kas nemate - parodau 2 gimdykla (spejom pasifotkint pries saremius)
O cia pagerinta "aprangele".
Vienintelė nauja nepakartojama lova-transformeris ir nunešiotas chalatas
Tragiškiausia vieta gimdykloje
"Gražusis" interjeras Labai patiko vaizdas per langą.Vis stebėjau mašinas išvažiuojančias-atvažiuojančias Šiek tiek atpalaiduodavo
O šitą panašią buvau įmetusi kažkada anoj temoj
Visa tai 3 gimdykla Galėtų būt suremontuota jinai dabar.Visai smagu būtų ir antrąjį ten pat gimdyt
"Gražusis" interjeras Labai patiko vaizdas per langą.Vis stebėjau mašinas išvažiuojančias-atvažiuojančias Šiek tiek atpalaiduodavo
O šitą panašią buvau įmetusi kažkada anoj temoj
Visa tai 3 gimdykla Galėtų būt suremontuota jinai dabar.Visai smagu būtų ir antrąjį ten pat gimdyt
as ir vaiskciojau po tas gimdyklas, kai uz keliu dienu pirmas gimdymas baisoka bet ka teks ir man cia apsilankyt..
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 04, 21:11)
O čia kas per dalykas?
Ir čia jau tipo po remontų? Euroremontas? Oi geras gerai, kad dabar pamačiau, tai šoko po to negausiu nuvažiavus Ačiū tau
QUOTE(Magreco @ 2009 08 05, 08:12)
O čia kas per dalykas?
Ir čia jau tipo po remontų? Euroremontas? Oi geras gerai, kad dabar pamačiau, tai šoko po to negausiu nuvažiavus Ačiū tau
Ne,čia be remonto visiškai šita gimdykla O ta kėdė-tuoletas skirtas sėdėt,kad galvutė įsistatytų Bet man baisiai atrodo jinai
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 05, 09:49)
Ne,čia be remonto visiškai šita gimdykla O ta kėdė-tuoletas skirtas sėdėt,kad galvutė įsistatytų Bet man baisiai atrodo jinai
A, nu jei čia dar be remontų, tai visai nieko, nes man jau sukosi mintys, jei šita suremontuota, tai kaip atrodo tos be remonto
Nu man tas daiktas irgi tualetą priminė, tai galvoju, jei ant jo po klizmos sodina, tai vargšai daktarai
Labai ačiū, Tomulyte, už nuotraukas Dabar tikrai ramiau
po remonto tikrai kitaip atrodo, aciu dievui tikrai daug jaukesnes nei cia foto sitose
Magreco nulek i II lig ir tikrai leis pasiziuret pavaiksciot po gimdyklas, na jei jos visos neuzimtos, nes sake baisu kas darosi ten
Magreco nulek i II lig ir tikrai leis pasiziuret pavaiksciot po gimdyklas, na jei jos visos neuzimtos, nes sake baisu kas darosi ten
Pasiziurejau fot- na baisokos tos gimdyklos, susizavejimo nekelia. Pati gimdziau klinikose tai vat ten europinio lygio remontas, jauku, grazu ir norima muzika paleidzia Aisku, ne tas svarbiausia bet tokia namus primenanti aplinka ir padeda Idomu kaip atrodo jau tos suremontuotos gimdyklos, gal kas turi foto
Aš tai kaip supratau, leidžia apžiūrėti, tik kai kursus lankai. Ar nebūtinai?
Jo girdėjau, kad dabar ten sausakimša ir praeitą savaitgalį ten žiauru buvo , o mano draugė varė tuo pat metu į KMUK nes ant dienų gimdyti turi, tai echo žiūrėjo. Sakė, KMUK gimdyklos tuščios. Nieko nesuprantu. Čia visi II ligoninę renkasi dabar?
Papildyta:
Aha, būtų įdomu pamatyti
Jo girdėjau, kad dabar ten sausakimša ir praeitą savaitgalį ten žiauru buvo , o mano draugė varė tuo pat metu į KMUK nes ant dienų gimdyti turi, tai echo žiūrėjo. Sakė, KMUK gimdyklos tuščios. Nieko nesuprantu. Čia visi II ligoninę renkasi dabar?
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2009 08 05, 11:34)
Idomu kaip atrodo jau tos suremontuotos gimdyklos, gal kas turi foto
Aha, būtų įdomu pamatyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 08 05, 11:40)
O man įdomu,gal visas gimdyklas remontuoja ar suremontavo ?Nors man kažkaip absoliučiai dzin ta aplinka buvo per gimdymą,bet vistiek būtų faina gražesnėj aplinkoj pabuvoti
Nu jo, man irgi atrodo tada dzin būna, bet dabar tai smalsu labai
Merginos, bet jei bumas gimdančių būna, negrūda į gimdyklą po dvi, ane? Tik į palatas po dvi guldo, ane?