Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Ulitka @ 2009 08 16, 20:49)
Taigi dvieju reikia))))) lotuliukas.gif  miltams ir pudrai))) doh.gif

eina sau ulitka mirksiukas.gif gi tikrai biggrin.gif bigsmile.gif

bet kaip supratau cia kazkoks bus kitoks g.gif ne toky as turiu schmoll.gif tai tada tikrai reikes bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
bet tos musu merginos tai irgi kokios mad.gif visos paslaptis topsecret.gif visokias laiko verysad.gif nieko iki galo nepasako unsure.gif o mes cia nukrisim swoon.gif tuoj is smalsumo visu tu naujienu belaukdamos unsure.gif ...
help.gif laukiam gryztanciu lithuania.gif saviskiu,gal pasigailes musu ir visas naujienas papasakos mirksiukas.gif
aisku geriau maziau arba nieko nezinot blush2.gif tai maziau galva suksim del reikalingu tupperwariuku mirksiukas.gif
Papildyta:
na as tai jau galveles snd tikai daugiau nesuksiu del tw blush2.gif nes su brangiausia seimyna tourist5.gif dabar pavalgem ax.gif su vyreliu alc.gif alucio ykalem drinks_cheers.gif tai zinot mielosios labankt ir iki rytojaus mirksiukas.gif o rytoj vel kamantinesim ka tik galesim del visu naujienu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar turim džiaugtis tuo, kuo yra: aš irgi kalėdinėms dovanėlėms papirksiu Samba ąsotėlių wub.gif - po truputį dovanas pirkti pigiau, nei visas iš karto thumbup.gif Dar labai laukiu konservų atidarytuvų akcijos - jau ir mamai prireikė, kai išgyriau lotuliukas.gif
O iš naujo katalogo - siauros oranžinės silikoninės mentelės - įtariu, kad bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 16, 19:15)
Dar sugalvojau dovanėles Kalėdoms popigiąja  lotuliukas.gif  - Samba 1 litro ąsotukus, pati turiu, nepakeičiamas man jis  wub.gif

QUOTE(Asese @ 2009 08 16, 20:12)
Dabar turim džiaugtis tuo, kuo yra: aš irgi kalėdinėms dovanėlėms papirksiu Samba ąsotėlių  wub.gif  - po truputį dovanas pirkti pigiau, nei visas iš karto  thumbup.gif 

Aš irgi taip sugalvojau lotuliukas.gif Tai dabar visi gaus Samba ąsotėlius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 16, 21:17)
Aš irgi taip sugalvojau  lotuliukas.gif  Tai dabar visi gaus Samba ąsotėlius  lotuliukas.gif

Labai gera dovana wub.gif Samba ąsotėlis buvo mano pirmas daiktas iš TW wub.gif - gavau jį dovanų iš vadovės smile.gif . Naudoju kasdien, o atrodo kaip naujas smile.gif
Atsakyti
Taip, siauroji mentele oranzine, o placioji jau is kosmo irgi oranzine g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 08 16, 13:25)
Maciau as jau nauja katalogiuka. Kas man keisciausia, kad jis be kainu atspausdintas. Raudona dar ne viskas schmoll.gif Kas man labiausiai patiko, tai miltu barstytuvas thumbup.gif

Seniau irgi buvo be kainų... aišku, taip pigiau, nes rečiau galima leisti katalogus, be to, bent jau seniau, klientai viską pildydavo ant kainoraščių su savo kontaktais, bet nepatogu... varto varto, klausia kainų, dar ir pačiai viską mintinai mokėt reikia lotuliukas.gif
O dėl spalvos... man raudona gražu thumbup.gif Bet kad taip kaitalioja, tai nepatinka blush2.gif Kažkaip negerai, kai nusiperki vieną indą mėlyną, kitą žalią, trečią pilką, ketvirtą raudoną doh.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 08 16, 19:29)
Tiesa, pamirsau pasakyti, kad kataloge bus ir vyno rinkinys thumbup.gif

Kas ten įeina? bigsmile.gif Ir koks pats atidarytuvas? ax.gif

QUOTE(rosee @ 2009 08 16, 19:32)
Na taip, dėl to ir dar kartelį klausiu, ar dar kur kitur galima tą ryžių puodą panaudoti apart kruopų? Nors greičiausiai tai imsiuos, nes atsibodo kaskart dujinę valyti, amžinai pribėga  blush2.gif

Kaip suprantu, verdant palaidas kruopas ax.gif Esu girdėjusi patarimą, kad kruopas reikia sudėti į vandenį, uždengti ir po tam tikro laiko nuimti, niekas neišbėga, viskas išverda bigsmile.gif Tik dar neišbandžiau, nes vis maišiukais verdu lotuliukas.gif
Atsakyti
As ryzius senai ismokau isvirti birius, niekas neisbega, jei pagal taisykles verdi thumbup.gif Ryzius nuplauni, uzpili verdanciu vandeniu, per pirsta kad apsemtu. Paverdi 2 min. prisuki iki min. ugni ar kaitlente, ir verdi dar 10 min. Isjungi, palaikai 10 min ir ryziai gatavi. Tik visa paslaptis, kad dangcio negalima visa ta laika atidaryti. Dar nebuvo, kad neiseitu g.gif
Atsakyti
O kada merginos jau bus galima pavartyti naują katalogą smile.gif , o tai jau suerzinote čia lotuliukas.gif

Tuperware gerbėja.
Atsakyti
labas,ar yra vertikalus darzoviu skustukas? susidomejau juo! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 08 17, 13:45)
O kada merginos jau bus galima pavartyti  naują katalogą    smile.gif  , o tai  jau suerzinote čia  lotuliukas.gif 

Tuperware gerbėja.

jei esi vilnietė ir ketvirtadienį turi laiko, ateik į moksleivių rūmus , ten bus mini jubulee ir naujo katalogo pristatymas . Manau padalinti turi .

rugpjūčio 20 d. 18 val. "Mini Jubilee" - naujo katalogo pristatymas! Salėje 500 vietų, drąsiai kvieskite svečius smile.gif! Vieta:
LIETUVOS VAIKŲ IR JAUNIMO CENTRAS, Konstitucijos pr. 25, Vilnius

čia citata iš tvarkos linijos puslapio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 08 17, 13:45)
O kada merginos jau bus galima pavartyti  naują katalogą    smile.gif  , o tai  jau suerzinote čia  lotuliukas.gif 

Tuperware gerbėja.

Paprastai naujus katalogus pristato per mini festivalius. Kaune toks vyks šeštadienį.
Papildyta:
QUOTE(naurija+art @ 2009 08 17, 14:43)
labas,ar yra vertikalus darzoviu skustukas? susidomejau juo! smile.gif

user posted image
Atsakyti

kažkuriam skustukui berods bus nuolaida - tik nepamenu ar šitam[/color] g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 17 rugpjūčio 2009 - 14:56