Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Nežinau ar mes išlauksim iki ketvirtadienio g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 15, 02:52)
Dėl konservų atydarytuvo, tai, iš patirties galiu pasakyti, kad yra tokių konservų dėžučių, kurių ir neatidaro.  doh.gif Jei kraštelis storesnis, ar per mažo aukščio, jo nenupjauna.

čia tai ir pasakei bigsmile.gif aš tai dar nesu užsirovus ant tokių skarbonkių blink.gif žirnelių, persikų, ananasų, šprotų, tunų, pomidorų skarbonkes man atidaro be problemų....

Gero vakaro šian 4u.gif , tai kuom būsit per karnavalą? Ir linkim tą automobilį parvaryt į Lietuvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 08 14, 18:16)
Noriu paklausti: kaip tas konservų atidarytuvas? Ar jis vertas dėmesio? Ar tinka atidaryti visokio diametro skardinėm?

Aš jį turiu jau keletą metų, bet neteko susidurti, kad neatidarytų kokios skardinės g.gif Man čia vienas geriausių TW gaminių ir vyras jį labai mėgsta thumbup.gif lotuliukas.gif
vienai klientei taip patiko, kad pasiskolinusi pamėginti nebegrąžino lotuliukas.gif tai dabar ir man reikės įsigyti naują, nes labai trūksta jo namie ax.gif
Atsakyti
Naujienų belaukiant smile.gif
Karka ultrapliuse su šaldytu daržovių rinkinuku
user posted image
Labai fainas daržovių rinkinukas, net su bulvių griežinėliais ( ovasci dlia zarki )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 15 rugpjūčio 2009 - 13:34
Ačiū visoms už nuomones apie konservų atidarytuvą 4u.gif . Kadangi dažnai perkam kondensuotą pieną, tuną, konservuotus vaisius, reiks griebt, naudotis nuolaida cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 08 15, 14:33)
Naujienų belaukiant smile.gif
Karka ultrapliuse su šaldytu daržovių rinkinuku
user posted image
Labai fainas daržovių rinkinukas, net su bulvių griežinėliais ( ovasci dlia zarki )

essen.gif essen.gif snd kaip tik karkute viriau...bet paprastai puode blush2.gif nes neturiu ultrapliuso doh.gif
Atsakyti
O kas čia per "stebuklas" bigsmile.gif , t.y. "5.Ryžių virimo indas tik 64 Lt. vietoj 80 Lt. net 20%nuolaida!!! Kodas 4478 Fantastiškas! Jame ryžiai išverda labai skaniai ir niekada neprisvils ir neišbėgs, bandžiau jau ne kartą. Puikiai jame išvirsite ir kitas kruopas. "??? Kokio jis dydžio? Jis be dangčio? Gal kuri turit iš anksčiau ir galit pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 15, 08:34)
O kas čia per "stebuklas"  bigsmile.gif , t.y. "5.Ryžių virimo indas tik 64 Lt. vietoj 80 Lt. net 20%nuolaida!!! Kodas 4478 Fantastiškas! Jame ryžiai išverda labai skaniai ir niekada neprisvils ir neišbėgs, bandžiau jau ne kartą. Puikiai jame išvirsite ir kitas kruopas. "??? Kokio jis dydžio? Jis be dangčio? Gal kuri turit iš anksčiau ir galit pakomentuoti?

Jis su dangciu, ir net su dvigubu. Skirtas ryziams ir kitoms kruopoms virti mikrobangeje. Talpos tiksliai nepasakysiu, nes pati nezinau. Is isvaizdos gal kokiu 2 l g.gif Sudedat kruopas uzpilat perpus daugiau vandens ir i mikrobange. Sake labai skanus, ir per krastus neisbega, kas buna paprastuose puoduose.
Tikiuosi kas nors daugiau pakuomentuos, kas turi si inda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 08 15, 18:03)
Jis su dangciu, ir net su dvigubu. Skirtas ryziams ir kitoms kruopoms virti mikrobangeje.  Talpos tiksliai nepasakysiu, nes pati nezinau. Is isvaizdos gal kokiu 2 l g.gif  Sudedat kruopas uzpilat perpus daugiau vandens ir i mikrobange. Sake labai skanus, ir per krastus neisbega, kas buna paprastuose puoduose.
Tikiuosi kas nors daugiau pakuomentuos, kas turi si inda 4u.gif

Jame vienu kartu galima išvirti apie 300 g ryžių (rašo ml, bet manrods ryžiai gramais matuojami g.gif ) Turi du spec dangčius, kad nepribėgtų mikrobangų krosnelė. Aukštis 12,5 cm, pripildyti reikia ne iki pat viršaus.

Mane aprašymas žavi dar nuo tada, kai jis pasirodė kaip naujiena (kovo pradžioje), tik įdomu, kad tuomet jis kainavo 101 lt blink.gif
Beje, sako, kad ir kitos kruopos išverda puikiai bigsmile.gif

Va, dar filmukas : http://www.youtube.c...h?v=JABB2K9LGeY
Atsakyti
filmuka beziuredama pastebejau kad ta ryziu inda is mikrobanges ima o po to ir padeda ant kazkokiu raudonu pasluosciu g.gif ytariu irgi is tw ax.gif gal turit kuri tokias blush2.gif ir dar vis sakiau paklausiu jusu,kad papasakotumet apie kazkoky "stiklainiu siauba-bauba"ar kaip jis ten vadinasi...irgi is tw mirksiukas.gif kur jy gaut ir kas ten per uztaisas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 15, 10:18)
Nežinau ar mes išlauksim iki ketvirtadienio g.gif  lotuliukas.gif
čia tai ir pasakei bigsmile.gif  aš tai dar nesu užsirovus ant tokių skarbonkių blink.gif žirnelių, persikų, ananasų, šprotų, tunų, pomidorų  skarbonkes man atidaro be problemų....

Gero vakaro šian 4u.gif , tai kuom būsit per karnavalą? Ir linkim tą automobilį parvaryt į Lietuvą mirksiukas.gif

Trumpai. Merginos, ieškokit naujokų skubiai biggrin.gif Kokios dovanos laukia thumbup.gif

Biški paerzinsiu tongue.gif Į pardavimą ateina visai naujų gaminių, kataloge yra naujienų, o Sambos tikrai neliko. Pristatė vieną superinį naują gaminį. thumbup.gif

Ačiū už gero vakaro palinkėjimus. 4u.gif Vilnelės merginos ir moterys bus arabėm. Ačiū, Ritai S. už šaunius kostiumus wub.gif Viena mašina išvažiavo į Daniją, bet dar laukia kitos traukimas.

Dėl kainų, tai naujiems gaminiams, kurie dabar bus kaip naujienos kataloge, kainas sumažino, nei jie buvo pristatomi per akcijas. Ups, prasitariau ax.gif
Atsakyti
jurgitak 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziuriu prisijungusi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip sekasi kaip nuotaikytes???
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 15, 20:17)
jurgitak 4u.gif  4u.gif  4u.gif ziuriu prisijungusi bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif kaip sekasi kaip nuotaikytes???

Nuotaikos super. Bėgu jau į karnavalą. mirksiukas.gif
Atsakyti