Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Iškepiau lazaniją Lazanijos ultrapliuse - na koks gėris, wub.gif wub.gif Vyras pavalgė ir sako: kai toks valgis ir tokia žmona laiminga, pamiršti ir kainą lotuliukas.gif
thumbup.gif Plauti beveik nereikės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 19, 12:15)
Iškepiau lazaniją Lazanijos ultrapliuse - na koks gėris,  wub.gif  wub.gif  Vyras pavalgė ir sako: kai toks valgis ir tokia žmona laiminga, pamiršti ir kainą  lotuliukas.gif
thumbup.gif  Plauti beveik nereikės  thumbup.gif

Pačiupinėju savo tą lazanijos indą, pažiūrinėju ir neprisiruošiu padaryti... Gal išduosi, pagal kokį receptuką darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 08 19, 12:19)
Pačiupinėju savo tą lazanijos indą, pažiūrinėju ir neprisiruošiu padaryti... Gal išduosi, pagal kokį receptuką darei?  ax.gif

Bandyk, indas superinis, dar lašišą tokią dariau vakar, receptukas buvo pridėtas prie indo lazanijos.

O lazanijos receptuką radau čia Gal kiek patobukinau pagal save blush2.gif , gavosi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 19, 12:26)
O lazanijos receptuką radau čia Gal kiek patobukinau pagal save  blush2.gif , gavosi super   thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as pagal sita recepta gaminau, gavosi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 19 rugpjūčio 2009 - 16:32
Gal kuri turit netoliese nuorodą su filmuku apie Optimum indelių panaudojimą? Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.

Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau ax.gif

Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika thumbup.gif Ir viskas natūralų, šerbete vienas blogas dalykas, tai cukrus. O šiandien ruošiu ledus iš jogurto ax.gif

Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 19, 18:39)
Gal kuri turit netoliese nuorodą su filmuku apie Optimum indelių panaudojimą? Būčiau dėkinga  4u.gif

Prasom http://www.youtube.c...h?v=PgfVijudFlo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 17, 21:38)
Ir dar... duoną laikau šaldytuve, tai šiandien bevalydama jį jau užsisvaigau ir duoninės  doh.gif

Aš tai neatsidžiaugiu duonine bigsmile.gif thumbup.gif ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis doh.gif

šaunuolė tu dėl ledų, aš vis nepadarau, dabar net paslėpiau mažei iš akių, kad neprašytų, kad padaryčiau doh.gif vis galvoju pagal kokį čia prabangų receptą daryt doh.gif o pasirodo galima ir sultis sušaldyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 19, 18:26)
Sveikos,

kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.

Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau  ax.gif

Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika thumbup.gif  Ir viskas natūralų, šerbete vienas blogas dalykas, tai cukrus. O šiandien ruošiu ledus iš jogurto  ax.gif

,kiek ieskojau receptu cia forume, tai lyg kazkokia ledu masina naudoja kad ledus pagamint? taip ir nenusipirkau tu formeliu...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 19, 19:47)
Aš tai  neatsidžiaugiu duonine bigsmile.gif  thumbup.gif ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis doh.gif

O aš nusivyliau duonine truputį: mano mamai duona pelyja, ir dar vienai merginai, kuriai užsakiau..... Ir valo, ir vieta tinkamai parinkta, ir duona nesena....
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 19, 19:41)

Ne tas sad.gif ... ieškau to, kur daug besikeičiančių vaizdų, kaip galima panaudoti šituos indelius. ten ne youtube buvo, kažkokiam kitam puslapy.
Atsakyti
del duonines, tai gal duona pirkta nesenai, bet galiojimas jos besibaigiantis, tai ir pelyja. as pastebejau kad akropolio maximoje daznai produktai galioja po 1-2 dienas doh.gif
Atsakyti