Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Labas rytas,

dėkui Jurgitak už naujienas. Aga, aš irgi apie miltus iškart pagalvojau bigsmile.gif Kažin ar verta laukti 4 litrų bačkutės g.gif

Samba serija man labai prie širdies, negi išties ją išims? Kažkaip nesinori tikėti.

Man tai labai graži raudona centrifūga wub.gif

Papildyta:
Gal galėtumėte pasidalinti ką veikiate su lazanijos ultrapliusu? Naudojate jį tik lazanijai? Koks jo tūris? Ar patogu būtų kokį kugeliuką kepti?
Atsakyti
Nu ką mergaitės, kas laukėt bačkučių 4l, tai kaip sakoma iš jūsų lūpų į TW bosų ausis tongue.gif 4u.gif Mano galva, tai Signature 4l daug patogiau už bačkutes, forma daugiau vietą taupanti, nereiks galvot kur dangtį padėt, atsidaro dar geriau ir t.t.
man jos tikrai labai fainos bigsmile.gif

pjaustyklė, tai tikrai labai tvirta atrodo, ji galinga tookia visa ir dar man patiko, kad yra toks sietelis, kai reikia išvalyt - pakeli sietelį ir likučiai išsivalo bigsmile.gif ašmenys keičiami, bet dabar tikrai stamūs yra ax.gif o kada bus smulkesni neaišku, tai gal tikrai, bandysiu pagal vixiukės nurodymus išpjaut kvadratinį centimetrą bulvės ir priimsiu sprendimą doh.gif

nu ir ką, dar vaikiškos sumuštinių dėžutės ir gertuvėlės doh.gif mergaitėms Hello Kitty wub.gif ir berniukams - Bob Builder wub.gif maniškė vakar buvo susirinkime, tai rėkė baisiausiai, kad jai reikia tokių doh.gif rinkinukas 65lt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 07 15, 07:19)
Papildyta:
Gal galėtumėte pasidalinti ką veikiate su lazanijos ultrapliusu? Naudojate jį tik lazanijai? Koks jo tūris? Ar patogu būtų kokį kugeliuką kepti?

Man pats pačiausias indas iš visų ultrapliusų :lazanija, caneloni makaronams, kotletukams, žuviai ir dar viskam kitkam, aš naudodama šitą indą beveik nebenaudoju keptuvės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 15, 06:19)

Iš ultrapliusų serijos turiu labai daug tongue.gif 3 l., 2 l, lazanijai ir mažučius kaip čenachinius indelius. Trūksta tik penkialitrinio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 15, 07:48)
Iš ultrapliusų serijos turiu labai daug tongue.gif  3 l., 2 l, lazanijai ir mažučius kaip čenachinius indelius. Trūksta tik penkialitrinio lotuliukas.gif

labas o kur gavai tuos kaip čenachinius indelius? pardavime kaip ir nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 07 15, 09:27)
labas o kur gavai tuos kaip čenachinius indelius? pardavime kaip ir nebuvo g.gif

Nepamenu prieš kiek , bet buvo sandėlio išpardavime mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba. Noriu savo mergytei gertuvę nupirkti. Naujame kataloge matau tik puoduką, į avent savo principu panašų. O pas draugus mačiau ale gertuves g.gif Kur tokius rasti? O gal sapnuoju, kad tokie yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 15, 08:48)
mažučius kaip čenachinius indelius. Trūksta tik penkialitrinio lotuliukas.gif

va tokius aš tai irgi imčiau, labai jau mėgztu čenakus... ale nėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 07 15, 07:19)

Lazaniją jame, tiesą pasakius, kepiau tik vieną kartą blush2.gif Daugiau jį naudoju, troškiniams, kepiniams, pyragui. Labai skaniai gaunasi vištiena su daržovėmis pagal Sonatiną. Jei kugelio valgote nedaug, tai tiks, bet kugeliui dažniausiai naudoju 5 litrų, nes jo kepu "normaliai" biggrin.gif
Vakar, kai pasakojo apie lazanijos UltraPlus, gerai pasakė, "aš nežinau, ko jame galima negaminti" thumbup.gif
Kepti galima ne tik pagrindiniame inde, bet ir dangtyje.
Pagrindinio indo talpa, jei gerai pamenu, apie 2,5 l, dangtis - apie 1 l.

Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2009 07 15, 10:38)
Laba. Noriu savo mergytei gertuvę nupirkti. Naujame kataloge matau tik puoduką, į avent savo principu panašų. O pas draugus mačiau ale gertuves g.gif Kur tokius rasti? O gal sapnuoju, kad tokie yra? g.gif

Panaši?
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

nu va ir sulauksiu signature MILTAMS.
vadinas reikejo kentėt tiek biggrin.gif

o nuo kada pasirodys ir pradės galioti naujas katalogas? nuo rugsėjo?
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 07 15, 11:29)
o nuo kada pasirodys ir pradės galioti naujas katalogas? nuo rugsėjo?

Pirmosios naujus katalogus pamatys rugpjūčio 14-15 dieną. Įsigaliot turėtų nuo rugpjūčio 24 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 15, 11:44)
Pirmosios naujus katalogus pamatys rugpjūčio 14-15 dieną. Įsigaliot turėtų nuo rugpjūčio 24 dienos.

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 15, 10:57)

va čia jua gerai thumbup.gif kokia jos kaina? ar sunku ten vską išplauti?
Atsakyti