Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 08 02, 09:25)
sakai, šaiką renki mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kas su tavim? visa sekta biggrin.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 08 02, 20:22)
Va čia tai geras  lotuliukas.gif

Nieko naujo irnesakyk.gif ... MB jau seniai visą šitą reikalą su TW sekta vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirkčiau pigiau silikoninį kepimo padėklą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 02, 19:30)
MB jau seniai visą šitą reikalą su TW sekta vadina  lotuliukas.gif

Manau, kad TW užkrečiama, norisi jausti komfortą virtuvėje. O kai mūsų gera nuotaika, tai ir maistas gaunasi kokybiškesnis biggrin.gif
Atsakyti
Mes savaitgali turejome didele svente, tevu auksines vestuves ir mamos 70 metis.
Vaises ruoseme patys, mes 3 seserys su seimomis. Jau pas mane tiek daug dubenu ir tai vos uzteko, kai reikejo viska transportuoti i soda. Bet uztai visos ivertino, kad TW geras dalykas. Jau dabar vis maziau is manes juokiasi biggrin.gif O sesuo ir dukterecia vis pasiziuri, ko cia joms truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
kregzde, cia ne i tema bet... kaip jus daret guminukus vaikams ? ir man tw indai patys tie, daug ko dar neturiu, bet ka turiu tai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

na bet Hello Kitty sumuštinių dėžutė tai tikrai labai jau "mergaitiško" dydžio. na bandelė viena gal sugrūsta ir tilps lotuliukas.gif
neapsigaukit kas galvosit, jog tokia pati kaip sumuštinių dėžutė. tiesa, berniukiška normalaus dydžio.
o spalvos tikrai daug ryškesnės ir gražesnės nei praklamacijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2009 08 04, 10:07)
kregzde, cia ne i tema bet... kaip jus daret guminukus vaikams ? ir man tw indai patys tie, daug ko dar neturiu, bet ka turiu tai  thumbup.gif

Guminukų receptas: čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 04, 10:56)
Guminukų receptas:  čia

user posted image

essen.gif essen.gif essen.gif skanumelis!!!
o y ka dar galima gaminti guminukus,jei neturiu silikonkes"19perliuku"?
Atsakyti
aciu mergaitems uz nuoroda i guminukus 4u.gif gal pabandykite daryt i saldainiu dezuziu formeles (gal supratot ) ax.gif
Atsakyti
Kregzde, isbandžiau Slice/dice pjaustyklę, na man ji tai visai nieko, kur turėjau kinietišką fri bulvėm, tai nėr ko lygint schmoll.gif aš smulkinau bulves sriubai, tai kaip per sviestą nėjo, bet daug jėgos nereikėjo schmoll.gif nežinau kaip pjausto tas iš topshop'o g.gif

Guminukus ir man reiks kada išbandyt blush2.gif kažin kaip jie iškris iš tų formelių saldainių g.gif

Papildyta:
Gvaoto naujienas (Vilnelė ir saulė mirksiukas.gif )

spagečių rinkinukas: dvigubas kiaraindis, spagetinė + žnyples tik 59 lt (kieki ribotas) ir rinkinukai su termo krepšiais mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Kudle @ 2009 08 04, 09:07)
kregzde, cia ne i tema bet... kaip jus daret guminukus vaikams ? ir man tw indai patys tie, daug ko dar neturiu, bet ka turiu tai  thumbup.gif

Na matau jau atsakė merginos bigsmile.gif

QUOTE(davija @ 2009 08 04, 13:58)
Kregzde, isbandžiau Slice/dice pjaustyklę, na man ji tai visai nieko, kur turėjau kinietišką fri bulvėm, tai nėr ko lygint schmoll.gif aš smulkinau bulves sriubai, tai kaip per sviestą nėjo, bet daug jėgos nereikėjo schmoll.gif nežinau kaip pjausto tas iš topshop'o g.gif

Guminukus ir man reiks kada išbandyt blush2.gif kažin kaip jie iškris iš tų formelių saldainių g.gif

Dėkui už info, jei stebuklų iš jos nėra, tai tiek to bigsmile.gif Aš irgi nebandžiau nei vienos, tai nežinau kaip ten iš topshopo.

Dėl guminukų saldainių formelėse, tai jei jos silikoninės, tai tada viskas ok, jei ne, tai neįsivaizduoju kaip iš ten gražiai iškrapštyti, čia tai išspaudi į kitą pusę ir gražiai iškrenta. Mąstau jau apie antrą formelę, nes mums vienos porcijos mažai doh.gif
Atsakyti
sveiki, noreciau koldunines jei turit? kokia kaina?
Atsakyti