Iškepiau lazaniją Lazanijos ultrapliuse - na koks gėris, Vyras pavalgė ir sako: kai toks valgis ir tokia žmona laiminga, pamiršti ir kainą
Plauti beveik nereikės
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 19, 12:15)
Iškepiau lazaniją Lazanijos ultrapliuse - na koks gėris, Vyras pavalgė ir sako: kai toks valgis ir tokia žmona laiminga, pamiršti ir kainą
Plauti beveik nereikės
Plauti beveik nereikės
Pačiupinėju savo tą lazanijos indą, pažiūrinėju ir neprisiruošiu padaryti... Gal išduosi, pagal kokį receptuką darei?
QUOTE(Vita @ 2009 08 19, 12:19)
Pačiupinėju savo tą lazanijos indą, pažiūrinėju ir neprisiruošiu padaryti... Gal išduosi, pagal kokį receptuką darei?
Bandyk, indas superinis, dar lašišą tokią dariau vakar, receptukas buvo pridėtas prie indo lazanijos.
O lazanijos receptuką radau čia Gal kiek patobukinau pagal save , gavosi super
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 19, 12:26)
ir as pagal sita recepta gaminau, gavosi labai gerai
Gal kuri turit netoliese nuorodą su filmuku apie Optimum indelių panaudojimą? Būčiau dėkinga
Sveikos,
kepiau lazanijos inde kepsniukus su bulvėm ir tada dar obuolių pyragą.
Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau
Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika Ir viskas natūralų, šerbete vienas blogas dalykas, tai cukrus. O šiandien ruošiu ledus iš jogurto
Tik klausimas man iškilo ar uždengtame inde apskrunda patiekalas, ar reikia nukelti dangtį prieš pabaigą? Bent jau aš taip dariau
Labai džaiguosi ledų formelėmis, vakar buvo ledai iš sulčių, o šiandien iš buvo juodųjų serbentų šerbetas. Na tai fantastika Ir viskas natūralų, šerbete vienas blogas dalykas, tai cukrus. O šiandien ruošiu ledus iš jogurto
QUOTE(simre @ 2009 08 19, 18:39)
Gal kuri turit netoliese nuorodą su filmuku apie Optimum indelių panaudojimą? Būčiau dėkinga
Prasom http://www.youtube.c...h?v=PgfVijudFlo
QUOTE(kregzde @ 2009 08 17, 21:38)
Ir dar... duoną laikau šaldytuve, tai šiandien bevalydama jį jau užsisvaigau ir duoninės
Aš tai neatsidžiaugiu duonine ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis
šaunuolė tu dėl ledų, aš vis nepadarau, dabar net paslėpiau mažei iš akių, kad neprašytų, kad padaryčiau vis galvoju pagal kokį čia prabangų receptą daryt o pasirodo galima ir sultis sušaldyt
QUOTE(kregzde @ 2009 08 19, 18:26)
Sveikos,
,kiek ieskojau receptu cia forume, tai lyg kazkokia ledu masina naudoja kad ledus pagamint? taip ir nenusipirkau tu formeliu...
QUOTE(davija @ 2009 08 19, 19:47)
Aš tai neatsidžiaugiu duonine ji man, kažkaip keista dabar kai duoną reikia išimt iš maišų ir sudėt į duoninę, ir kai reikia valgyt, nebereikia po maišus duotis
O aš nusivyliau duonine truputį: mano mamai duona pelyja, ir dar vienai merginai, kuriai užsakiau..... Ir valo, ir vieta tinkamai parinkta, ir duona nesena....
QUOTE(etaeta @ 2009 08 19, 19:41)
Ne tas ... ieškau to, kur daug besikeičiančių vaizdų, kaip galima panaudoti šituos indelius. ten ne youtube buvo, kažkokiam kitam puslapy.
del duonines, tai gal duona pirkta nesenai, bet galiojimas jos besibaigiantis, tai ir pelyja. as pastebejau kad akropolio maximoje daznai produktai galioja po 1-2 dienas