Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(kregzde @ 2009 08 21, 21:03)
Aha, kiekvieną kepimą filmuoji, kad būtų įrodymai  lotuliukas.gif

Jau temą baiginėjame... kas naują sukurs?  4u.gif

Ir man tikrai keista ir neramu - o kur Sigutė dingusi?  g.gif

Mergaitės, kokia talpa "Princesės" silikono?

2,5l talpa
Atsakyti
Turbūt silikono nekeistų jei dugne įplyšę unsure.gif Tiesą pasakius neturiu supratimo nuo ko...ar įplyšo, ar įpjauta, nors peilio nenaudoju niekada gyvenime silikone.... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 21 rugpjūčio 2009 - 22:09
Tai ką merginos, jau paskelbta 37 savaitė su savo pasiūlymais bigsmile.gif

http://www.saule-tw....loads/37sav.doc

mane labai gundo blynų keptuvė doh.gif girkit ją kas turit lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 21, 23:07)
Turbūt silikono nekeistų jei dugne įplyšę  unsure.gif Tiesą pasakius neturiu supratimo nuo ko...ar įplyšo, ar įpjauta, nors peilio nenaudoju niekada gyvenime silikone....  unsure.gif  doh.gif

silikonų nekeičia jei prie ausų įtrūkę būna, aš tai vargšelė - kuriai buvo nepakeista Princesė nors įtrūkimas buvo gerokai ir iki ausų verysad.gif nors tiksliai ji buvo savo atidirbus, nes grįžo iš Vilniaus kiaurai suplyšus... Bet tu pati vežk į sandėlį ir manau viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 21, 23:26)

silikonų nekeičia jei prie ausų įtrūkę būna, aš tai vargšelė - kuriai buvo nepakeista Princesė nors įtrūkimas buvo gerokai ir iki ausų verysad.gif nors tiksliai ji buvo savo atidirbus, nes grįžo iš Vilniaus kiaurai suplyšus... Bet tu pati vežk į sandėlį ir manau viskas bus gerai...

Gerai sakai, per galvą niekas neduos gi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 21, 22:07)
Turbūt silikono nekeistų jei dugne įplyšę  unsure.gif Tiesą pasakius neturiu supratimo nuo ko...ar įplyšo, ar įpjauta, nors peilio nenaudoju niekada gyvenime silikone....  unsure.gif  doh.gif

aš manau, kad pakeistų.... kaip jau minėjo, svarbu, kad nebūtų prie ausų sutrūkę mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, prakalbot apie Princesę, tai ji man pati pačiausia, atsidžiaugt negaliu. Jau išmokau ją išsiimti iš orkaitės ir pyragą gražiai išsiversti thumbup.gif , reikia tik trupučio įgūdžių.
Gal kuri galit pasakyti, kokios 35sav. dovanos už aktyvumą, kartais apsimoka paimti prekių daugiau ir dovanėlę gauti, o gerų praktiškų daiktų perdaug niekad nebūna.
O kaip su ta loterija, kažin kiek ten 1min kainuoja, gal koks 50Lt blink.gif Na aš čia truputį susvaigau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 22, 09:48)
Gal kuri galit pasakyti, kokios 35sav. dovanos už aktyvumą, kartais apsimoka paimti prekių daugiau ir dovanėlę gauti, o gerų praktiškų daiktų perdaug

Tai kad jokių dovanų 35 sav nenusimato..... Tik 37 sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 22, 08:48)
Merginos, prakalbot apie Princesę, tai ji man pati pačiausia, atsidžiaugt negaliu. Jau išmokau ją išsiimti iš orkaitės ir pyragą gražiai išsiversti  thumbup.gif , reikia tik trupučio įgūdžių.
Gal kuri galit pasakyti, kokios 35sav. dovanos už aktyvumą, kartais apsimoka paimti prekių daugiau ir dovanėlę gauti, o gerų praktiškų daiktų perdaug niekad nebūna.
O kaip su ta loterija, kažin kiek ten 1min kainuoja, gal koks 50Lt  blink.gif  Na aš čia truputį susvaigau  lotuliukas.gif

niugi minutė kokie gal pora litų bus, o gal ir tiek nebus, o per minutę tikrai susisuksit, ten atsiliepia auto atsakiklis...
Atsakyti
reikia silikoniniu kepimo padeklu
koks ju dydis ?
reikia Klaipedoj ir gana skubiai 2 vnt

buciau dekinga jeigu parasytumet 861880042 arba AZ
Atsakyti
Taigi, papuošiu tėmelę šia šaunia šokėjele iš Santakos distribucijos (foto megėjiška)
user posted image
Šiandien apsilankėm šventėje kartu su dukriuku, buvo lb smagu, tik, kad laikas lb greit prabėgo. Visi svečiai buvo apdovanoti, vyko loterijos.., gera muzika, šilta atmosfera, na ko daugiau reikia biggrin.gif Distributorė iš tiesų šilta maloni moteris, matėsi, kad lb rūpinasi savo vadovėmis, net vakarėliams daryti pasiūlė savo biurą, o kaip visos žinot, sunkiausia rasti vietą, kur patogiai susirinkti.
Demonstravo visas naujienas, buvo galima ir kt gaminius pačiupinėti, paklausinėti.
Tikrai, katalogai be kainų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 22, 09:38)
Tai kad jokių dovanų 35 sav nenusimato..... Tik 37 sav  smile.gif

A, tai tuomet darysiu minimalų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 21, 21:34)
2,5l talpa

Dėkui 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 08 22, 08:48)
Merginos, prakalbot apie Princesę, tai ji man pati pačiausia, atsidžiaugt negaliu. Jau išmokau ją išsiimti iš orkaitės ir pyragą gražiai išsiversti  thumbup.gif , reikia tik trupučio įgūdžių.

Svarstau reikia man jos ar ne, bet turbūt, kad ne g.gif doh.gif
Papildyta:
Nesuprantu, na niekaip nesuplaku grietinėlės iki standžių putų, plakimui grietinėlė, lietuviška. Siaubas, šiandien plakiau greitkračiu, prieš savaitę kombainu - ir nieko. Gal žinote kame čia gali būti problema?
Atsakyti