Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Miles @ 2009 07 15, 23:05)
kad neatsitiks nieko skoniui tai tikrai mirksiukas.gif

Taip kategoriškai neteigčiau g.gif Yra daug skirtingų rūšių aliejaus ir nežinai kokį naudoja. Alyvuogių ir nerafinuotas aliejus savo skonį palieka.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(davija @ 2009 07 15, 07:54)
Man pats pačiausias indas iš visų ultrapliusų :lazanija, caneloni makaronams, kotletukams, žuviai ir dar viskam kitkam, aš naudodama šitą indą beveik nebenaudoju keptuvės bigsmile.gif



QUOTE(spiglys @ 2009 07 15, 08:48)
Iš ultrapliusų serijos turiu labai daug tongue.gif  3 l., 2 l, lazanijai ir mažučius kaip čenachinius indelius. Trūksta tik penkialitrinio lotuliukas.gif



QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 15, 09:57)
Lazaniją jame, tiesą pasakius, kepiau tik vieną kartą  blush2.gif Daugiau jį naudoju, troškiniams, kepiniams, pyragui. Labai skaniai gaunasi vištiena su daržovėmis pagal Sonatiną. Jei kugelio valgote nedaug, tai tiks, bet kugeliui dažniausiai naudoju 5 litrų, nes jo kepu "normaliai"  biggrin.gif
Vakar, kai pasakojo apie lazanijos UltraPlus, gerai pasakė, "aš nežinau, ko jame galima negaminti"  thumbup.gif
Kepti galima ne tik pagrindiniame inde, bet ir dangtyje.
Pagrindinio indo talpa, jei gerai pamenu, apie 2,5 l, dangtis - apie 1 l.


reikėjo net neklausti, o tai dabar dar ir šito noriu doh.gif Bet ačiū už nuomones biggrin.gif

QUOTE(mildama @ 2009 07 15, 20:48)
sveikos
o jus rimtai zele zieda istepat aliejum, pries darant saldu skanesta, pvz is varskes, ledu, grietineles ar tingini? nepakeicia skonio?


Kartais taip, kartais tik vandeniu praskalauju ir tiek, išsiima kažkaip man visada. Aš naudoju valytą rapsų aliejų, tai skonio nelieka.

Vakar gi naudojau centrifūgą juodiesiems serbentams, na tai daug į ją neprikrausi, nes sunkiai sukasi, uogos visiškai sauso nelieka. Gal ką ne taip darau? Papasakokite prašau dar kartą kaip ten ja naudotis. Labai labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 15, 20:48)
sveikos
o jus rimtai zele zieda istepat aliejum, pries darant saldu skanesta, pvz is varskes, ledu, grietineles ar tingini? nepakeicia skonio?



Tepu kaskart normaliai (įpilu šlakelį ir išskirstau pirštais) alyvuogių aliejumi..skoniui įtakos neturi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varpelis: 16 liepos 2009 - 08:57
QUOTE(kregzde @ 2009 07 16, 06:12)
Vakar gi naudojau centrifūgą juodiesiems serbentams, na tai daug į ją neprikrausi, nes sunkiai sukasi, uogos visiškai sauso nelieka. Gal ką ne taip darau? Papasakokite prašau dar kartą kaip ten ja naudotis. Labai labai dėkui  4u.gif

nu man tas pats buvo... avietes ploviau ir sausinau, tai sunkiai sukasi ir visiškai sausos nebūna schmoll.gif
o va mėtas ploviau, tai tos gana gerai sausos liko... manau ji visgi labiau tinka... unsure.gif
nu salotoms bus thumbup.gif dalykas, nes man labai nepatinka šlapios salotos... o va kas dėl uogų, tai nežinau nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 16, 07:12)
Vakar gi naudojau centrifūgą juodiesiems serbentams, na tai daug į ją neprikrausi, nes sunkiai sukasi, uogos visiškai sauso nelieka. Gal ką ne taip darau? Papasakokite prašau dar kartą kaip ten ja naudotis. Labai labai dėkui  4u.gif

Jaučiu, kad viską gerai darai. Turiu moulinex centrifūgą, tai lygiai taip pat gaunasi. Salotos, krapai ir kt žolės šaldymui arba džiovinimui nusisausina puikiai. O uogos schmoll.gif Jei daugiau ir ilgiau pasuki tai apskritai gniuždosi ir pro kiauro indo sieneles lauk lenda.
Atsakyti
Kaip įdomu dėl aliejaus bigsmile.gif Naudoju alyvuogių, tai gal dėl to ir liko tos žymės g.gif

Centrifugą turiu ne TW, bet esmė tokia pat- salotoms veikia puikiai (itin patogu paskui sudėti į indelius ir ilgai laikyti bigsmile.gif ), braškes irgi neblogai nusausino, o su smulkesnėmis uogomis prasčiau...
Atsakyti
aciu uz pasisakymus del zele ziedo 4u.gif mama dare i ta mazute dali grietinini torta,aliejum netepe, tai prilipo kaip reikiant prie sieneliu doh.gif
Atsakyti
Burbuliuks, Simre, Will, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot tokį receptuką sumuštinių užtepui su krabų lazdelėm ax.gif ax.gif ax.gif
Labai skanus, esu valgius, bet nežinau, kaip padaryti.....

Dabar kaupiuos naujam pirkiniui, mažam smulkintuvui wub.gif wub.gif wub.gif , o kaip žinau šitas užtepimas sumuštiniams juo daromas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 07 16, 15:09)
Merginos, gal kuri žinot tokį receptuką sumuštinių užtepui su krabų lazdelėm  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Labai skanus, esu valgius, bet nežinau, kaip padaryti.....

Dabar kaupiuos naujam pirkiniui, mažam smulkintuvui  wub.gif  wub.gif  wub.gif , o kaip žinau šitas užtepimas sumuštiniams juo daromas

Aš pasinaudojau kažkurios anksčiau skelbtu receptuku ir darau užtepą iš krabų lazdelių, kietai virtų kiaušinių, majonezo (naudoju tik helman's, kiti man neskanūs) ir daug daug krapų. Tiesa, krapus pjaustau ant lentelės, nes quic'k shefe jie man susivelia.
Ir kiek įsivaizduoju mažąjį quick shef'uką, tai to užtepo gamybai jis stipriai per mažas. Vien todėl, kad jame pagaminsit labai mažą kiekį, o susivalgo daug.
Atsakyti
krapams smulkinti labai tinka žirklės thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras moterytes 4u.gif
tiek nuvargau wacko.gif vakar prisiskyniau serbentu ir vysniu,tai snd visa diena vakavimais buvau uzsiemus ax.gif bet kokia problema db pas mane iskilo doh.gif po tokiu darbu mano rubai vienu "klecku"baisu doh.gif ir iskalbt neina vysniu blush2.gif o apsisaugot neturejau kaip nes neturiu prijuostes blush2.gif ar yra kur nors tw prijuosciu g.gif zinau kazkada ju buvo g.gif bet lb brangiu blush2.gif
Atsakyti