodydavo sąrėmių pradžią, todėl gimdant su epiduru galėjo būti nesklandumų ir užtrukti ilgiau. Gerai kad man viskas vyko labai greitai.
Dėl rūbelių geriau turėti savo. Kai gimdžiau pirmąją, tai vyras nespėjo paduoti rūbelių, tai suvystė senoviškai į nuskalbtas palutes. Tokia nabagytė atrodė, tai atėję į palatą iškart perengėm. Su antrąja iškart rūbelius padėjom ant vystymo stalo. Dar paprašė lėliukui sauskelnių.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 26, 19:55)
Dar vyrui šlepetes nepamirškit ir kad nebūtų šiltai prisirengęs (nors dėl aprangos labiau žiemą aktualu biggrin.gif )
Fotiko nepamirškit  biggrin.gif

Dar gal kvailokas klausimas, o gimdykloje nuogai reikia buti, pvz. jei gimdai toje palatoje kur dusas ar vonia biggrin.gif , juk i vonia nelipsi su naktiniais
arba jauciu pabuni toje vonioje nuoga,daktaru buna nors jauciu kai skauda tai aplinkiniai jau neberupi ir nekreipi demesio,kad esi be rubu o paskui vel isivelki i tuos naktinius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 08 27, 09:29)
Dar gal kvailokas klausimas, o gimdykloje nuogai reikia buti, pvz. jei gimdai toje palatoje kur dusas ar vonia  biggrin.gif , juk i vonia nelipsi su naktiniais
arba jauciu pabuni toje vonioje nuoga,daktaru buna nors jauciu kai skauda tai aplinkiniai jau neberupi ir nekreipi demesio,kad esi be rubu  o paskui vel isivelki i tuos naktinius  bigsmile.gif

Aš gimdžiau toje gimdykoje kur yra dušas, tai einant į dušą nusirengi (tuo metu buvo tik akušerė ir vyras), užsitrauki užuolaidas, pasileidi sroves ir supiesi ant kamuolio. ax.gif Karts nuo karto ateina tai akušerė, tai ginekologė, pasižiūri, pakausinėja. Tikrai sąrėmiai lengviau pakelemi kai turškiesi vandeny. Tik ten nerekomenduoja igiau sedėti nei berods valandą.
Ištikrųjų tai tu teisi, kai suriečia sąrėmis, visiškai vienodai ar tu nuoga ar apsirengusi ir kas tuo metu gimdykoj su tavim. Kai gimdžiau tuo metu gimdykoje grojo radijas, per patį sąrėmių smagumą vyras paklausė gal muzika nepatinka, gal paieškoti kitos radijo stoties. Ištikrųjų negirdėjau jokios radijos. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zitsuk @ 2009 08 27, 18:46)
Aš gimdžiau toje gimdykoje kur yra dušas, tai einant į dušą nusirengi (tuo metu buvo tik akušerė ir vyras), užsitrauki užuolaidas, pasileidi sroves ir supiesi ant kamuolio.  ax.gif Karts nuo karto ateina tai akušerė, tai ginekologė, pasižiūri, pakausinėja. Tikrai sąrėmiai lengviau pakelemi kai turškiesi vandeny. Tik ten nerekomenduoja igiau sedėti nei berods valandą.
Ištikrųjų tai tu teisi, kai suriečia sąrėmis, visiškai vienodai ar tu nuoga ar apsirengusi ir kas tuo metu gimdykoj su tavim. Kai gimdžiau tuo metu gimdykoje grojo radijas, per patį sąrėmių smagumą vyras paklausė gal muzika nepatinka, gal paieškoti kitos radijo stoties. Ištikrųjų negirdėjau jokios radijos. blink.gif

Sian buvau paskaitelei,tai prisake ko reikia i gimdyma atsinesti,aprode gimdyklas,palatas.Tai kazkaip net ramiau pasidare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 08 27, 18:46)
Sian buvau paskaitelei,tai prisake ko reikia i gimdyma atsinesti,aprode gimdyklas,palatas.Tai kazkaip net ramiau pasidare  thumbup.gif

Baisiausia yra laukimas, o kai atsiduri gimdykoje laikas pralekia kaip viena akimirka. To ir linkiu, sėkmės
Atsakyti