[quote=gwidita,2009 08 05, 22:29]
moterytes o ka gaminsit jus tame serevofikse ???
as pradedu db galvoti kur jy naudociau...
Is vakaro pridedu pilna uogu(vysniu,ar juodu serbentu) truputeli cukraus ir uzpilu verdanciu vandeniu iki pat virsau, ryte turiu puiku kompota, kuris pranokst bet kokias pirktines neva tai 100% sultis taip gelbsciuosi nuo uogieniu virimo, kuriu pas mus nieks nevalgo
gwidita per daug sypseneliu jau net pacituoti Jusu neleidzia
QUOTE(Asio @ 2009 08 05, 23:55)
sypseneliu niekada nebuna per daug
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 05, 23:07)
Abejoju, kad bus nuolaida Lietuvoje, nes pas latvius jam nuolaida distributoriaus gimtadienio proga.
nusodino mus ant žemės ai bet tiek to, mes išlauksim tinkamo momento
QUOTE(davija @ 2009 08 06, 08:37)
nusodino mus ant žemės ai bet tiek to, mes išlauksim tinkamo momento
Tikrai išlauksit Prisvaigstat čia kartais, tai tenka nusodint
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 06, 08:58)
Prisvaigstat čia kartais, tai tenka nusodint
o , prabilo mūsų sąžinė
Merginos, tai ką, nuo rugsėjo 1 pabrangs ir mūsų tuperwaris 2 proc ryšium su PVM , a?
QUOTE(rosee @ 2009 08 06, 10:32)
o , prabilo mūsų sąžinė
Merginos, tai ką, nuo rugsėjo 1 pabrangs ir mūsų tuperwaris 2 proc ryšium su PVM , a?
Greičiausiai. Ir katalogus vėl turės keisti. Nebent kataloginėms prekėms prisiims tupperware sau tuos 2 proc. kaip išlaidas, bet laabai tuo abejoju. Nors kartais stebuklų būna.
QUOTE(davija @ 2009 08 04, 14:58)
naujienas (Vilnelė ir saulė )
spagečių rinkinukas: dvigubas kiaraindis, spagetinė + žnyples tik 59 lt (kieki ribotas) ir rinkinukai su termo krepšiais
spagečių rinkinukas: dvigubas kiaraindis, spagetinė + žnyples tik 59 lt (kieki ribotas) ir rinkinukai su termo krepšiais
davija, nerandu vilnelėje šito
Gal galit padėti?
JAU RADAU
kur paskelbta tai ir aš nerandu info gavau emailu
QUOTE(davija @ 2009 08 06, 23:11)
kur paskelbta tai ir aš nerandu info gavau emailu
Prisijungus prie vilneles suradau
Aš noriu daugiau sužinoti apie TW citrinų sulčiaspaudę. Reikia man tokio kažkokio daikto, mačiau žiemos kataloge. Kažin kokia kaina dabar, ar būna kada nuolaida? Kuo TW sulčiaspaudė skiriasi nuo kitų? Gal kas naudoja? Lauksiu žinučių.
kuo skiriasi nuo kitų sulčiaspaudžių?, turbūt tuo, kad su šia dar galima ir tarkuoti citrinos žievelę tik vienas pastebėjimas, ji užsideda ant dubenėlių iš BtB serijos sulčiaspaudės kaina 24lt ir dubenėlis turbūt panašiai
QUOTE(Ramule @ 2009 08 07, 11:32)
Aš noriu daugiau sužinoti apie TW citrinų sulčiaspaudę. Reikia man tokio kažkokio daikto, mačiau žiemos kataloge. Kažin kokia kaina dabar, ar būna kada nuolaida? Kuo TW sulčiaspaudė skiriasi nuo kitų? Gal kas naudoja? Lauksiu žinučių.
Ačiū visoms parašiusioms už informaciją