Labas rytas
QUOTE(davija @ 2009 07 15, 07:54)
Man pats pačiausias indas iš visų ultrapliusų :lazanija, caneloni makaronams, kotletukams, žuviai ir dar viskam kitkam, aš naudodama šitą indą beveik nebenaudoju keptuvės
QUOTE(spiglys @ 2009 07 15, 08:48)
Iš ultrapliusų serijos turiu labai daug
3 l., 2 l, lazanijai ir mažučius kaip čenachinius indelius. Trūksta tik penkialitrinio
QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 15, 09:57)
Lazaniją jame, tiesą pasakius, kepiau tik vieną kartą
Daugiau jį naudoju, troškiniams, kepiniams, pyragui. Labai skaniai gaunasi vištiena su daržovėmis pagal Sonatiną. Jei kugelio valgote nedaug, tai tiks, bet kugeliui dažniausiai naudoju 5 litrų, nes jo kepu "normaliai"
Vakar, kai pasakojo apie lazanijos UltraPlus, gerai pasakė, "aš nežinau, ko jame galima negaminti"
Kepti galima ne tik pagrindiniame inde, bet ir dangtyje.
Pagrindinio indo talpa, jei gerai pamenu, apie 2,5 l, dangtis - apie 1 l.
reikėjo net neklausti, o tai dabar dar ir šito noriu
Bet ačiū už nuomones
QUOTE(mildama @ 2009 07 15, 20:48)
sveikos
o jus rimtai zele zieda istepat aliejum, pries darant saldu skanesta, pvz is varskes, ledu, grietineles ar tingini? nepakeicia skonio?
Kartais taip, kartais tik vandeniu praskalauju ir tiek, išsiima kažkaip man visada. Aš naudoju valytą rapsų aliejų, tai skonio nelieka.
Vakar gi naudojau
centrifūgą juodiesiems serbentams, na tai daug į ją neprikrausi, nes sunkiai sukasi, uogos visiškai sauso nelieka. Gal ką ne taip darau? Papasakokite prašau dar kartą kaip ten ja naudotis. Labai labai dėkui