Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rapolas @ 2009 08 20, 22:05)
Pirkau limpama, pries puse metu gal g.gif

O jis lipo, kai nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 20, 16:02)
O mes su anūkyte taip pat eisim pas kauniškes į šventę  ax.gif , o ji tai supranta savo močiūtę, ne veltui sakoma, kad su amžiumi vaikystė gryžta  lotuliukas.gif
Kažin ar tame festivalyje bus galima naujienas pačiupinėti, lb įdomu kaip tie akcijiniai šaldymo indai atrodo realybėje, lb suintrigavo..

Bent jau Vilniaus jubiliejuje buvo, bet kažkaip nepažiūrėjau. Tik iš tolo mačiau. Na šaldymo indai ir tiek smile.gif Man mielesni mažesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 20 rugpjūčio 2009 - 21:44
Sveikos,kas buvot Šiauliuose,papasakokit,kaip viskas praėjo,ką gavot dovanų,kokia buvo 'durų dovana". Kaip naujas katalogas?
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 08 20, 22:05)
Pirkau limpama, pries puse metu gal g.gif

as irgi juo truputi nusivyliau, prilimpa, bet po poros minuciu jau buna vel atlipes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 08 21, 07:52)
Sveikos,kas buvot Šiauliuose,papasakokit,kaip viskas praėjo,ką gavot dovanų,kokia buvo 'durų dovana". Kaip naujas katalogas?

aš buvau mirksiukas.gif viskas praėjo thumbup.gif dovanos g.gif ot cekauna zosė mirksiukas.gif buvo raktų pakabukai konservų atidarytuvai, pandos dėžutės, čili dėžutės ir daug kitų dovanų bigsmile.gif
o kaip Katalogas, man asmeniškai senesni labiau patiko, trūksta jame tikrai ir Sambukų ir tupperfleksų verysad.gif tiek, kad naujame sudėta visa Tchef kolekcija, bet, kad ji perkama mažiau ax.gif
o labiausiai man naujam kataloge patiko didelė gertuvė ir miltų barstyklė bigsmile.gif ir dar Cosmo įrankiai bigsmile.gif
Atsakyti
Bevartydama aptikau, kad nebera tartaleciu formos g.gif
Ir dar toks naujas irankis prie kosmo, plaktuvas g.gif Nelabai suprantu, kam jis reikalingas, jei yra sluotele plakimui. Tik tiek kad pigesnis g.gif
Atsakyti
Gal kas iš mamyčių norėtų stačiakampės tortinės 4u.gif Visiškai nauja. Turiu apvalią, o šios taip ir neradau progos panaudoti. Jau geriau atiduočiau už kokia 60 lt. nei dar keliarius metus laikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
gal zinot kada pasirodys rudens-ziemos katalogas?ar gal jau kur ji galima pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2009 08 21, 01:35)
gal zinot kada pasirodys rudens-ziemos katalogas?ar gal jau kur ji galima pamatyti?

Tai kad jau yra naujas katalogas mirksiukas.gif Tik dar matyt nespejo patalpinti elektroniniuose puslapiuose, nes Mini Jubilee pvz. Vilniuje tik vakar praejo. Kantrybes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 08 21, 01:07)
Ir dar toks naujas irankis prie kosmo, plaktuvas g.gif Nelabai suprantu, kam jis reikalingas, jei yra sluotele plakimui. Tik tiek kad pigesnis g.gif

Tartalieciu formos jau nebuvo ir pavasario-vasaros kataloge smile.gif
O tas plaktuvas ir mane sudomino, ka su juo daroma, kuo skiriasi nuo sluoteles plakimui? Lauksim patyrusiu kolegiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

turiu šitų indų indelių, ir noriu dar daugiau ax.gif .

Dabar pradėjau galvoti apie platinimą. Ar verta dabar tuo užsiimti? AR gali kas patarti? O kas bus , jei pavyzdžiui kokį mėnesį nesurinksiu užsakymo? Arba bus tik koks 200 litų? g.gif g.gif g.gif

Patarkite. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 21, 09:26)
o kaip Katalogas, man asmeniškai senesni labiau patiko, trūksta jame tikrai ir Sambukų ir tupperfleksų verysad.gif tiek, kad naujame sudėta visa Tchef kolekcija, bet, kad ji perkama mažiau ax.gif
o labiausiai man naujam kataloge patiko didelė gertuvė ir miltų barstyklė bigsmile.gif ir dar Cosmo įrankiai bigsmile.gif

Ir tupperflexus išėmė blink.gif ech...
o ta miltų barstyklė labai domina, įdomu bus pamatyti ax.gif Nuo kada naujas katalogas pradės galioti? Gal šią savaitę jau galima užsisakyti? ax.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 08 21, 10:07)

Nėra jos ir dabartiniame kataloge... aš net kelis kartus verčiau ir nervinausi kaip čia yra, kad nerandu lotuliukas.gif Taip pirkau iš išpardavimo...
Atsakyti
Jei gerai suprantu, tai kita savaite jau galioja naujas katalogas. Del vienos savaites galejo jau ir su naujom kainom ji spausdinti g.gif
Beje naujajjam kataloge vienas puslapiukas atspausdintas latviu kalba lotuliukas.gif
Kas atras, kuris mirksiukas.gif
Atsakyti