Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 15:09)

Tai kažin, ar verta pirkti tokį daiktą g.gif Ar kas nors naudojat tokį g.gif , ar patinka g.gif ?
Atsakyti
as apie sita irgi svajoju,nes atsiliepimai tikrai labai geri kuriuos girdejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 21:12)
Tai kažin, ar verta pirkti tokį daiktą  g.gif Ar kas nors naudojat tokį  g.gif , ar patinka  g.gif ?

Manau, kaip visada nuomonių bus įvairių g.gif
O aš pati šį mažiuką naudoju dažniau nei didelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuliukas.... kas matete naujaji kataloga? pasufleruokit, kas ten bus raudono? Ko laukti, ko tiketis, ???.... nes nekantrauju, isgirdusi uzuominas.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romeda @ 2009 07 16, 21:29)
Labuliukas.... kas matete naujaji kataloga? pasufleruokit, kas ten bus raudono? Ko laukti, ko tiketis, ???.... nes nekantrauju, isgirdusi uzuominas.... 4u.gif

Pirmos naujienos iš katalogo - rugpjūčio 14 dieną
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 21:12)
Tai kažin, ar verta pirkti tokį daiktą  g.gif Ar kas nors naudojat tokį  g.gif , ar patinka  g.gif ?

Mane tai truputi nuvyle jis unsure.gif Pagrinde naudoju smulkinimui svogunu. Kas nelabai patinka, tai kad susmulkina labai nelygiais gabaliukais. Ir gan nemazai reik ji sukiot, kad visai smulkiai butu g.gif Bet gal dar nepripratau prie jo ir neatradau visu galimybiu 4u.gif
Atsakyti
gal galima butu internete suzinoti kazkur apie naujienas?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 15, 21:48)
sveikos
o jus rimtai zele zieda istepat aliejum, pries darant saldu skanesta, pvz is varskes, ledu, grietineles ar tingini? nepakeicia skonio?

aš visad ištepu alyvuogių aliejum, nesu pastebėjus jokių dėmių ar aliejaus skonio schmoll.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 07 16, 07:12)
Aš naudoju valytą rapsų aliejų, tai skonio nelieka.

pasiskaityk apie rapsų aliejų:

http://sveikatossalt...odingas-15.html

QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 15:09)
Dabar kaupiuos naujam pirkiniui, mažam smulkintuvui  wub.gif  wub.gif  wub.gif , o kaip žinau šitas užtepimas sumuštiniams juo daromas
user posted image

man tai jis nepamainomas svogūnams smulkinti, jei reikia nedaug marinuotų agurkiukų pasmulkint, graikinius riešutus gerai smulkina, žodžiu man thumbup.gif daikčiukas...

QUOTE(gwidita @ 2009 07 16, 20:54)
labas vakaras moterytes 4u.gif
ax.gif bet kokia problema db pas mane iskilo doh.gif po tokiu darbu mano rubai vienu "klecku"baisu doh.gif ir iskalbt neina vysniu blush2.gif o apsisaugot neturejau kaip nes neturiu prijuostes blush2.gif ar yra kur nors tw prijuosciu g.gif zinau kazkada ju buvo g.gif bet lb brangiu blush2.gif

nu jau negink dievo i medį tongue.gif su TW prijuoste vyšnių kauliukus lupinėt doh.gif o jei rimtai, aš tai apsirengiu tokiais rūbais kurie man jau nebereikalingi ir paskui be graužaties iškart išmetu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ierika @ 2009 07 16, 23:21)
gal galima butu internete suzinoti kazkur apie naujienas?

galima:

http://www.saule-tw....o...1&Itemid=50

http://www.tvarkoslinija.lt/

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 16 liepos 2009 - 22:31
Laba ryta

QUOTE(gwidita @ 2009 07 16, 19:54)
labas vakaras moterytes 4u.gif
tiek nuvargau wacko.gif vakar prisiskyniau serbentu ir vysniu,tai snd visa diena vakavimais buvau uzsiemus ax.gif bet kokia problema db pas mane iskilo doh.gif po tokiu darbu mano rubai vienu "klecku"baisu doh.gif ir iskalbt neina vysniu blush2.gif o apsisaugot neturejau kaip nes neturiu prijuostes blush2.gif ar yra kur nors tw prijuosciu g.gif zinau kazkada ju buvo g.gif bet lb brangiu blush2.gif

Galiu tik patarti su Amway pasivalyti, turi jie ten tokį baliklį (ne tik baltiem rūbam), tai aš rūbą pradžioje išskalbiu, tada ant dėmių užtepu miltukų ir užlašinu vandenuko, kad jie pasidarytų klampūs ir laikau taip, ateinu, patrinu ir pažiūriu po kiek laiko kas vyksta, jei nedingsta, dar laikau. Mamai iš kelnių net rūdžių dėmes išėme. O man gelbėja nuo vaiko apsiterliojimo uogom doh.gif Sorry už Offtopic, bet tikrai geras daiktas.

Ir dar - gal kuri iš mūsų platina Amway Vilniuje?
Atsakyti
[quote=davija,2009 07 16, 23:33]

pasiskaityk apie rapsų aliejų:

http://sveikatossalt...odingas-15.html

nu jau negink dievo i medį tongue.gif su TW prijuoste vyšnių kauliukus lupinėt doh.gif o jei rimtai, aš tai apsirengiu tokiais rūbais kurie man jau nebereikalingi ir paskui be graužaties iškart išmetu ax.gif

laba rytuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paskaiciau apie ta rapsu alieju ir...gal ne viska supratau,bet kadangi esam kaimieciai ir biskuty prie ukiniku skaitomes blush2.gif tai puikiausiai zinau kaip ta rapsa visokiausi vabalai puola doh.gif vyras istisai purskia nuo ju visokiausiais preparatais doh.gif o cia raso kad rapsas nuodingas ir jo vabalai joki nepuola...butu gerai...daug lituku sutaupytume jei nereiktu sitiek nupurkst lauku blush2.gif

nu jo vysniu gal "nedarineciau"su tokia prijuoste...bet siaip tokios labai norejciau blush2.gif sakau gal kas pasiulys prijuoste kur ysigyti,o jus man siulot rubus prastus rengtis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 07 17, 07:19)
Laba ryta
Galiu tik patarti su Amway pasivalyti, turi jie ten tokį baliklį (ne tik baltiem rūbam), tai aš rūbą pradžioje išskalbiu, tada ant dėmių užtepu miltukų ir užlašinu vandenuko, kad jie pasidarytų klampūs ir laikau taip, ateinu, patrinu ir pažiūriu po kiek laiko kas vyksta, jei nedingsta, dar laikau. Mamai iš kelnių net rūdžių dėmes išėme. O man gelbėja nuo vaiko apsiterliojimo uogom  doh.gif  Sorry už Offtopic, bet tikrai geras daiktas.

Ir dar - gal kuri iš mūsų platina Amway Vilniuje?

reiketu tokio valiklio tureti namuose g.gif juk visokiu nelaimiu atsitinka ir su riebalais ar dar kuom nors blush2.gif
Atsakyti
gwidita, sorry už tokį pasiūlymą doh.gif tongue.gif o jei rimtai, tai kreipkis į vadovytę gal turi kokią ličną mirksiukas.gif
Atsakyti
Gwidita, tu tikra tuperio fanė thumbup.gif
Padariau paskutinį užsakymą iš šio katalogo, dabar belieka laukti naujojo ax.gif
Užsisakiau šaldymo indelius, žiūrėsiu, kas ten per gėris, jūs čia tiek prigyrėte, na ir tą pjaustyklę su viltimi, kad bus atskirai smulkesnių sietelių.
Atsakyti