Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 16, 01:00)
Ruoškitės plėšt banką prieš 37 savaitę  mirksiukas.gif Kas per ją bus, kol kas nesakysiu, kad išlaikyti intrigą.

Ar čia mums pirkėjams bus kas gero blush2.gif ? Pasakykit, nes išlaidas gi planuoti reikia blush2.gif - nemėgstu spręsti staiga, turiu apgalvoti blush2.gif
Atsakyti
Nieko labai naujo nebus schmoll.gif Silikonai visi tie patys g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(mildama @ 2009 08 09, 16:05)
sveikos
dariau guminukus perliuku formoje. ar ir jum gaunasi tokie truputi limpantys?

Man vieną kartą gavosi limpantys, kitą kartą ne, manau, kad čia priklauso nuo želatinos g.gif

QUOTE(Oliukas31 @ 2009 08 14, 17:16)
Noriu paklausti: kaip tas konservų atidarytuvas? Ar jis vertas dėmesio? Ar tinka atidaryti visokio diametro skardinėm?

Superinis, įdomiausia, kad man atidarė viską ko reikėjo, nepataikiau ant tokių, kurie neatsidarytų. Vienas mėgiamiausių gaminių 4u.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 08 15, 19:46)
as jau net bijau to naujo katalogo  fear.gif

moteriskes sakykit kur,kada ir kury banka plesiam ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif

Ir aš bijau lotuliukas.gif , aha, tikrai, tuoj tik ir bankai liks doh.gif

QUOTE(rosee @ 2009 08 15, 22:32)
lotuliukas.gif
Pažiūrėjus filmą, jau ir to puodo prireikė  lotuliukas.gif 

Žinok, aš net nežiūrėjau, jei daiktas pritaikomas vienai funkcijai, man jis nelabai patrauklus g.gif

QUOTE(davija @ 2009 08 16, 07:59)
ir dar, gavau už naujoką puodą 3,8l, nu ir žinokit man kažkaip jis nelabai patinka, man keista, kad jis toks platus ir ant kaitlentės nelabai randa sau vietos g.gif arba per didelis apskritimas arba per mažas blink.gif

gerai kai savų žmonių festivaly yra bigsmile.gif t.y. reporterių karštuosiuose taškuose tongue.gif  4u.gif

Na bet tu šaunuolė thumbup.gif

Aha, kažin kaip ten toliau sekėsi ir kur ta antra mašina išvažiavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 08 16, 13:25)
Maciau as jau nauja katalogiuka. Kas man keisciausia, kad jis be kainu atspausdintas. Raudona dar ne viskas schmoll.gif Kas man labiausiai patiko, tai miltu barstytuvas thumbup.gif

tai kvailai biskuty...kad be kainu unsure.gif seniau irgi man atrodo tw katalogai be kainu budavo g.gif
man ta raudona tai thumbup.gif karsta.gif (sako:durnam bele raudona biggrin.gif )
o miltu barstytuva jau ysigijau ax.gif
tikiuosi kad labai daug ko neuzsimanysiu pamacius naujajy kataloga mirksiukas.gif
o jei nepaslaptis,kur laurindre spejai pamatyt kataloga a??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 08 16, 13:25)
Maciau as jau nauja katalogiuka. Kas man keisciausia, kad jis be kainu atspausdintas. Raudona dar ne viskas schmoll.gif Kas man labiausiai patiko, tai miltu barstytuvas thumbup.gif

Be kainu???tai blogai g.gif

QUOTE(13liepa @ 2009 08 16, 13:39)
Ar čia mums pirkėjams bus kas gero  blush2.gif ? Pasakykit, nes išlaidas gi planuoti reikia  blush2.gif  - nemėgstu spręsti staiga, turiu apgalvoti  blush2.gif

Jo ir as prasau pasakykite mums)Nes irgi noriu suplanuoti))) blush2.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 16, 16:01)
tai kvailai biskuty...kad be kainu unsure.gif seniau irgi man atrodo tw katalogai be kainu budavo g.gif
man ta raudona tai  thumbup.gif  karsta.gif (sako:durnam bele raudona biggrin.gif )
o miltu barstytuva jau ysigijau ax.gif
tikiuosi kad labai daug ko neuzsimanysiu pamacius naujajy kataloga mirksiukas.gif

Man raudona irgi labai patinka, tik pas mane virtuveje melyna ar pilka kazkaip graziau ziurisi biggrin.gif
Miltu barstytuvas ne toks schmoll.gif Jei ziuri per OPT Smaka, tai ten toki rode. Man jo reikia doh.gif Nes anas man labiau tinka cukraus pudrai pabarstyti. Sitas patogesnis, nes uztenka vienos rankos thumbup.gif
Daug as neuzsimaniau, man tik to barstuko reikia lotuliukas.gif
Paslaptis
Atsakyti
Aš jau pradėjau nuteikinėti vyrą, kad mums konservų atidarytuvo reikia, mačiau šian pas draugę - nerealus daiktas rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad butent vyrai geriausiai ji ir ivertina thumbup.gif
Man vyras buvo parvezes is uzsienio atidarytuva, bet jis pasitaike brokuotas, pamate, tik grizes i laiva, bande remontuoti, kazkiek dirbo, bet sugedo kaip tik laiku, kai as pradejau dirbti TW ir kaip tik jam buvo nuolaida. Vyras kaip tik isejo i reisa ir as ramia sirdimi ji nusipirkau. Bet kaip as nustebau, kad grizes vyras ne tik kad nesupyko, bet ir net labai gerai ivertino. Pareiske, kad vienas is labiausiai vykusiu TW gaminiu thumbup.gif bigsmile.gif

Tiesa, pamirsau pasakyti, kad kataloge bus ir vyno rinkinys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 16 rugpjūčio 2009 - 18:30
QUOTE(kregzde @ 2009 08 16, 14:00)
Žinok, aš net nežiūrėjau, jei daiktas pritaikomas vienai funkcijai, man jis nelabai patrauklus  g.gif

Na taip, dėl to ir dar kartelį klausiu, ar dar kur kitur galima tą ryžių puodą panaudoti apart kruopų? Nors greičiausiai tai imsiuos, nes atsibodo kaskart dujinę valyti, amžinai pribėga blush2.gif
Manasis virtuvinis oranžinis, tai man raudona lb į temą, bet, kad tiek jau visko turiu doh.gif ir dar norisi blush2.gif
Kažin nuo kada bus galima jau naujus katalogus pirktis?
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 08 16, 19:13)
Aš jau pradėjau nuteikinėti vyrą, kad mums konservų atidarytuvo reikia, mačiau šian pas draugę - nerealus daiktas  rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau geras daiktas tai geras, tas konservų atidarytuvas thumbup.gif
O Signature dėžutėms 4 litrų ar bus dar nuolaida rugsėjį, ar dabar reikia griebt g.gif
user posted image
Dar sugalvojau dovanėles Kalėdoms popigiąja lotuliukas.gif - Samba 1 litro ąsotukus, pati turiu, nepakeičiamas man jis wub.gif
user posted image
Atsakyti
O gal naujame kataloge bus toks geras ir gražus daikčiukas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 16, 16:01)
man ta raudona tai  thumbup.gif  karsta.gif (sako:durnam bele raudona biggrin.gif )
o miltu barstytuva jau ysigijau ax.gif tikiuosi kad labai daug ko neuzsimanysiu pamacius naujajy kataloga mirksiukas.gif

Taigi dvieju reikia))))) lotuliukas.gif miltams ir pudrai))) doh.gif
Atsakyti