Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

sveikute,
Gal kas pasidalintu nuomone apie 2ligonines daktarus kurie daro planinius cp? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 07, 19:39)
Kaklelį man tikrino tik tada,kai suėjo lygiai 40 savaičių mirksiukas.gif Nėra reikalo ten anksčiau lysti ax.gif Echo irgi darė tada-40sav.Aš pati labai prašiau,kad pažiūrėtų ar nepersenus placenta,užtenka vandenų ir pan blush2.gif O vaikelio poziciją apčiuopia per pilvą.Tad kad ir einat į paprastą polikliniką,ten kuo puikiausiai žino kaip vaikiukas guli biggrin.gif

na ziuresim kaip cia musu kleckas, ar sulauks termino, ar dar teks skanuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wijurkele @ 2009 08 09, 00:36)
sveikute,
Gal kas pasidalintu nuomone apie 2ligonines daktarus kurie daro planinius cp? rolleyes.gif

Antroj ar NEantroj visi daro planinius CP,reikia vaziuot pasirink daktara ir sneketis su juo.O tai cia is baimes jau nori planinio? Ar taip rekomenduota tave priziurincio daktaro?
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 08 09, 07:48)
Antroj ar NEantroj visi daro planinius CP,reikia vaziuot pasirink daktara ir sneketis su juo.O tai cia is baimes jau nori planinio? Ar taip rekomenduota tave priziurincio daktaro?

leliaus galvute virsuja ir nera vietos apsiversti.... unsure.gif o taip norejau pati gimdyti...
Atsakyti
QUOTE(wijurkele @ 2009 08 08, 23:36)
sveikute,

Superinius cezarius daro Kalvinskas, pas ji is Vilniaus mamos vaziuoja. As pas ji pirmaja gimdziau, ne cezaris buvo. Bet sake jis juvelyras, labai mazus randus palieka. O jo akusere Ilona, superine moteris, prie jos abi gimdziau. Geresnes akuseres neisivaizduoju ir jautri ir griezta kai reikia smile.gif
Puiki ju komanda gali apsitarti su jais smile.gif
Atsakyti
Kalvinskas cezarius padarė IDEALIAI thumbup.gif po pirmojo CP rando praktiškai nebuvo, toks kaip nagu perbrėžta siūlelis visai papilvėje, gražus ir miniatiūrinis. antrąjį pjūvį darė toje pačioje vietoje, irgi juvelyriškai, siuvo ilgai, bet kruopščiai thumbup.gif gimda irgi jo dėka labai gražiai suitraukė (ko tik nedarė po operacijos, ir oksitociną lašino, ir smėlio maišus ant pilvo dėjo doh.gif tuom kart skaudėjo, bet kaip idealiai susitraukė bigsmile.gif paskui ginekologė poliklinikoj apžiūrinėjo, sako nepasakyčiau niekada, kad dviejų vaikų mama, gimda kaip negimdžiusios bigsmile.gif ), galiu dabar mergaitę vaizduot nail.gif: flirt.gif apskritai gydytojas spinduliuoja ramumu ir tiesiog nori nenori juo pasikliauji - aš labai ramiai jaučiausi važiuodama abiejų savo vaikučių "pirkti" į ligoninę - nes žinojau, kad į pačias geriausias rankas važiuoju wub.gif gydytojas nekėlė niekada bereikalingos panikos, visada viską darė ramiai ir pasitikinčiai, stengėsi įkvėpti pasitikėjimo savimi ir ramybės... niekada netikėjau, kad galima taip ramiai jaustis, važiuojant į tokį svarbų gyvenimo įvykį...pasirodo, galima wub.gif man tas psichologinis ir dvasinis komfortas, ta dvasios ramybė taip svarbu, tikiu kad tos emocijos galiausiai "susigeria" leliukui, todėl nerealiai džiaugiuosi, pasirinkusi šį gydytoją ir juo pasitikėjusi wub.gif kai pradėjau lauktis, dar svarsčiau, pas ką čia gimdyti (kažkaip mintis apie "ten" naršantį vyriškį nežavėjo iš pradžių blush2.gif ), tada mane suprotino pas Kalvinską gimdžiusi draugė, sakė NET NESVARSTYK bigsmile.gif surizikavau, nuėjau pas jį vienai apžiūrai, ir nuo pačios pirmos akimirkos dingo visos dvejonės blush2.gif nerealiai šiltas ir puikus žmogus... duok Dieve jo rankoms ir toliau tokio darbštumo ir sėkmės...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 08 10, 21:52)
Kalvinskas cezarius padarė IDEALIAI  thumbup.gif po pirmojo CP rando praktiškai nebuvo, toks kaip nagu perbrėžta siūlelis visai papilvėje, gražus ir miniatiūrinis. antrąjį pjūvį darė toje pačioje vietoje, irgi juvelyriškai, siuvo ilgai, bet kruopščiai  thumbup.gif gimda irgi jo dėka labai gražiai suitraukė (ko tik nedarė po operacijos, ir oksitociną lašino, ir smėlio maišus ant pilvo dėjo  doh.gif tuom kart skaudėjo, bet kaip idealiai susitraukė  bigsmile.gif paskui ginekologė poliklinikoj apžiūrinėjo, sako nepasakyčiau niekada, kad dviejų vaikų mama, gimda kaip negimdžiusios  bigsmile.gif ), galiu dabar mergaitę vaizduot nail.gif: flirt.gif apskritai gydytojas spinduliuoja ramumu ir tiesiog nori nenori juo pasikliauji - aš labai ramiai jaučiausi važiuodama abiejų savo vaikučių "pirkti" į ligoninę - nes žinojau, kad į pačias geriausias rankas važiuoju  wub.gif gydytojas nekėlė niekada bereikalingos panikos, visada viską darė ramiai ir pasitikinčiai, stengėsi įkvėpti pasitikėjimo savimi ir ramybės... niekada netikėjau, kad galima taip ramiai jaustis, važiuojant į tokį svarbų gyvenimo įvykį...pasirodo, galima  wub.gif man tas psichologinis ir dvasinis komfortas, ta dvasios ramybė taip svarbu, tikiu kad tos emocijos galiausiai "susigeria" leliukui, todėl nerealiai džiaugiuosi, pasirinkusi šį gydytoją ir juo pasitikėjusi  wub.gif kai pradėjau lauktis, dar svarsčiau, pas ką čia gimdyti (kažkaip mintis apie "ten" naršantį vyriškį nežavėjo iš pradžių  blush2.gif ), tada mane suprotino pas Kalvinską gimdžiusi draugė, sakė NET NESVARSTYK  bigsmile.gif surizikavau, nuėjau pas jį vienai apžiūrai, ir nuo pačios pirmos akimirkos dingo visos dvejonės  blush2.gif nerealiai šiltas ir puikus žmogus... duok Dieve jo rankoms ir toliau tokio darbštumo ir sėkmės...

o tai kiek pinigeliu davet jei nepaslaptis? ax.gif aciu kad pasidalinote savo patirtimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 08 10, 21:37)
O jo akusere Ilona, superine moteris, prie jos abi gimdziau. Geresnes akuseres neisivaizduoju ir jautri ir griezta kai reikia smile.gif

pritariu visu 100proc.... drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Jo mane ir domintu dabartiniai Kalvinsko ikainiai gal kas i az smile.gif , o daktaras tikrai l. super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2009 07 22, 18:18)
Sveikos mamytes, cia buvo parasyta ne koks atsiliepimas apie akusere Raimonda, as pati prie jos gimdziau pries savaite ir tikrai jokiu nusiskundimu neturiu, siltas ir malonus zmogus 4u.gif .

Gimdziau balandi su gyd,Barakauskiene ir Raimonda. Super komanda. Manimi buvo pasirupinta kaip karaliene. Gimdziau su skatinamaisiais ir galu gale epiduru. Smagiai gimdziau,su MB lakstem po gimdykla nr 5,labai nebuvo ka veikt,tai galu gale sededama ant tos kedes-klozeto,tarp saremiu sprendziau kryziazodzius biggrin.gif o pagimdziau lengvai,sakyciau,is trecio stumimo visa lelyte isstumiau. O akusere Raimonda,man iskart po gimdymo atnese arbatos,uz gera gimdyma smile.gif
zodziu,tik geri prisiminimai. Palata gavau prie pat wc,gydytojos deka.

QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 05, 08:49)
Ne,čia be remonto visiškai šita gimdykla lotuliukas.gif  O ta kėdė-tuoletas skirtas sėdėt,kad galvutė įsistatytų mirksiukas.gif Bet man baisiai atrodo jinai

man cia geriausias draugas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 08 11, 08:37)
Gimdziau balandi su gyd,Barakauskiene ir Raimonda. Super komanda. Manimi buvo pasirupinta kaip  karaliene. Gimdziau su skatinamaisiais ir galu gale epiduru.  Smagiai gimdziau,su MB lakstem po gimdykla nr 5,labai nebuvo ka veikt,tai galu gale sededama ant tos kedes-klozeto,tarp saremiu sprendziau kryziazodzius biggrin.gif o pagimdziau lengvai,sakyciau,is trecio stumimo visa lelyte isstumiau. O akusere Raimonda,man iskart po gimdymo atnese arbatos,uz gera gimdyma smile.gif
zodziu,tik geri prisiminimai. Palata gavau prie pat wc,gydytojos deka.

tareisi?
Atsakyti
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 08 11, 08:37)

Vat kaip skirtingai viskas ax.gif Man nerealiai buvo nepatogu ant tos kėdės doh.gif Jinai gan žemoka,o mano pilvas be galo didelis buvo ir kojos rėmėsi į jį blush2.gif Žiauriai spaudė man.Ir kojos tirpo doh.gif Na siaubelis buvo blush2.gif
Atsakyti