Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

sitie indai pasaka, turiu ju pilna ir nei vienu nenusivyliau. cia tikrai nepaprasti indai, tik kainos biski siai dienai didokos.. verysad.gif
Atsakyti
jo, šito niekas nenuginčys doh.gif

o aš noriu pasidžiaugt duonine, atrado ji pas mane vietą ir be galo visi apsidžiaugę esam bigsmile.gif tik dabar supratau, kai viena mamytė džiaugėsi į vidų įdėjus lentelę, kad jinai tikrai būtų labai gerai viduj bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
gal kuri bandėt malti linų sėmenis prieskonių malūnėliu? Kaip gaunasi?

Pagedo 2 l gertuvė - leidžia pro dangtelį. Geriant varva visur, kur nereikia. Kažin, ar pakeis?

Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 08, 10:53)
Pagedo 2 l gertuvė - leidžia pro dangtelį. Geriant varva visur, kur nereikia. Kažin, ar pakeis?

Į gertuvę nepakeis, nes nėra sandelyje, bet į kažką kito turėtų pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 08, 07:58)
jo, šito niekas nenuginčys doh.gif

o aš noriu pasidžiaugt duonine, atrado ji pas mane vietą ir be galo visi apsidžiaugę esam bigsmile.gif tik dabar supratau, kai viena mamytė džiaugėsi į vidų įdėjus lentelę, kad jinai tikrai būtų labai gerai viduj bigsmile.gif

pas mane pelesis daznai atsiranda.. nors laikau pgl visas instrukcijas, pastoviai valau. pastebejau jei duonai baigias ta diena galiojimas, tai rytoj ji tikrai bus supelijusi. nemazai tenka ismest .
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 08, 12:53)
Į gertuvę nepakeis, nes nėra sandelyje, bet į kažką kito turėtų pakeisti.

Tai kaip čia su ta "amžina, 30 metų ir pan." garantija? Ir deklaruojamu pažadu, kad pakeis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 08, 14:31)
Tai kaip čia su ta "amžina, 30 metų ir pan." garantija? Ir deklaruojamu pažadu, kad pakeis?  g.gif

Va taip, keičia į tai, ką turi, juk sandėlys neguminis. Arba gali laukti kai vėl bus pardavime ir tada nešti keisti. Kaip ir visose prekybos vietose, jei tokios prekės nėra, gali keisti į kitą, arba reikalauti grąžinti pinigus. Šiuo atveju, su pinigų grąžinimu yra sudėtinga, tai belieka tik kita prekė.
Atsakyti
Sveikos,

mano sūrinėje pradėjo pelyti sūris blink.gif Kiek pamenu, tai ją reikia su soda praplauti, išdžiovinti ir bandyti pakeisti sūrio strateginę veitą šaldytuve? Aš dabar jį laikiau virš daržovių skyrelio, tai gal ten per šilta jam?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 08, 15:57)
Sveikos,

mano sūrinėje pradėjo pelyti sūris  blink.gif  Kiek pamenu, tai ją reikia su soda praplauti, išdžiovinti ir bandyti pakeisti sūrio strateginę veitą šaldytuve? Aš dabar jį laikiau virš daržovių skyrelio, tai gal ten per šilta jam?

surine reikia laikyti saldytuvo viduje, o del pelesiu, tai gal ne surine kalta, jeigu suris pabuves, tai net ir Tupperware stebuklu nepadarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 08, 08:58)

thumbup.gif Cia as buvau, super a ne??????

QUOTE(simre @ 2009 08 08, 10:53)
Labas rytas smile.gif

verysad.gif gaila kaip
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 08, 20:21)
surine reikia laikyti saldytuvo viduje, o del pelesiu, tai gal ne surine kalta, jeigu suris pabuves, tai net ir Tupperware stebuklu nepadarys  biggrin.gif

Turbūt pabandysiu į vidų įdėti, nes sūris ne senas, o be to fermentinis tikrai gerai laikosi.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
sveikos
dariau guminukus perliuku formoje. ar ir jum gaunasi tokie truputi limpantys? man rodos kad receptas nelabai tikslus, nes vienam pakely zele 75 g o kitame 90g

bet paklausus, mazoji neatstojo kol visu nesuvalge thumbup.gif
Atsakyti