Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Giedroote @ 2009 08 12, 19:05)
tai jeigu sumoki i kasa 600lt, kiek mazdaug dar gydytojui papildomai duoti reiktu? Va kad ta gydytoja su kuria lyg ir tariausi yra akusere ginekologe, tai kaip suprantu ne gydytoja, i kasa bus 200lt?

aš gimdžiau gruodį, bet į kasą nieko nemokėjau... Gal dėl to, kad gimdžiau paprastą darbo dieną ir buvo mano gydytojos darbo diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 08 12, 21:02)
Na cia dabar blink.gif  doh.gif  Gydytoja akusere ginekologe tai ir yra GYDYTOJA, ji priima gimdymus, daro CP. O akusere tai slaugytoja kuri baigusi specialius akuseriu kursus, ji neturi gydytojo vardo ax.gif Gal dar bus aiskiau rolleyes.gif

Na aš kaip ir žinau tai, bet bandžiau save paguost, kad jeigu neparašyta ant kortelės gydytoja tai ji tik akušerė rolleyes.gif Dabar jau žinau, kad tikrai ne... blush2.gif

QUOTE(Isila @ 2009 08 13, 09:52)
aš gimdžiau gruodį, bet į kasą nieko nemokėjau... Gal dėl to, kad gimdžiau paprastą darbo dieną ir buvo mano gydytojos darbo diena?  g.gif

Visų pirma dėl to, o antra nežinau ar tiesa, bet kaip suprantu šitą įstatymą priėmė tik nuo sausio kad į kasą reik mokėt... g.gif Gal rolleyes.gif
Atsakyti
Istatyma, kad moketi i kasa prieme nuo nauju metu, tad man jau teko moketi i kasa.
Atsakyti
Į kasą jau senokai reik mokėti,nes aš gimdžiau lapkritį ir jau reikėjo.
Atsakyti
Aš gimdžiau prieš dvi savaites, savo daktarės darbo metu-mokėti į kasą nereikėjo 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš dvi savaites. Kadangi gydytoją išsikviečiau ne jos darbo metu, tai reikėjo mokėti į kasa 578 lt 10 cnt. Dar paklausiau ar negalima būtų kaip nors apeiti šį įstatymą, tai gydytoja pasakė, kad nenorėtų prarasti darbo.
Atsakyti
Sakykit o ar galima butu sioje ligonineje pasidaryti echoskopo tyrima, susimokant, nes snd padare poliklinikoje tai viespate 0 informacijos, g.gif gal kas daret??
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 08 17, 17:24)
Sakykit o ar galima butu sioje ligonineje pasidaryti echoskopo tyrima, susimokant, nes snd padare poliklinikoje tai viespate 0 informacijos, g.gif gal kas daret??

Tikrai galima... atvažiuoji į registratūrą ir prašai. Bet tai jeigu jau pasiruošus mokėti pinigus, ga tada geriau privačiai kur nueiti... nors aš neįsivaizduoju kokios kainos kur... Aišku geriausia būtų gauti siuntimą iš šeimos gydytojos ir su juo eini kur nori, tada ir nemokamai ir poliklinikoj kurioj nori... mirksiukas.gif

Man irgi darė vienoj poliklinikoj kartą echoskopą, tai siaubas doh.gif info 0, dar apšaukė, apstūmė mane, kad visa apsiverkus išėjau, o jau nestuke.gif buvau... Tokiam pyktį buvau, kad norėjau eiti kokį skundą parašyti... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, iskilo toks klausimas, cia gal labiau zinos kas jau gimdet, ar reikia iskarto pranesti, kad vyras nores miegoti palatoje? Arba jeigu apsipres veliau, kad nori likti miegoti, nes mes dar neapsisprendeme, kadangi gyvenam netoli tos ligonines, tai priklausys, kaip as jausiuosi po gimdymo, tada ir galvoju, kad nuspresim del miego.
Ir dar kai palatoje budavote vienos ir noredavote i WC tai vaikuti viena palikdavote, nes kiek zinau WC nera palatoje.? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 08 18, 10:16)
Sveikos, iskilo toks klausimas, cia gal labiau zinos kas jau gimdet, ar reikia iskarto pranesti, kad vyras nores miegoti palatoje? Arba jeigu apsipres veliau, kad nori likti miegoti, nes mes dar neapsisprendeme, kadangi gyvenam netoli tos ligonines, tai priklausys, kaip as jausiuosi po gimdymo, tada ir galvoju, kad nuspresim del miego.
Ir dar kai palatoje budavote vienos ir noredavote i WC tai vaikuti viena palikdavote, nes kiek zinau WC nera palatoje.? biggrin.gif

Perspėt nieko nereikia mirksiukas.gif

O vaikutį tai palikus buvau keletą kartų blush2.gif nes kitos išeities nebuvo.Šiaip stengiausi eiti praustis ir į tūliką,kai atvažiuodavo vyras arba mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 08 18, 11:16)

ne, jau po gimdymo paklausia, ar lieka vyras smile.gif bet siulyciau jam likti smile.gif bent man po gimdymo net is lovos sunku buvo pakilti, tai reikejo ir leiuka kas, kad paduotu, ir vandens r t.t smile.gif o leliuka ir as palikdavau, nutaikydavau proga kol miega, duris uzrakindavau, nes nebudavo ka kiaip daryt. beja paparasyk jei yra galimybe prie WC palatos, mano tokia kaip tik ir buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2009 08 18, 10:16)

Labas,
Teisingai, kaip jau minejo, paklausia ar liks vyras. Bet maniskis tai neliko pirma nakti, nes man dare CP, vaikuti vakare pamaitinau ir paeme nakciai (likau viena), kad issimiegociau. Atnese is ryto, kai vel maitinti reikejo. Kita nakti tai tikrai vyro reikejo. Kai isleido is ligonines tada ir suskaiciavo kiek tu naktu vyras miegojo.
I WC tai eidavau kai vaikutis uzmigdavo arba vyras budavo. Reikalus atlikti tai reikia smile.gif Be to man sake, kad kai pusle tuscia, gimda greiciau traukiasi.
Atsakyti