QUOTE(davija @ 2009 08 19, 18:47)
Aš tai neatsidžiaugiu duonine ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis
šaunuolė tu dėl ledų, aš vis nepadarau, dabar net paslėpiau mažei iš akių, kad neprašytų, kad padaryčiau vis galvoju pagal kokį čia prabangų receptą daryt o pasirodo galima ir sultis sušaldyt
šaunuolė tu dėl ledų, aš vis nepadarau, dabar net paslėpiau mažei iš akių, kad neprašytų, kad padaryčiau vis galvoju pagal kokį čia prabangų receptą daryt o pasirodo galima ir sultis sušaldyt
Na va, nesuprantu aš tik, vienos ja džiaugiasi, kitos peikia. Ir suprask žmogau. Svarbu, kad tau tiko ir patiko, nes gaila būtų pinigėlių, va assesei nepasisekė
Taip galima, tik aš dar cukraus kitą kartą įdėti žadu, nes trūko saldumo.
QUOTE(mildama @ 2009 08 19, 18:52)
,kiek ieskojau receptu cia forume, tai lyg kazkokia ledu masina naudoja kad ledus pagamint? taip ir nenusipirkau tu formeliu...
Ne nereikia, pvz vienas va receptas:
120 ml virinto vandens šilto
120 ml cukraus (mano MB buvo jau per saldu, man pats tas)
500 ml juodųjų serbentų
Juoduosiu su blenderiu sutryniau, tada per sietelį prakošiau, cukrų ištirpinau vandenyje ir supyliau į formeles. Ir viskas Užtrukau 5-10min Man labai smagu, nes ir vaikas ne visokius priedus valgė, o ledus iš kurių dar gavo ir vitaminų