Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(ADA @ 2009 08 17, 15:56)
kažkuriam  skustukui berods bus nuolaida - tik nepamenu ar šitam[/color]  g.gif

Nea, ne šitam, o universaliam.
"35 - 39 savaitėmis, jei SVEČIAS perka >60 Lt, galės įsigyti universalų skustuką tik už 24 Lt, vietoj 40 Lt."
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 08 17, 15:56)
kažkuriam  skustukui berods bus nuolaida - tik nepamenu ar šitam[/color]  g.gif

koks skirtumas kas ka perka man jo dar reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naurija+art @ 2009 08 17, 16:15)

Apie ką mes čia g.gif
Papildyta:
Parašiau, kad kažkuriam skustukui bus nuolaida.

Man jokio skirtumo kas ką perka blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naurija+art @ 2009 08 17, 15:15)

Čia yra toks skelbimų skyrelis, kur vyksta prekyba, tikrai parūpins, tik parašykite kokiame mieste.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 16, 09:30)
as irgi to puodo uzsinorejau doh.gif tai kaip suprantu jis bus db kataloginis jau g.gif
pasluostes tai cia tos kur buvo galima uzsidirbti g.gif ?
o kad raudona spalva karaliaus tai is viso fainai bigsmile.gif

Garų puodą bus galima užsidirbti 37 savaitę, prekyboje jie pasirodys, manau kitais metais.
Pašluostes bus galima nusipirkti visą rinkinį irgi 37 savaitę.

QUOTE(laurindre @ 2009 08 16, 13:25)
Maciau as jau nauja katalogiuka. Kas man keisciausia, kad jis be kainu atspausdintas. Raudona dar ne viskas schmoll.gif Kas man labiausiai patiko, tai miltu barstytuvas thumbup.gif

Be kainų, nes Pabaltijyje pradėjo per dažnai keisti PVM tarifą ir kai atspausdintos kainos, jų nepataisysi. Tektų perspausdinti naujus katalogus, o tai atitinkamai pabrangintų juos. Ir kainynus gavom 2 - vieną iki rugsėjo, kitą nuo rugsėjo 1 dienos.

QUOTE(13liepa @ 2009 08 16, 13:39)
Ar čia mums pirkėjams bus kas gero  blush2.gif ? Pasakykit, nes išlaidas gi planuoti reikia  blush2.gif  - nemėgstu spręsti staiga, turiu apgalvoti  blush2.gif

Pirkėjams bus Meditarjanno (nors dabar juos kitaip vadina) spalvotų dubenėlių rinkinys, nuolaida želė žiedui, šluosčių rinkinys, blynų keptuvė su 25 proc. nuolaida.

QUOTE(rosee @ 2009 08 16, 20:24)
O gal naujame kataloge bus toks geras ir gražus daikčiukas?
user posted image

Tokio nebus.

QUOTE(Vilmoska @ 2009 08 17, 13:45)
O kada merginos jau bus galima pavartyti  naują katalogą    smile.gif  , o tai  jau suerzinote čia  lotuliukas.gif 
Tuperware gerbėja.

Šiom dienom turėtų įdėti į internetą, o jei nori gauti atspausdintą, ateik į moksleivių rūmus.

Tik šią savaitę naujokas gali startuoti negaudamas demo krepšio, bet su pirmu užsakymu gaudamas 24 proc. nuolaidą. Jei kam bus įdomu, rašykite man į až arba el.laišką jurgita.ak@gmail.com, papasakosio smulkiau.
Atsakyti
O as zadu ph34r.gif eiti i svente, gal dar kokiu draugiu nugriebsiu. Turetu buti smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 17, 18:35)
O as zadu  ph34r.gif  eiti i svente, gal dar kokiu draugiu nugriebsiu. Turetu buti smagu  ax.gif

Gal ir as eisiu)
Atsakyti
Pirkėjams bus Meditarjanno (nors dabar juos kitaip vadina) spalvotų dubenėlių rinkinys [/quote]
Na o kas tas toks ax.gif ?
Atsakyti
sveikos,

na truputį nuliūdino žinia, kad katalogai bus be kainų. aišku, suprantamas toks žingsnis, bet šiaip atrodys nerimtai. kažkaip kai vartai katalogą su kainom, supranti, kad pardavėjas tavęs nekvailina - yra kaip yra. o kai turėsi kainynų lapukus, tai jau nesolidu ir įvairios variacijos smegenyse virt gali pradėt smile.gif

raudona spalva manęs nedžiugina irgi biggrin.gif o konservų atidarytuvui nuolaida tai super nudžiugino..
ir labai baisiai noriu to mini kočėliuko.. tik kad silikonais apsiprekinusi iki kaklo, nėr dėl ko pirkt doh.gif aš kepinių kept nemėgstu, bet va svogūniniai pyragai ir jų variacijos mano namie gerbiamos. ir kaip tik jiems tą ratuką esu nusižiūrėjus iš pasiūlos užsieny doh.gif

pasiguodžiau lotuliukas.gif kiba teks pirkt kokius tai perliukus papigiaj mamai ledukams susišaldyt doh.gif lotuliukas.gif

labai laukiu naujo katalogo assa.gif
Papildyta:

Merginos, dar noriu paprašyti pasidalinti informacija dėl Kosmo įrankių kainų: juos imti dabar, per išpardavimą (ši paskutinė berods savaitė), ar galima laukti ir naujo katalogo?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 17 rugpjūčio 2009 - 19:28
[quote=rugpjutis08,2009 08 17, 20:03]
Pirkėjams bus Meditarjanno (nors dabar juos kitaip vadina) spalvotų dubenėlių rinkinys [/quote]
Na o kas tas toks ax.gif ?
[/quote]
user posted image

[quote=nineinchnails,2009 08 17, 20:34]
na truputį nuliūdino žinia, kad katalogai bus be kainų. aišku, suprantamas toks žingsnis, bet šiaip atrodys nerimtai. kažkaip kai vartai katalogą su kainom, supranti, kad pardavėjas tavęs nekvailina - yra kaip yra. o kai turėsi kainynų lapukus, tai jau nesolidu ir įvairios variacijos smegenyse virt gali pradėt smile.gif

Merginos, dar noriu paprašyti pasidalinti informacija dėl Kosmo įrankių kainų: juos imti dabar, per išpardavimą (ši paskutinė berods savaitė), ar galima laukti ir naujo katalogo?? g.gif
[/quote]
Anksčiau irgi buvo be kainų. Su kainom tik paskutiniai du katalogai buvo. Nieko, vistiek dauguma perka per akcijas lotuliukas.gif

Cosmo rinkinys pigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras naktinėtojoms biggrin.gif

Na va, gavau aliejinę, na superinė ji, tikrai atorodo kaip stiklinė, susipyliau aliejų wub.gif Bet dabar dar reikia ir alyvuogių aliejui. O tada turbūt sojai ir t.t.

Ir dar... duoną laikau šaldytuve, tai šiandien bevalydama jį jau užsisvaigau ir duoninės doh.gif

Ryt bandysiu ultrapliusą wub.gif

Ir dar man labai fainos tos Signature dėžutės, miltai tilpo ir šiaip labai fainai man jos darinėjasi wub.gif Vienas minusas, kad iš šono nesimato kas ten guli, tik iš viršaus.

O į naujuosius optimukus susidėjau džiovintas žoleles, nu kaip faina. Tikrai juos rekomenduoju.

Sėdžiu visa laiminga wub.gif Kiek ne daug žmogui reikia, patuštini piniginę ir gera doh.gif

Labanaktis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 08 17, 20:34)
sveikos,

raudona spalva manęs nedžiugina irgi  biggrin.gif o konservų atidarytuvui nuolaida tai super nudžiugino..
ir labai baisiai noriu to mini kočėliuko.. tik kad silikonais apsiprekinusi iki kaklo, nėr dėl ko pirkt  doh.gif aš kepinių kept nemėgstu, bet va svogūniniai pyragai ir jų variacijos mano namie gerbiamos. ir kaip tik jiems tą ratuką esu nusižiūrėjus iš pasiūlos užsieny  doh.gif

[b]pasiguodžiau[/b]  lotuliukas.gif  [COLOR=red]kiba teks pirkt kokius tai perliukus papigiaj mamai ledukams susišaldyt  doh.gif  lotuliukas.gif

labai laukiu naujo katalogo  assa.gif
Papildyta:
Merginos, dar noriu paprašyti pasidalinti informacija dėl Kosmo įrankių kainų: juos imti dabar, per išpardavimą (ši paskutinė berods savaitė), ar galima laukti ir naujo katalogo??  g.gif

Sveikos, tai kad kiek supratau silikonai du, bet tik rudi, kataloginiai, visi raudoni ir tame tarpe 19 perliuku i tuos: "du perki - koceliukas nemokamai " nesigauna. g.gif
Atsakyti