Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Merginos, o ar Vilnelės tuperwaristės galės "Tvarkos linijoje" pasinaudoti ,,Saulės" gimtadienio proga ?
Pasiūlymas tikrai neblogas g.gif ir ilgai lauktas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 09 rugpjūčio 2009 - 18:13
QUOTE(rosee @ 2009 08 09, 19:09)
Merginos, o ar Vilnelės tuperwaristės galės pasinaudoti ,,Saulės" gimtadienio proga   g.gif

Taip thumbup.gif , nes ir Vilnelės gimtadienis 35 sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 09, 18:12)
Taip  thumbup.gif , nes ir Vilnelės gimtadienis 35 sav  4u.gif

nu geras, nežinojau blush2.gif , tai švęsim visos kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu tikrai švęsim thumbup.gif
Atsakyti
Kelinta dabar savaitė ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 08 09, 20:28)
Kelinta dabar savaitė ? g.gif

33 prasidėjus
Papildyta:
QUOTE(mildama @ 2009 08 09, 16:05)
sveikos
dariau guminukus perliuku formoje. ar ir jum gaunasi tokie truputi limpantys? man rodos kad receptas nelabai tikslus, nes vienam pakely zele 75 g o kitame 90g

bet paklausus, mazoji neatstojo kol visu nesuvalge  thumbup.gif

Darau pagal šį receptą ir išeina thumbup.gif nelipnūs tikrai

1 pakelis vaisių žele,
30 ml.(keturi šaukštai) sausos želatinos,
25ml. (trys šaukštai )cukraus,
pusė arbatinio šaukstelio citrinos rūgšties,
130 ml.šilto virinto vandens.

Visus ingredientus sumašome dubenėlyje ir dedame į mikrobangų krosnelę 1min. 400 galingumu. Svarbu, kad masė gerai išsimaišytų ir želatina isbrinktų. Silikono formą padėkite ant lygaus kieto paviršiaus, pvz.ant pjaustymo lentelės, kad galėtumėte saugiai pakelti ir su skystu turiniu nunešti iki šaldytuvo. Su šaukštu pripildyti įspaustas silikono formeles ir deti 10min.į šaldytuvą, kad pabaigtų stingti. Skanaus !

P.S. Šiame recepte vandens kiekis paskaiciuotas įspautstiems i vidu perliukams. Jei norite iškiliu guminuku vandens reiks mazdaug 150ml.

Skanaus !
Atsakyti
as nusipirkau "PRINSESE" silikonine kepimo forma,pradzioj su ja viska kepiau isealiai,ne menkiausias joks trupinelis neprilipdavo isemus kazka po kepimo.bet po kurio laiko man ji pradejo lipti,prilipti prie dugno,nebegraziai issiima tarkim koks apkepas,apiplysineja.anksciau kriste iskrisdavo is pacios formos.na net nezinau g.gif galvoju kad pati kalta,kad taip atsitiko.kaip tik kepiau bulkeles,ir va po to karto viskas g.gif kepti dar kepu bet vistiek ne betas.o viska atrode dariau kip instrukcijoje,ir ploviau ir valiau kaip pridera,ir su astriais nelieciau g.gif
Atsakyti
Gal prideginai kada, g.gif o gal pabandyk patepti riebalais pries kepdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureda @ 2009 08 10, 19:38)
as nusipirkau "PRINSESE" silikonine kepimo forma,pradzioj su ja viska kepiau isealiai,ne menkiausias joks trupinelis neprilipdavo isemus kazka po kepimo.bet po kurio laiko man ji pradejo lipti,prilipti prie dugno,nebegraziai issiima tarkim koks apkepas,apiplysineja.anksciau kriste iskrisdavo  is pacios formos.na net nezinau  g.gif  galvoju kad pati kalta,kad taip atsitiko.kaip tik kepiau bulkeles,ir va po to karto viskas g.gif  kepti dar kepu bet vistiek ne betas.o viska atrode dariau  kip instrukcijoje,ir ploviau ir valiau kaip pridera,ir su astriais nelieciau  g.gif

o aš manyčiau gal kepėt kažką labai riebaus (vištos kulšis kokias ar kokį super riebų pyragą) ir poto blogai išplovėt ir riebalai kai susensta, nebeišsiplauna gerai... duoda tą lipnumą...
Atsakyti
ne y tema gal as cia,bet pasiguosiu verysad.gif nevaziuoju y ta festivaly zinokit cray.gif kad ir kelione laimejau ir man ji uz dyka,bet db kize pamaniau lituku vis nera unsure.gif p be pinigeliu gi nevaziuosi verysad.gif ir atrodo lyg nujausdama jos atsisakiau unsure.gif nes snd jau antra diena kaip mano 2.gif mazius negaluoja(viduriukus paleido) verysad.gif rytoj jau vyksim y poliklinika tirtis,bijau kad virusas koksai nebutu verysad.gif tai wa kokios nesmagios naujienos pas mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 10, 22:50)
ne y tema gal as cia,bet pasiguosiu verysad.gif nevaziuoju y ta festivaly zinokit cray.gif kad ir kelione laimejau ir man ji uz dyka,bet db kize pamaniau lituku vis nera unsure.gif p be pinigeliu gi nevaziuosi verysad.gif ir atrodo lyg nujausdama jos atsisakiau unsure.gif nes snd jau antra diena kaip mano  2.gif mazius negaluoja(viduriukus paleido) verysad.gif rytoj jau vyksim y poliklinika tirtis,bijau kad virusas koksai nebutu verysad.gif tai wa kokios nesmagios naujienos pas mane verysad.gif

Kaip gaila...ir vaikelio ir keliones verysad.gif SVEIKATOS!!!! 4u.gif
Atsakyti
gwidita console.gif gydyk mažių 4u.gif , o dėl kelionų, tai tiek to, žinai, jei taip yra, vadinasi taip ir turėjo būti ax.gif , baigsis krizė su šeimyna pakeliausi 4u.gif

vixiuke, o tu važiuoji į Festivalį mirksiukas.gif kas dar važiuoja, kam gero vėjo palinkėt ir iš ko lauktuvių tikėtis tongue.gif 4u.gif
Atsakyti