Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 07 17, 07:47)
gwidita, sorry už tokį pasiūlymą doh.gif  tongue.gif o jei rimtai, tai kreipkis į vadovytę gal turi kokią ličną mirksiukas.gif

irnesakyk.gif nieko tokio mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=rosee,2009 07 17, 08:00]
Gwidita, tu tikra tuperio fanė thumbup.gif

jau zinokit tikrai blush2.gif bandau spaust stabdy del tw,ale kad neina doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 20:12)
Tai kažin, ar verta pirkti tokį daiktą  g.gif Ar kas nors naudojat tokį  g.gif , ar patinka  g.gif ?

QUOTE(Miles @ 2009 07 16, 22:01)
Mane tai truputi nuvyle jis unsure.gif Pagrinde naudoju smulkinimui svogunu. Kas nelabai patinka, tai kad susmulkina labai nelygiais gabaliukais. Ir gan nemazai reik ji sukiot, kad visai smulkiai butu g.gif Bet gal dar nepripratau prie jo ir neatradau visu galimybiu 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš kai mėgztu smulkius ir gražius gabaliukus, tai man net ir svogūnui jis ne koks daigtas schmoll.gif
nors yra kas jį labai naudoja, bet čia manau pagal poreikius kiekvienai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 19:12)
Tai kažin, ar verta pirkti tokį daiktą  g.gif Ar kas nors naudojat tokį  g.gif , ar patinka  g.gif ?

Labas ,as turiu ir toki ir dideli, bet jei galeciau rinktis pasilikciau tik dideli cia mano nuomone,visos galvojam skirtingai smile.gif
Atsakyti
ar galit pasakyti zele ziedas kiek litru yra kai su skyle ir kiek be skyles kai darai ax.gif ...... noriu daryti siandien zele deserta ir nezinau daryti su skyle ar be ax.gif ..... beje daiktas superinis, isigyjau sia savaite, suzavejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 07 17, 09:34)
ar galit pasakyti zele ziedas kiek litru yra kai su skyle ir kiek be skyles kai darai  ax.gif ...... noriu daryti siandien zele deserta ir nezinau daryti su skyle ar be  ax.gif ..... beje daiktas superinis, isigyjau sia savaite, suzavejo  thumbup.gif

Pagal mane, tai su skyle - 1,5l, o be - 2l. Panos patikslinkit mirksiukas.gif

Žiedą, prieš naudojant, perskalauju šaltu vandeniu, patepu vatyte saulėgražų aliejumi, tai nžn, niekas man nesmirdi, pats aliejus lieka ant sienelių.
Tiesa, pilu į Žiedą želę jau praaušusią, ne karštą.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 07 16, 21:23)
O aš pati šį mažiuką naudoju dažniau nei didelį 

O kur dažniausiai jį naudoji? Aš vis pagalvoju, bet laikausi, nes turiu didelį ir manrods mažo nereikia, nes didelis juk taip pat smulkina, tik ten daugiau visko telpa bigsmile.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 16, 23:33)
nu jau negink dievo i medį tongue.gif su TW prijuoste vyšnių kauliukus lupinėt doh.gif o jei rimtai, aš tai apsirengiu tokiais rūbais kurie man jau nebereikalingi ir paskui be graužaties iškart išmetu ax.gif

kaip jūs tuos kauliukus išiminėjat, kad taip išsitepat? g.gif Aš užvakar beveik du kilogramus trešnių iškaulinau, bet normaliais rūbais buvau apsirengusi unsure.gif Vyšnios gal piktesnės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 17, 11:30)

kaip jūs tuos kauliukus išiminėjat, kad taip išsitepat?  g.gif  Aš užvakar beveik du kilogramus trešnių iškaulinau, bet normaliais rūbais buvau apsirengusi  unsure.gif  Vyšnios gal piktesnės?  rolleyes.gif

as matai neturiu to specelaus aparato kauliukams isimti doh.gif tai isimineju senovisku metodu doh.gif su ''grapke''mama taip ismokino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 17, 10:13)
Pagal mane, tai su skyle - 1,5l, o be - 2l. Panos patikslinkit  mirksiukas.gif

aciu.... pagal kieki produktu darysiu be skyles wink.gif .......
Atsakyti
Man mazasisi guickshefukas nelabai prigyja schmoll.gif Man rankos paskausta, o smulkiai nesupjausto doh.gif Reikia vyro pagalbos lotuliukas.gif Jam kazkaip geriau iseina. Tai nebesiterlinu, geriau su peiliu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
ar sitas tinkamas vysniu kauliuku isemimui?ar cia tik riesutam tinkamas g.gif
Papildyta:
user posted image
kokia grazia tasyte radau rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
gal galit pasakyt kas cia blush2.gif ?
as sakau gal koks saltkrepsiukas g.gif
Atsakyti
Siandien vakare parsivesiu vysniu, tada isbandysiu g.gif Karta bandziau, tai kazkaip nesuzavejo, bet nesigilinau, o siandien isbandysiu rimtai biggrin.gif
Atsakyti
o aš mergaitės mėlyniauju bigsmile.gif miške bigsmile.gif nu bet kaip faina rinkt uogas į tuos spalvotus puodelius thumbup.gif visa šeimyna su tokiais pat puodeliais, ir kaip patogu rinkt, ir greit prisirenka, o po to išpilu į didijį Sambos 7,5l dubenį rausvuolį wub.gif kuris tupi su dangčiu ir jokie spygliukai ar skruzdėliukai neįlenda ten, ir transportuojant namo nereik sukt galvos, kad bagažinė bus pilna uogų, žodžiu super duper tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 17 liepos 2009 - 21:23