Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

[quote=gwidita,2009 08 05, 22:29]
moterytes 4u.gif o ka gaminsit jus tame serevofikse blush2.gif ???
as pradedu db galvoti kur jy naudociau...

Is vakaro pridedu pilna uogu(vysniu,ar juodu serbentu) truputeli cukraus ir uzpilu verdanciu vandeniu iki pat virsau, ryte turiu puiku kompota, thumbup.gif kuris pranokst bet kokias pirktines neva tai 100% sultis irnesakyk.gif taip gelbsciuosi nuo uogieniu virimo, kuriu pas mus nieks nevalgo unsure.gif

gwidita per daug sypseneliu cool.gif jau net pacituoti Jusu neleidzia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 05 rugpjūčio 2009 - 22:56
QUOTE(Asio @ 2009 08 05, 23:55)

gwidita per daug sypseneliu  cool.gif jau net pacituoti Jusu neleidzia  unsure.gif

sypseneliu niekada nebuna per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 05, 23:07)
Abejoju, kad bus nuolaida Lietuvoje, nes pas latvius jam nuolaida distributoriaus gimtadienio proga.

nusodino mus ant žemės lotuliukas.gif ai bet tiek to, mes išlauksim tinkamo momento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 06, 08:37)
nusodino mus ant žemės lotuliukas.gif ai bet tiek to, mes išlauksim tinkamo momento ax.gif

Tikrai išlauksit mirksiukas.gif Prisvaigstat čia kartais, tai tenka nusodint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 06, 08:58)
Prisvaigstat čia kartais, tai tenka nusodint  lotuliukas.gif

o bigsmile.gif , prabilo mūsų sąžinė friends.gif
Merginos, tai ką, nuo rugsėjo 1 pabrangs ir mūsų tuperwaris 2 proc ryšium su PVM unsure.gif , a?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 06, 10:32)
bigsmile.gif , prabilo mūsų sąžinė  friends.gif
Merginos, tai ką, nuo rugsėjo 1 pabrangs ir mūsų tuperwaris 2 proc ryšium su PVM  unsure.gif , a?

Greičiausiai. doh.gif Ir katalogus vėl turės keisti. Nebent kataloginėms prekėms prisiims tupperware sau tuos 2 proc. kaip išlaidas, bet laabai tuo abejoju. Nors kartais stebuklų būna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 04, 14:58)
naujienas (Vilnelė ir saulė mirksiukas.gif )

spagečių rinkinukas: dvigubas kiaraindis, spagetinė + žnyples tik 59 lt (kieki ribotas) ir rinkinukai su termo krepšiais mirksiukas.gif

davija, nerandu vilnelėje šito blush2.gif
Gal galit padėti? 4u.gif

JAU RADAU blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 06 rugpjūčio 2009 - 10:49
kur paskelbta tai ir aš nerandu doh.gif info gavau emailu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 06, 23:11)
kur paskelbta tai ir aš nerandu doh.gif info gavau emailu ax.gif

Prisijungus prie vilneles suradau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš noriu daugiau sužinoti apie TW citrinų sulčiaspaudę. Reikia man tokio kažkokio daikto, mačiau žiemos kataloge. Kažin kokia kaina dabar, ar būna kada nuolaida? Kuo TW sulčiaspaudė skiriasi nuo kitų? Gal kas naudoja? Lauksiu žinučių.
Atsakyti
kuo skiriasi nuo kitų sulčiaspaudžių?, turbūt tuo, kad su šia dar galima ir tarkuoti citrinos žievelę thumbup.gif tik vienas pastebėjimas, ji užsideda ant dubenėlių iš BtB serijos mirksiukas.gif sulčiaspaudės kaina 24lt ir dubenėlis turbūt panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramule @ 2009 08 07, 11:32)
Aš noriu daugiau sužinoti apie TW citrinų sulčiaspaudę. Reikia man tokio kažkokio daikto, mačiau žiemos kataloge. Kažin kokia kaina dabar, ar būna kada nuolaida? Kuo TW sulčiaspaudė skiriasi nuo kitų? Gal kas naudoja? Lauksiu žinučių.

Ačiū visoms parašiusioms už informaciją smile.gif
Atsakyti