Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 08 19, 18:47)
Aš tai  neatsidžiaugiu duonine bigsmile.gif  thumbup.gif ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis doh.gif

šaunuolė tu dėl ledų, aš vis nepadarau, dabar net paslėpiau mažei iš akių, kad neprašytų, kad padaryčiau doh.gif vis galvoju pagal kokį čia prabangų receptą daryt doh.gif o pasirodo galima ir sultis sušaldyt bigsmile.gif

Na va, nesuprantu aš tik, vienos ja džiaugiasi, kitos peikia. Ir suprask žmogau. Svarbu, kad tau tiko ir patiko, nes gaila būtų pinigėlių, va assesei nepasisekė verysad.gif

Taip galima, tik aš dar cukraus kitą kartą įdėti žadu, nes trūko saldumo.

QUOTE(mildama @ 2009 08 19, 18:52)
,kiek ieskojau receptu cia forume, tai lyg kazkokia ledu masina naudoja kad ledus pagamint? taip ir nenusipirkau tu formeliu...

Ne nereikia, pvz vienas va receptas:
120 ml virinto vandens šilto
120 ml cukraus (mano MB buvo jau per saldu, man pats tas)
500 ml juodųjų serbentų

Juoduosiu su blenderiu sutryniau, tada per sietelį prakošiau, cukrų ištirpinau vandenyje ir supyliau į formeles. Ir viskas 4u.gif Užtrukau 5-10min Man labai smagu, nes ir vaikas ne visokius priedus valgė, o ledus iš kurių dar gavo ir vitaminų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 19 rugpjūčio 2009 - 19:21
QUOTE(Asese @ 2009 08 19, 19:55)
O aš nusivyliau duonine truputį: mano mamai duona pelyja, ir dar vienai merginai, kuriai užsakiau..... Ir valo, ir vieta tinkamai parinkta, ir duona nesena....

As labai patenkinta!Tai po kiek mazdaug laiko pelyja?? g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ulitka, Davija, papasakokite kaip su ta duonine reikia elgtis. Kažkada pasakojote, bet jau seniai. pamiršau. Pažiūrėsiu ar ne per daug su ja vargo biggrin.gif
Atsakyti
Klaipėda jau turi naujus katalogus ir žino karštas naujienas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 08 19, 21:32)
Klaipėda jau turi naujus katalogus ir žino karštas naujienas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip tik buvau šian Klaipėdoje doh.gif , būčiau atvykus į Jūsų mini Jubilee unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 19, 21:12)
Ulitka, Davija, papasakokite kaip su ta duonine reikia elgtis. Kažkada pasakojote, bet jau seniai. pamiršau. Pažiūrėsiu ar ne per daug su ja vargo  biggrin.gif

g.gif labai ner ka ir pasakyti...nupirkus ir atnesus duona palaikau koki pusvalandi be celofano , ir VISKAS) smile.gif dedu kartu ir juoda ir balta ir td...pora kartu per diena atidarau pakvepuot na ir praplaunu retkarciais su actu))Jokio vargo vienu zodziu)O estetinis malonumas thumbup.gif o dar gi ta lentute i vidu sagalvojau idet tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 19 rugpjūčio 2009 - 20:48
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 08 19, 21:32)
Klaipėda jau turi naujus katalogus ir žino karštas naujienas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

greiciau kita savaite ateitu unsure.gif tai ir kaunas parodutu nauja kataloga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 19, 21:47)
g.gif labai ner ka ir  pasakyti...nupirkus ir atnesus duona  palaikau koki pusvalandi be celofano , ir VISKAS) smile.gif dedu kartu ir juoda ir balta ir td...pora kartu per diena  atidarau pakvepuot na ir praplaunu retkarciais su actu))Jokio vargo vienu zodziu)O estetinis malonumas  thumbup.gif  o dar gi ta lentute i vidu sagalvojau idet tai  thumbup.gif

dar labiau duonines uzsinorejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 19, 20:47)
g.gif labai ner ka ir  pasakyti...nupirkus ir atnesus duona  palaikau koki pusvalandi be celofano , ir VISKAS) smile.gif dedu kartu ir juoda ir balta ir td...pora kartu per diena  atidarau pakvepuot na ir praplaunu retkarciais su actu))Jokio vargo vienu zodziu)O estetinis malonumas  thumbup.gif  o dar gi ta lentute i vidu sagalvojau idet tai  thumbup.gif

Primink prašau kuo geriau lentutė viduje?
Atsakyti
kelioneje pameciau nuo greitkracio kamstuka. Kazi ar yra galimybe ji nusipirk atskirai, nes greitkratis tai dar beveik naujas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2009 08 20, 07:11)
kelioneje pameciau nuo greitkracio kamstuka. Kazi ar yra galimybe ji nusipirk atskirai, nes greitkratis tai dar beveik naujas  ax.gif

sandelyje klauskit, gal turi kartais atliekamų, būna, kad atneša brokuotą greitkratį, o detalių lieka gerų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 08 19, 19:52)
,kiek ieskojau receptu cia forume, tai lyg kazkokia ledu masina naudoja kad ledus pagamint? taip ir nenusipirkau tu formeliu...

man ir ta mašina patiktų, ir kaina jos palyginus ne karvė, bet, kad nebeturiu namie vietos jokiems tokiems agregatams, o be to šaldiklis mano visad pilnai pilnas, tai jau iš tos mašinos naudos jokios nebūtų....

QUOTE(kregzde @ 2009 08 19, 21:12)
Ulitka, Davija, papasakokite kaip su ta duonine reikia elgtis. Kažkada pasakojote, bet jau seniai. pamiršau. Pažiūrėsiu ar ne per daug su ja vargo  biggrin.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 08 19, 21:47)

aš ir taip darau drinks_cheers.gif tik aš duoną pratus valgyt šviežią ir man jokio jos pašalinio kvapo neturi būti, tad perku kas kelias dienas, tai ji gal nespėja supelyt...
ir dar pastebėjimas, mes valgom juodą Močiutės duoną, tai kai išimu iš maišo ji tokio šlapumo būna, kad sunku atskirt riekes (ypatingai kai akcija +1riekelė biggrin.gif ), tai vat duoninėj ji man net nespėja apdžiūt, tokia apydrėgnė laikos, bet nepelyja, nežinau ko ten pridėta, bet tai man skaniausia duona ax.gif o vat, balta sumuštinių duona po kelių dienų apdžiūna...

QUOTE(kregzde @ 2009 08 20, 08:03)
Primink prašau kuo geriau lentutė viduje?

pastogiau duonos trupinius valyt, išimi lentutę ir nukratai, nereik po visą duoninę kuistis tongue.gif bet aš jaučiu, kad jos neįsigysiu lotuliukas.gif man dabar, kažkaip jau nieko nebereikia iš TW (mandra kol katalogo nemačius) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 20, 08:40)
sandelyje klauskit, gal turi kartais atliekamų, būna, kad atneša brokuotą greitkratį, o detalių lieka gerų  4u.gif

O kur Siauliuose TW sandelys yra?
Atsakyti