Merginos, o ar Vilnelės tuperwaristės galės "Tvarkos linijoje" pasinaudoti ,,Saulės" gimtadienio proga ?
Pasiūlymas tikrai neblogas ir ilgai lauktas
QUOTE(rosee @ 2009 08 09, 19:09)
Merginos, o ar Vilnelės tuperwaristės galės pasinaudoti ,,Saulės" gimtadienio proga
Taip , nes ir Vilnelės gimtadienis 35 sav
QUOTE(Asese @ 2009 08 09, 18:12)
Taip , nes ir Vilnelės gimtadienis 35 sav
nu geras, nežinojau , tai švęsim visos kartu
Nu tikrai švęsim
Kelinta dabar savaitė ?
QUOTE(spiglys @ 2009 08 09, 20:28)
Kelinta dabar savaitė ?
33 prasidėjus
Papildyta:
QUOTE(mildama @ 2009 08 09, 16:05)
sveikos
dariau guminukus perliuku formoje. ar ir jum gaunasi tokie truputi limpantys? man rodos kad receptas nelabai tikslus, nes vienam pakely zele 75 g o kitame 90g
bet paklausus, mazoji neatstojo kol visu nesuvalge
dariau guminukus perliuku formoje. ar ir jum gaunasi tokie truputi limpantys? man rodos kad receptas nelabai tikslus, nes vienam pakely zele 75 g o kitame 90g
bet paklausus, mazoji neatstojo kol visu nesuvalge
Darau pagal šį receptą ir išeina nelipnūs tikrai
1 pakelis vaisių žele,
30 ml.(keturi šaukštai) sausos želatinos,
25ml. (trys šaukštai )cukraus,
pusė arbatinio šaukstelio citrinos rūgšties,
130 ml.šilto virinto vandens.
Visus ingredientus sumašome dubenėlyje ir dedame į mikrobangų krosnelę 1min. 400 galingumu. Svarbu, kad masė gerai išsimaišytų ir želatina isbrinktų. Silikono formą padėkite ant lygaus kieto paviršiaus, pvz.ant pjaustymo lentelės, kad galėtumėte saugiai pakelti ir su skystu turiniu nunešti iki šaldytuvo. Su šaukštu pripildyti įspaustas silikono formeles ir deti 10min.į šaldytuvą, kad pabaigtų stingti. Skanaus !
P.S. Šiame recepte vandens kiekis paskaiciuotas įspautstiems i vidu perliukams. Jei norite iškiliu guminuku vandens reiks mazdaug 150ml.
Skanaus !
as nusipirkau "PRINSESE" silikonine kepimo forma,pradzioj su ja viska kepiau isealiai,ne menkiausias joks trupinelis neprilipdavo isemus kazka po kepimo.bet po kurio laiko man ji pradejo lipti,prilipti prie dugno,nebegraziai issiima tarkim koks apkepas,apiplysineja.anksciau kriste iskrisdavo is pacios formos.na net nezinau galvoju kad pati kalta,kad taip atsitiko.kaip tik kepiau bulkeles,ir va po to karto viskas kepti dar kepu bet vistiek ne betas.o viska atrode dariau kip instrukcijoje,ir ploviau ir valiau kaip pridera,ir su astriais nelieciau
Gal prideginai kada, o gal pabandyk patepti riebalais pries kepdama
QUOTE(aureda @ 2009 08 10, 19:38)
as nusipirkau "PRINSESE" silikonine kepimo forma,pradzioj su ja viska kepiau isealiai,ne menkiausias joks trupinelis neprilipdavo isemus kazka po kepimo.bet po kurio laiko man ji pradejo lipti,prilipti prie dugno,nebegraziai issiima tarkim koks apkepas,apiplysineja.anksciau kriste iskrisdavo is pacios formos.na net nezinau galvoju kad pati kalta,kad taip atsitiko.kaip tik kepiau bulkeles,ir va po to karto viskas kepti dar kepu bet vistiek ne betas.o viska atrode dariau kip instrukcijoje,ir ploviau ir valiau kaip pridera,ir su astriais nelieciau
o aš manyčiau gal kepėt kažką labai riebaus (vištos kulšis kokias ar kokį super riebų pyragą) ir poto blogai išplovėt ir riebalai kai susensta, nebeišsiplauna gerai... duoda tą lipnumą...
ne y tema gal as cia,bet pasiguosiu nevaziuoju y ta festivaly zinokit kad ir kelione laimejau ir man ji uz dyka,bet db kize pamaniau lituku vis nera p be pinigeliu gi nevaziuosi ir atrodo lyg nujausdama jos atsisakiau nes snd jau antra diena kaip mano mazius negaluoja(viduriukus paleido) rytoj jau vyksim y poliklinika tirtis,bijau kad virusas koksai nebutu tai wa kokios nesmagios naujienos pas mane
QUOTE(gwidita @ 2009 08 10, 22:50)
ne y tema gal as cia,bet pasiguosiu nevaziuoju y ta festivaly zinokit kad ir kelione laimejau ir man ji uz dyka,bet db kize pamaniau lituku vis nera p be pinigeliu gi nevaziuosi ir atrodo lyg nujausdama jos atsisakiau nes snd jau antra diena kaip mano mazius negaluoja(viduriukus paleido) rytoj jau vyksim y poliklinika tirtis,bijau kad virusas koksai nebutu tai wa kokios nesmagios naujienos pas mane
Kaip gaila...ir vaikelio ir keliones SVEIKATOS!!!!
gwidita gydyk mažių , o dėl kelionų, tai tiek to, žinai, jei taip yra, vadinasi taip ir turėjo būti , baigsis krizė su šeimyna pakeliausi
vixiuke, o tu važiuoji į Festivalį kas dar važiuoja, kam gero vėjo palinkėt ir iš ko lauktuvių tikėtis
vixiuke, o tu važiuoji į Festivalį kas dar važiuoja, kam gero vėjo palinkėt ir iš ko lauktuvių tikėtis