Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Kaip gyenat? Keliauninkių dar nepasiilgot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiilgom, laukiam naujienų mirksiukas.gif Gal jau vietoj g.gif
Atsakyti
Dar nea schmoll.gif tongue.gif , tik tik išleidom mirksiukas.gif
spėju jau iš viešbutukuo mirksiukas.gif gero priėminimo šian 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 14 rugpjūčio 2009 - 06:06
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 14, 00:10)
Kaip gyenat? Keliauninkių dar nepasiilgot?  lotuliukas.gif

kaip kelione mirksiukas.gif nepavargot g.gif
praneskit visas naujienas ir yspudzius mums,nes mes cia ju labai laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti: kaip tas konservų atidarytuvas? Ar jis vertas dėmesio? Ar tinka atidaryti visokio diametro skardinėm?
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 08 14, 18:16)
Noriu paklausti: kaip tas konservų atidarytuvas? Ar jis vertas dėmesio? Ar tinka atidaryti visokio diametro skardinėm?

Taip. Nors pati neturiu tokio, bet mačiau demonstruojant thumbup.gif
Jei neturit šiuolaikiško atidarytuvo - tikrai verta įsigyti pasinaudojant nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Kad lyg rašo 11 cm diametro skardinėm ax.gif
Atsakyti
Super daikciukas daro bet kokio diametro,jis ne tik atidaro bet iškarto ir dangtuką padaro
Atsakyti
ir aš paliudysiu, kad visiems diametrams atydarytuvas thumbup.gif ir manau svarbiausia, po jo atidarymo ir skarbonkės kraštai ir dangtelio - lieka visiškai neaštūs, nesukelia pavojaus įsipjovimams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 14, 18:51)
atydarytuvas thumbup.gif ir manau svarbiausia, po jo atidarymo ir skarbonkės kraštai ir dangtelio - lieka visiškai neaštūs, nesukelia pavojaus įsipjovimams bigsmile.gif

ir dar, visai jėgos nereikia, o tai ypač aktualu vyresniame amžiuje, na aš turiu omenyje save blush2.gif ir jūsų mamas, tetas ax.gif , galit jau ruošt po egle padėt mirksiukas.gif , kol gera nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 08 14, 18:16)

Vienas ir rimciausiu TW gaminiu (mano manymu) Tinka bet kokiam diametrui.
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 08 14, 07:04)
Pasiilgom, laukiam naujienų mirksiukas.gif Gal jau vietoj g.gif

Naujienų tikrai bus. mirksiukas.gif Grafikas įtemptas, nėr kada prisėst prie kompo, tik po daaaaauuuuugggggg vyno ir šampano lotuliukas.gif , šokių ir gyvos muzikos thumbup.gif

Keisis daug kas. Jei viską pasakysiu, ar bus įdomu per mini jubilee? g.gif Jei kas iš vilniečių norės ir galės, kviečiu į moksleivių rūmus ketvirtadienį (20 dieną) į moksleivių rūmus 18 val. Salėje vietų daug, visi sutilps. mirksiukas.gif

Kelionė, asmeniškai man, tai visai nieko, nes dar keltu nebuvau plaukus blush2.gif Fantastiški Švedijos krantai wub.gif
Biški sniego apturėjom doh.gif Čia rimtai mirksiukas.gif Tik nespėjau nufotografuoti, tai įrodymų neturiu ax.gif
Per kelionę pavargt nebuvo kada lotuliukas.gif

Dėl konservų atydarytuvo, tai, iš patirties galiu pasakyti, kad yra tokių konservų dėžučių, kurių ir neatidaro. doh.gif Jei kraštelis storesnis, ar per mažo aukščio, jo nenupjauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 15 rugpjūčio 2009 - 01:59