Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 15, 20:20)
Nuotaikos super. Bėgu jau į karnavalą.  mirksiukas.gif

kaip jums ten smagu ysivaizduoju bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif smagaus karnavalo visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 15, 20:10)
kad papasakotumet apie kazkoky "stiklainiu siauba-bauba"ar kaip jis ten vadinasi...irgi is tw mirksiukas.gif kur jy gaut ir kas ten per uztaisas  blush2.gif

kad nėr ką ir pasakot daug mirksiukas.gif toks nedidelis gabaliukas to siaubo ax.gif o jei rimtai, tai jis randasi prie smulkmenų sąrašo, kaina jo berods 3,5lt mirksiukas.gif
aš su juo vistiek neatsuku stiklainių, man geriausias būdas peilio galiuką užkišt ir oro įleist (tam reikalui turiu paskyrus peiliuką).

Tai ką merginos, tipo dabar naujam katalogui banką imsim doh.gif na kaip mes su senom kolekcijom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 15, 20:31)
kad nėr ką ir pasakot daug mirksiukas.gif toks nedidelis gabaliukas to siaubo ax.gif o jei rimtai, tai jis randasi prie smulkmenų sąrašo, kaina jo berods 3,5lt mirksiukas.gif
aš su juo vistiek neatsuku stiklainių, man geriausias būdas peilio galiuką užkišt ir oro įleist (tam reikalui turiu paskyrus peiliuką).

Tai ką merginos, tipo dabar naujam katalogui banką imsim doh.gif na kaip mes su senom kolekcijom lotuliukas.gif

as irgi stiklainiukus taip atidarineju blush2.gif bet dangteliai gadinasi mirksiukas.gif

as jau net bijau to naujo katalogo fear.gif

moteriskes sakykit kur,kada ir kury banka plesiam ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Atsakyti

QUOTE(davija @ 2009 08 15, 20:31)

Parduotuvei yra pirkti uz 3.5 oro isleisti is stiklainiu(foto nesuradau)

QUOTE(gwidita @ 2009 08 15, 20:46)
as irgi stiklainiukus taip atidarineju blush2.gif bet dangteliai gadinasi  mirksiukas.gif

as jau net bijau to naujo katalogo  fear.gif

moteriskes sakykit kur,kada ir kury banka plesiam ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif

Ir as i kompanija banka plesti)
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 15, 20:10)
filmuka beziuredama pastebejau kad ta ryziu inda is mikrobanges ima o po to ir padeda ant kazkokiu raudonu pasluosciu g.gif ytariu irgi is tw ax.gif gal turit kuri tokias blush2.gif ir dar vis sakiau paklausiu jusu,kad papasakotumet apie kazkoky "stiklainiu siauba-bauba"ar kaip jis ten vadinasi...irgi is tw mirksiukas.gif kur jy gaut ir kas ten per uztaisas  blush2.gif

Manrods ten kažkas panašaus į pas mus parduodamas pirštines, skirtas indams iš orkaitės traukti g.gif
Siaubą turiu, stebuklų nėra, nors peilius naudoju rečiau lotuliukas.gif Aišku, kaina juokinga, tai galima išbandyti, bet šiaip nesenai skaičiau super patarimą- apsimaukit gumines pirštines ir stiklainiai iškart atsidarys be peilių ir siaubų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 15, 19:31)

lotuliukas.gif
Pažiūrėjus filmą, jau ir to puodo prireikė lotuliukas.gif
Bet štai įdomu, ar dar kam kitam tą ryžių puodą galima pritaikyti bigsmile.gif
Jurgitak, gerai pasilinksmink 4u.gif ax.gif ir ateik mūsų "gesinti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 15 rugpjūčio 2009 - 22:33
QUOTE(rosee @ 2009 08 15, 23:32)
Jurgitak, gerai pasilinksmink  4u.gif  ax.gif ir ateik mūsų "gesinti"  lotuliukas.gif

Žodžiu, taip lotuliukas.gif - banką teks plėšti. doh.gif Nėr ką gesint, nes TOOOOOKIOS naujienos. thumbup.gif Ypatingai galiu nudžiuginti tas, kurios ieškojo garų puodo. Pašluostės eina į prekybą pilnu tempu. Ruoškitės plėšt banką prieš 37 savaitę mirksiukas.gif Kas per ją bus, kol kas nesakysiu, kad išlaikyti intrigą.

Katalogo naujienos (kiek prisimenu, nes dar neišdalino) ryžių puodas, 750 ml ir 350 ml sportinės gertuvėlės, lygtais žalios spalvos, visi smulkintuvai ir centrifuga raudonos spalvos, Cosmo įrankiai, Prabangos grafinas su stiklinėm.

Nuo šios savaitės keičiasi naujokų krepšiai, ir Sėkmės starto sąlygos kardinaliai.
Atsakyti
o jezus Marija, man tai labai reikia gertuvės 750ml bigsmile.gif thumbup.gif ryžių puodo nelabai noriu irnesakyk.gif

ir dar, gavau už naujoką puodą 3,8l, nu ir žinokit man kažkaip jis nelabai patinka, man keista, kad jis toks platus ir ant kaitlentės nelabai randa sau vietos g.gif arba per didelis apskritimas arba per mažas blink.gif

gerai kai savų žmonių festivaly yra bigsmile.gif t.y. reporterių karštuosiuose taškuose tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 15, 23:32)
lotuliukas.gif
Pažiūrėjus filmą, jau ir to puodo prireikė  lotuliukas.gif 
Bet štai įdomu, ar dar kam kitam tą ryžių puodą galima pritaikyti  bigsmile.gif
Jurgitak, gerai pasilinksmink  4u.gif  ax.gif ir ateik mūsų "gesinti"  lotuliukas.gif

as irgi to puodo uzsinorejau doh.gif tai kaip suprantu jis bus db kataloginis jau g.gif

rosee,jusu katinelis tikras modelis biggrin.gif pozuoti sugeba nerealiai thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 16, 01:00)
Žodžiu, taip  lotuliukas.gif - banką teks plėšti.  doh.gif Nėr ką gesint, nes TOOOOOKIOS naujienos.  thumbup.gif Ypatingai galiu nudžiuginti tas, kurios ieškojo garų puodo. Pašluostės eina į prekybą pilnu tempu. Ruoškitės plėšt banką prieš 37 savaitę  mirksiukas.gif Kas per ją bus, kol kas nesakysiu, kad išlaikyti intrigą.

Katalogo naujienos (kiek prisimenu, nes dar neišdalino) ryžių puodas, 750 ml ir 350 ml sportinės gertuvėlės, lygtais žalios spalvos, visi smulkintuvai ir centrifuga raudonos spalvos, Cosmo įrankiai, Prabangos grafinas su stiklinėm.

Nuo šios savaitės keičiasi naujokų krepšiai, ir Sėkmės starto sąlygos kardinaliai.

pasluostes tai cia tos kur buvo galima uzsidirbti g.gif ?

o kad raudona spalva karaliaus tai is viso fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 16, 00:30)
o kad raudona spalva karaliaus tai is viso fainai bigsmile.gif

O as truputi nusivyliau, kai suzinojau, kad pamazu viska keis i raudona spalva. Nemegstu as jos schmoll.gif Gerai, kad supirkau jau beveik viska, ko norejau, tik dar belieka naujienu sulaukti thumbup.gif
Is mano posto galima suprasti, kad esu is tu Tupperware manjakiu, kurioms viska turi buti suderinta pagal spalvas, jeigu turi space makeri melynais dangteliais, niekada nepirksi juodais lotuliukas.gif Nors taip nera. Tiesiog man melyna labiau prie sirdies, negu raudona.
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 08 15, 23:59)
ir dar, gavau už naujoką puodą 3,8l, nu ir žinokit man kažkaip jis nelabai patinka, man keista, kad jis toks platus ir ant kaitlentės nelabai randa sau vietos g.gif arba per didelis apskritimas arba per mažas blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif O as taip svajojau apie si puoda, ale niekaip neisejo gauti blush2.gif Pas mane irgi kaitlente, tai gal ir man taip butu. Idomu kiek tas puodas naujajame kataloge kainuos g.gif Nes lyg tai sake, kad visa t-Chef serija pasipildys 5 naujais gaminiais g.gif
Atsakyti
Maciau as jau nauja katalogiuka. Kas man keisciausia, kad jis be kainu atspausdintas. Raudona dar ne viskas schmoll.gif Kas man labiausiai patiko, tai miltu barstytuvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 08 16, 12:25)
Maciau as jau nauja katalogiuka. Kas man keisciausia, kad jis be kainu atspausdintas. Raudona dar ne viskas schmoll.gif Kas man labiausiai patiko, tai miltu barstytuvas thumbup.gif

O ką dar naujo matei bigsmile.gif ? Gal silikoninių formų kokių naujų yra unsure.gif ? Gal tas ratukas yra, kur rugsėjį bus perkant dvi silikonines formas?
Atsakyti