Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(kregzde @ 2009 08 22, 19:36)
Svarstau reikia man jos ar ne, bet turbūt, kad ne  g.gif  doh.gif

Man Princesės silikoninė forma labai thumbup.gif : ir pyragams, apkepams, ir vištienai, šonkauliukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 22, 19:39)
Dėkui  4u.gif
Papildyta:
Nesuprantu, na niekaip nesuplaku grietinėlės iki standžių putų, plakimui grietinėlė, lietuviška. Siaubas, šiandien plakiau greitkračiu, prieš savaitę kombainu - ir nieko. Gal žinote kame čia gali būti problema?

Man princese irgi nepamainoma. Jau tikrai atidirbo savo kaina. O dar labai man patinka karaliene, nes labai megstu tartaleciu tipo pyragus thumbup.gif O siandien abu silikoniniai padekliukai buvo idarbinti, kepiau Sonatinos menuli.http://sonatinos-receptai.blogspot.com/2007/12/tortas-mnulis.html Tikrai nelabai be jo issiverciau schmoll.gif Jauciu bus labai skanus torciukas. Rytoj mano vaikinui 6 metai. Tai abi su dukryte darbuojames thumbup.gif
Kregzde, gal neatsaldei grietineles g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 22, 17:48)
net vakarėliams daryti pasiūlė savo biurą, o kaip visos žinot, sunkiausia rasti vietą, kur patogiai susirinkti.

Vilniaus ofise irgi galima vakarėlius ir grupių susirinkimus rengti. mirksiukas.gif Reikia tik su Egle susitarti.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 22, 18:40)
Man Princesės silikoninė forma labai  thumbup.gif : ir pyragams, apkepams, ir vištienai, šonkauliukams  wub.gif

Aha, bet aš dabar nusipirkau Ultraplus lazanijai, tai gal man jau Princeses ir nereikia??? doh.gif Dėl ko svarstau - norėčiau to mini kočėliuko, tai dabar analizuoju silikonus, aš turiu jau Karūną ir keksiukų formą. Taip būtų gerai tas kočėliukas dovanų ax.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 08 22, 19:11)
Man princese irgi nepamainoma. Jau tikrai atidirbo savo kaina. O dar labai man patinka karaliene, nes labai megstu tartaleciu tipo pyragus thumbup.gif O siandien abu silikoniniai padekliukai buvo idarbinti, kepiau Sonatinos menuli.http://sonatinos-receptai.blogspot.com/2007/12/tortas-mnulis.html Tikrai nelabai be jo issiverciau schmoll.gif Jauciu bus labai skanus torciukas. Rytoj mano vaikinui 6 metai. Tai abi su dukryte darbuojames thumbup.gif

Na lyg ir vėsi buvo, na kitą kartą ilgai laikysiu šaldytuvo virštuinėje lentynoje doh.gif

O, tai sveikinimai jubieliejaus proga 4u.gif

O dėl torčiuko, tai užmečiau akį, kad man jau ten per daug darbo būtų biggrin.gif Super, kad įdėjai Sonatinos receptų nuorodą, esu nemažai jos receptų išbandžiusi ir man jie patiko, tai dabar galėsiu vėl kada panaršyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 22 rugpjūčio 2009 - 19:21
QUOTE(kregzde @ 2009 08 22, 20:19)
Dėl ko svarstau - norėčiau to mini kočėliuko, tai dabar analizuoju silikonus, aš turiu jau Karūną ir keksiukų formą. Taip būtų gerai tas kočėliukas dovanų  ax.gif

Palauk mirksiukas.gif , bus kada nuolaida tik kočėliukui, be priedų, arba su kitu naudingesniu priedu lotuliukas.gif Paskaičiuok, kad nuolaida už du silikonus (Princesę ir padėklą), beveik atitinka katoliginę kočėliuko kainą su nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 22, 19:28)
Palauk  mirksiukas.gif , bus kada nuolaida tik kočėliukui, be priedų

niu va, tau baliončikas 4u.gif , eilinį kartą mus prigesinai lotuliukas.gif , lauksim tik jam akcijos ir suprantama, geresnių pasiūlymų..
Atsakyti
kokiu smagiu dalyku yra vaikams thumbup.gif
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...pv_ic_code=7000
Idomu, ar pas mus kada nors bus toks pasirinkimas g.gif
Papildyta:
Sakykit, o kuo skiriasi sis miltu barstytuvas
http://www.tupperwar...hs.xsl/453.html

Nuo to, kuris dabar yra naujajame kataloge g.gif
Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 22, 19:39)
Dėkui  4u.gif
Papildyta:
Nesuprantu, na niekaip nesuplaku grietinėlės iki standžių putų, plakimui grietinėlė, lietuviška. Siaubas, šiandien plakiau greitkračiu, prieš savaitę kombainu - ir nieko. Gal žinote kame čia gali būti problema?

As irgi neturiu Princeses)Tai kai tik bus pinigeliu , tai jeskosiu pigiau blush2.gif
O grietinele su cukrum plaki?
QUOTE(laurindre @ 2009 08 22, 20:11)
Rytoj mano vaikinui 6 metai. Tai abi su dukryte darbuojames thumbup.gif

SVEIKINU!!!SVEIKINU!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 08 22, 20:19)
Aha, bet aš dabar nusipirkau Ultraplus lazanijai, tai gal man jau Princeses ir nereikia???  doh.gif  Dėl ko svarstau - norėčiau to mini kočėliuko, tai dabar analizuoju silikonus, aš turiu jau Karūną ir keksiukų formą. Taip būtų gerai tas kočėliukas dovanų  ax.gif
Na lyg ir vėsi buvo, na kitą kartą ilgai laikysiu šaldytuvo virštuinėje lentynoje  doh.gif

O, tai sveikinimai jubieliejaus proga  4u.gif

O dėl torčiuko, tai užmečiau akį, kad man jau ten per daug darbo būtų  biggrin.gif  Super, kad įdėjai Sonatinos receptų nuorodą, esu nemažai jos receptų išbandžiusi ir man jie patiko, tai dabar galėsiu vėl kada panaršyti  bigsmile.gif

Man atrodo cia visai skirtingi dalykai g.gif Sveikinu su Ultrapliusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 08 23, 11:00)
kokiu smagiu dalyku yra vaikams thumbup.gif
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...pv_ic_code=7000
Idomu, ar pas mus kada nors bus toks pasirinkimas g.gif

tai kad beveik visi ir yra/buvo.. išpardavimuose tikrai tokių vaikiškų komplektukų buvo.
o kas konkrečiai sudomino, ko nerandi LT?
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 08 23, 03:52)
tai kad beveik visi ir yra/buvo.. išpardavimuose tikrai tokių vaikiškų komplektukų buvo.
o kas konkrečiai sudomino, ko nerandi LT?

Zinau, kad kazkas buvo ir dar yra. Tik pvz. niekad nemaciau su Ratu, Dora, Diego ir pan. personazais. O juk yra nemazai siu heroju fanu biggrin.gif Neieskau sau konkreciai, bet daug kas teiraujasi is klientu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 22, 19:28)
Palauk  mirksiukas.gif , bus kada nuolaida tik kočėliukui, be priedų, arba su kitu naudingesniu priedu  lotuliukas.gif Paskaičiuok, kad nuolaida už du silikonus (Princesę ir padėklą), beveik atitinka katoliginę kočėliuko kainą su nuolaida  mirksiukas.gif

Na va, padėjai apsispręsti 4u.gif Dėkui Tau 4u.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 08 23, 10:16)
As irgi neturiu Princeses)Tai kai tik  bus pinigeliu , tai jeskosiu pigiau  blush2.gif
O  grietinele su cukrum plaki?

Man atrodo cia visai skirtingi dalykai  g.gif Sveikinu su Ultrapliusu wub.gif

Man ji ir gi prie širdies, na skiriasi silikonas nuo Ultrapliuso, bet ir ten, ir ten galima kepti bigsmile.gif

Vakar kepiau Ultrapliuse obuolių pyragą su manų kruopom, tai man labai jau skanus gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
O sakykit kaip peiliai Mseries su imautem, ar geri? Ar Tchef serijos geresni? 4u.gif
Atsakyti