Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

kas nemate - parodau 2 gimdykla (spejom pasifotkint pries saremius) biggrin.gif
user posted image

O cia pagerinta "aprangele". lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Čia euro remontas padarytas biggrin.gif Jei bus laiko įmesiu foto savąją biggrin.gif Pas mane lova buvo vienintelė nauja gimdyklose,o apranga identiškai vienoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Vienintelė nauja nepakartojama lova-transformeris ir nunešiotas chalatas lotuliukas.gif
user posted image

Tragiškiausia vieta gimdykloje doh.gif
user posted image

"Gražusis" interjeras biggrin.gif Labai patiko vaizdas per langą.Vis stebėjau mašinas išvažiuojančias-atvažiuojančias ax.gif Šiek tiek atpalaiduodavo ax.gif
user posted image

O šitą panašią buvau įmetusi kažkada anoj temoj
user posted image

Visa tai 3 gimdykla biggrin.gif Galėtų būt suremontuota jinai dabar.Visai smagu būtų ir antrąjį ten pat gimdyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomulyte: 04 rugpjūčio 2009 - 20:15
as ir vaiskciojau po tas gimdyklas, kai uz keliu dienu pirmas gimdymas baisoka blush2.gif bet ka teks ir man cia apsilankyt.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 04, 21:11)
Tragiškiausia vieta gimdykloje doh.gif

O čia kas per dalykas? blink.gif blush2.gif
Ir čia jau tipo po remontų? Euroremontas? lotuliukas.gif Oi geras lotuliukas.gif gerai, kad dabar pamačiau, tai šoko po to negausiu nuvažiavus lotuliukas.gif Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2009 08 05, 08:12)
O čia kas per dalykas? blink.gif  blush2.gif
Ir čia jau tipo po remontų? Euroremontas? lotuliukas.gif  Oi geras lotuliukas.gif  gerai, kad dabar pamačiau, tai šoko po to negausiu nuvažiavus lotuliukas.gif  Ačiū tau 4u.gif

Ne,čia be remonto visiškai šita gimdykla lotuliukas.gif O ta kėdė-tuoletas skirtas sėdėt,kad galvutė įsistatytų mirksiukas.gif Bet man baisiai atrodo jinai
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 05, 09:49)
Ne,čia be remonto visiškai šita gimdykla lotuliukas.gif  O ta kėdė-tuoletas skirtas sėdėt,kad galvutė įsistatytų mirksiukas.gif Bet man baisiai atrodo jinai

A, nu jei čia dar be remontų, tai visai nieko, nes man jau sukosi mintys, jei šita suremontuota, tai kaip atrodo tos be remonto blush2.gif lotuliukas.gif

Nu man tas daiktas irgi tualetą priminė, tai galvoju, jei ant jo po klizmos sodina, tai vargšai daktarai lotuliukas.gif

Labai ačiū, Tomulyte, už nuotraukas 4u.gif Dabar tikrai ramiau 4u.gif
Atsakyti
po remonto tikrai kitaip atrodo, aciu dievui yess.gif tikrai daug jaukesnes nei cia foto sitose rolleyes.gif
Magreco nulek i II lig ir tikrai leis pasiziuret pavaiksciot po gimdyklas, na jei jos visos neuzimtos, nes sake baisu kas darosi ten doh.gif
Atsakyti
Pasiziurejau fot- na baisokos tos gimdyklos, susizavejimo nekelia. Pati gimdziau klinikose tai vat ten europinio lygio remontas, jauku, grazu ir norima muzika paleidzia cool.gif Aisku, ne tas svarbiausia bet tokia namus primenanti aplinka ir padeda mirksiukas.gif Idomu kaip atrodo jau tos suremontuotos gimdyklos, gal kas turi foto g.gif
Atsakyti
Aš tai kaip supratau, leidžia apžiūrėti, tik kai nestuke.gif kursus lankai. Ar nebūtinai?
Jo girdėjau, kad dabar ten sausakimša ir praeitą savaitgalį ten žiauru buvo doh.gif , o mano draugė varė tuo pat metu į KMUK nes ant dienų gimdyti turi, tai echo žiūrėjo. Sakė, KMUK gimdyklos tuščios. Nieko nesuprantu. Čia visi II ligoninę renkasi dabar?
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2009 08 05, 11:34)
Idomu kaip atrodo jau tos suremontuotos gimdyklos, gal kas turi foto g.gif

Aha, būtų įdomu pamatyti blush2.gif
Atsakyti
O man įdomu,gal visas gimdyklas remontuoja ar suremontavo bigsmile.gif ?Nors man kažkaip absoliučiai dzin ta aplinka buvo per gimdymą,bet vistiek būtų faina gražesnėj aplinkoj pabuvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 05, 11:40)
O man įdomu,gal visas gimdyklas remontuoja ar suremontavo bigsmile.gif ?Nors man kažkaip absoliučiai dzin ta aplinka buvo per gimdymą,bet vistiek būtų faina gražesnėj aplinkoj pabuvoti biggrin.gif

Nu jo, man irgi atrodo tada dzin būna, bet dabar tai smalsu labai blush2.gif
Merginos, bet jei bumas gimdančių būna, negrūda į gimdyklą po dvi, ane? unsure.gif Tik į palatas po dvi guldo, ane?
Atsakyti