As gimdziau naujai suremontuotoj gimdykloje, tik nepamenu kuri buvo. Tai man ir muzika paleido ir jjei butu reikeje ir dusu buciau pasinaudojusi
QUOTE(vilmutute @ 2009 08 05, 23:21)
As gimdziau naujai suremontuotoj gimdykloje, tik nepamenu kuri buvo. Tai man ir muzika paleido ir jjei butu reikeje ir dusu buciau pasinaudojusi
o muzikike savo reik turet ar kaip?visai fainai man rodos, man kai paruosiamieji uzeina, tai vaikstau ir niuniuoju, padeda o tiesa, leidzia isjungt sviesas, na pritemdyt?palikt ten kokia lempute ar kaip?reik prasyt turbut..gal durna nepalaikys mane kazkaip tokia aplinka ramina, nei ten sviesos kur i veida sveicia iki negalejimo
QUOTE(Evelinuke @ 2009 08 06, 03:58)
o muzikike savo reik turet ar kaip?visai fainai man rodos, man kai paruosiamieji uzeina, tai vaikstau ir niuniuoju, padeda o tiesa, leidzia isjungt sviesas, na pritemdyt?palikt ten kokia lempute ar kaip?reik prasyt turbut..gal durna nepalaikys mane kazkaip tokia aplinka ramina, nei ten sviesos kur i veida sveicia iki negalejimo
Pas mus gimdykloj tai tokia radijusha buvo padeta. Is pradziu kazkoks Marijos radijo stotis grojo gedulinga muzika, tai liepiau SB pareguliuot - ir taip jausmai paastreje nuo vaizdu. O cia dar dudu orkestras groja..... O lempos pas mus tai visu pajegumu plieke visa laika, tai nei nusnausi, nei ka 'Kieciausias" bajeris tas, kad nera normalios kedes teciui atsisest. Buvo tik tokia sukiuzus taburete, tai tas vargsas ant jos skersas atsisedo ir pasiremes ant mano lovos snaude.
QUOTE(Rusmenė @ 2009 08 06, 11:47)
Pas mus gimdykloj tai tokia radijusha buvo padeta. Is pradziu kazkoks Marijos radijo stotis grojo gedulinga muzika, tai liepiau SB pareguliuot - ir taip jausmai paastreje nuo vaizdu. O cia dar dudu orkestras groja..... O lempos pas mus tai visu pajegumu plieke visa laika, tai nei nusnausi, nei ka 'Kieciausias" bajeris tas, kad nera normalios kedes teciui atsisest. Buvo tik tokia sukiuzus taburete, tai tas vargsas ant jos skersas atsisedo ir pasiremes ant mano lovos snaude.
o man prigesino šviesą, nors ir neprašiau....ir radijušką paleido, bet vyrui liepiau patildyt...nekenčiu triukšmo ...o vyrui atnešė tokius poroloninius čiužinukus, tai atsigulęs pasnaudė, nes buvo po darbo....
Papildyta:
QUOTE(Evelinuke @ 2009 08 05, 11:28)
po remonto tikrai kitaip atrodo, aciu dievui tikrai daug jaukesnes nei cia foto sitose
Magreco nulek i II lig ir tikrai leis pasiziuret pavaiksciot po gimdyklas, na jei jos visos neuzimtos, nes sake baisu kas darosi ten
Magreco nulek i II lig ir tikrai leis pasiziuret pavaiksciot po gimdyklas, na jei jos visos neuzimtos, nes sake baisu kas darosi ten
QUOTE(Magreco @ 2009 08 05, 11:37)
Aš tai kaip supratau, leidžia apžiūrėti, tik kai kursus lankai. Ar nebūtinai?
Jo girdėjau, kad dabar ten sausakimša ir praeitą savaitgalį ten žiauru buvo , o mano draugė varė tuo pat metu į KMUK nes ant dienų gimdyti turi, tai echo žiūrėjo. Sakė, KMUK gimdyklos tuščios. Nieko nesuprantu. Čia visi II ligoninę renkasi dabar?
Papildyta:
Aha, būtų įdomu pamatyti
Jo girdėjau, kad dabar ten sausakimša ir praeitą savaitgalį ten žiauru buvo , o mano draugė varė tuo pat metu į KMUK nes ant dienų gimdyti turi, tai echo žiūrėjo. Sakė, KMUK gimdyklos tuščios. Nieko nesuprantu. Čia visi II ligoninę renkasi dabar?
Papildyta:
Aha, būtų įdomu pamatyti
nereikia ten kursų lankyti....gali ir taip nuvykti
QUOTE(mamalora @ 2009 08 06, 19:47)
o man prigesino šviesą, nors ir neprašiau....ir radijušką paleido, bet vyrui liepiau patildyt...nekenčiu triukšmo ...o vyrui atnešė tokius poroloninius čiužinukus, tai atsigulęs pasnaudė, nes buvo po darbo....
Papildyta:
Papildyta:
niu va kaip skirtingai cia jei ka prasysiu sakiau sveisa prigesint jei nakty ten gyvensiu o jau tetukam tai ir galetu ka parupint
o del kursiuku, tai tikrai nebutina,.taciua man visai patiko, nors ejau tik apie gimdyma kai buvo kursai, apie prieziura , maitinima tai buvau kitur
QUOTE(mamalora @ 2009 08 06, 19:47)
Ačiū Reiks kada progai pasitaikius nuvažiuoti Įdomu, tik kada geriau važiuoti, kada mažiau jei darbo turi, nes nuvarysi per kokį piką žmonių, tai niekas ten taves nevedžios... gal vakare, kokia 7-8 val.
QUOTE(neone @ 2009 07 18, 20:00)
Liepos 10 diena teko man gimdyti antroje ligonineje...galiu tik patarti pas gydytoja Černiauska geriau nerizikuoti . Nertgi is naujagimio skyriaus sesutes suzinoje, kad gimdziau pas ji pasake...Černiauskas skuba letai...Butu mano stebuklelis uzduses, jei ne sauni akusere Lina...Pries ja lenkiu savo galvele
Netgi kai jau po viskam mane isuvo ir akusere paprase gydytoja kad palaikytu pletimo irankius ar kaip ten jie vadinasi (nes plyso man makstis ir teko kirpti mane), gydytojas pasake, kad nepasiekia, nors prie pat stovejo ir apsisukes isejo. nezina ar tokie gydytojai turi dirbti
Netgi kai jau po viskam mane isuvo ir akusere paprase gydytoja kad palaikytu pletimo irankius ar kaip ten jie vadinasi (nes plyso man makstis ir teko kirpti mane), gydytojas pasake, kad nepasiekia, nors prie pat stovejo ir apsisukes isejo. nezina ar tokie gydytojai turi dirbti
Man irgi teko gimdyti 2KKL pas gydytoja Cerniauska, apie ji patys blogiausi atsiliepimai , toks gydytojas negali dirbti tokio darbo, juk kalbame apie naujos gyvybes gimima...Nesuprantu kaip jis dar dirba...Atvykus gimdyti jis mane apziurejo bet nei zodelio nepasake kas ir kaip, kai paklausiau kokia situacija, tai tik sumurmejo sau po nosim kazka ir tiek, o po to as pati per didziausius skausmus 2 kartus ejau jo prasyti kad mane apziuretu, bet jis nesiteike to padaryti, o atejus laikui gimdyti stovedamas prie manes pareiske, kad jam ir vel reikia eiti persirengti, nes jis jau buvo apsirenges eiti namo (kaip tik turejo keistis gydytojai)...tai as labai apsidziaugiau kad atejo ir kita gydytoja kuri ji keite ir gimdyme jie dalyvavo abudu...tad nuo sio gydytojo bekit kuo toliau...
QUOTE(Magreco @ 2009 08 07, 09:07)
Ačiū Reiks kada progai pasitaikius nuvažiuoti Įdomu, tik kada geriau važiuoti, kada mažiau jei darbo turi, nes nuvarysi per kokį piką žmonių, tai niekas ten taves nevedžios... gal vakare, kokia 7-8 val.
na manau greitu laiku tai neik, nes daba speju ten pats "gimdymu gazas" pati bijau kad palatos ar gimdyklos negausiu
tai nueik i kokia paskaitele, jos ten vyksta kiekviena ketvirtadieni nuo 12val, yra sesios paskaitos, kusas visas, tikrai zinok nieko
Gal galite padeti, kaip suzinoti ar vaikelis jau apsivertes ir ar man negresia cezaris, kadangi visi galvojame, kad mano vaikelis gims didelis ( is pilvo dydzio sprendziam, ir pagal vyro ir jo brolio gimusio svorio. gime vienas 4500 kg. o kitas 5000 kg.) Buvau siandien pas daktare tai ji man taip tiksliai ir nepasake, klausiau ar darys ekoskopa, sake, jei pernesiosi tik tada darys.
Man keista, gal mano daktare nekokia, nes kai lankau mazylio baseina, tai kitos zino kokioje padetyje ju vaikelis, o as nezinau ar jis sedi ar jau apsivertes. neramu kazkaip pasidare.
Man keista, gal mano daktare nekokia, nes kai lankau mazylio baseina, tai kitos zino kokioje padetyje ju vaikelis, o as nezinau ar jis sedi ar jau apsivertes. neramu kazkaip pasidare.
QUOTE(++++ @ 2009 08 07, 14:46)
Gal galite padeti, kaip suzinoti ar vaikelis jau apsivertes ir ar man negresia cezaris, kadangi visi galvojame, kad mano vaikelis gims didelis ( is pilvo dydzio sprendziam, ir pagal vyro ir jo brolio gimusio svorio. gime vienas 4500 kg. o kitas 5000 kg.) Buvau siandien pas daktare tai ji man taip tiksliai ir nepasake, klausiau ar darys ekoskopa, sake, jei pernesiosi tik tada darys.
Gydytoja ciuopdama pilva dazniausiai gali nustatyti kokia yra pirmeiga dalis- ty ar galvyte apacioje ar sedyne. Tai vad Loepoldo griebimai:
pasiskaityk cia- http://medicus.lt/st...ai/?s0=terminai
O siaip echoskopuodami viska tiksliai pamato, nustato.
QUOTE(++++ @ 2009 08 07, 14:46)
sveikute, pas mane lygiai tas pats, nei echo nedaro, net kakleio netikrino, o jau iki termino 7d! sake darys jei pernesiosiu, padeties ir man nieks nesake, ziauru man taip...as ir pergyvenu..
QUOTE(Evelinuke @ 2009 08 07, 16:59)
sveikute, pas mane lygiai tas pats, nei echo nedaro, net kakleio netikrino, o jau iki termino 7d! sake darys jei pernesiosiu, padeties ir man nieks nesake, ziauru man taip...as ir pergyvenu..
Kaklelį man tikrino tik tada,kai suėjo lygiai 40 savaičių Nėra reikalo ten anksčiau lysti Echo irgi darė tada-40sav.Aš pati labai prašiau,kad pažiūrėtų ar nepersenus placenta,užtenka vandenų ir pan O vaikelio poziciją apčiuopia per pilvą.Tad kad ir einat į paprastą polikliniką,ten kuo puikiausiai žino kaip vaikiukas guli