QUOTE(Magreco @ 2009 08 25, 15:23)
O jūs man dabar kvailai paaiškinkit
... Tai jei budi vienas gydytojas naktį, tai kiek tų akušerių budi? Kaip supratau, akušerė yra svarbiau, nei gydytojas, nes ji pagrinde per gimdymą padeda, ane?
O jei kokios 10 gimdvyvių tą naktį, tai nebus, kad viena taip ir pagimdysi kur pamiršta, niekas neprieis? Juk kaip supratau tai jos laksto jei daug gimdyvių ir pas kiekvieną tik labai trumpai pabūna, ane? Aš bijau, kad nebūčiau pamiršta
Niekas ten nieko nepalieka be prieziuros :)Karts nuo karto uzeina pasiziuri paklausia kaip einasi ar ko netruksta ir viskas. O jau kai pati pabaiga tai i ta gimdykla sulekia visi ir akusere ir gyd, ir neonatologai(vaiku gyd), pas mane viso buvo 6 zmones na ir as su vyru
. Kai dar laukiau savo eiles tai vis girdejosi kolidoriui kad gimdo trecioj, jau gimdo penktoj ir tada visa komanda ten lekia.
Papildyta:
[quote=Giedr@,2009 08 25, 15:29]
Na gal ir mes pas ji papulsim
viskas man dabar labai idomu,tai dar paklausiu ar su nuskausminimu gimdei?Nieko sau 7,turejo visi darbelio grazaus
su tokiu gimstamumu darzeliu pritruksim
Cia dar ne daug nes sake liepos menesi buvo ir 30 gimdyviu vienu metu skyriui, na gimdyt gal ir ne gimde jos ta pacia nakti bet 3-4 dienu begyje nebuvo vietos palatose ir gulejo po dvi, ir vyru tada neprieme. O as gimdziau su epidura susileidau kai buvo 4 cm atsidarymas nors jokio skausmo ir veiklos nejutau, bet pasitariau su anesteziologe kad veliau jau bus pervelu jei ir labai noreciau.